a2000 ne tepki olsun

• Konbuyu başlatan pynst
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 129
  • Görünümler : 24K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: a2000 ne tepki olsun

ustalar sizi anlamakta güclük cekiyorum

yamaha a2000 kesinlikle degerinden 1 euro bile kaybetmedi
bukadar asaglandiki yamaha inanin sizleri anlamakta zorluk cekiyorum

do re müzik magsasindan baska mazaya gidin orda sorun eyer onlarda do re müzik gibi fiyati indirmislerse tamam diyecem

ama hala yok yamaha benim icin son diyenleri anlamakta gücleniyorum nedenmi?

tekrardan yamaha kesinlikle hic bir yerde deger kaybetmedi suan a kadar
bu yapilan ucuzluk sadece do re müzik magsasinin politikasi

okadar kolay kolay biden bire 500 euro deger kaybedecek bir org degil zaten
ondan elinizdeki aletin kiymetini bilin

saygilarimla

Moderatör tarafında düzenlendi:

Yazımda eksikler olmuş devam edeyim, bu kadar artı özellik varken eksiler de var, cihaz ilk çıktığında da eleştirmiştim bu şekilde.

- Sesler çok güzel ancak biraz daha fazla geliştirilebilirdi, özellikle E.Pianolar konusunda eksikler olduğunu düşünüyorum.

- Trompet ve Trombon'ları da çok başarılı bulmuyorum, açıkçası çok zayıf geliyorlar bana, diğer seslerle birlikte kullanılınca zayıf olduğu tekrar ortaya çıkıyor.

- Sample atılamaması çok büyük eksik, içindeki sampleler gerçekten başarılı tamam, v2 plus + emo set olunca gerçekten çok büyük bir arşiv oluyor elimizde ama ben istemez miyim şöyle bir bulgar saksafon ve m3 zurna atayım bu seslerin yanına :)

Ama üstte yazdığım gibi, bu cihazı seviyorum. :)

Yamahanin ruhuna el Faaaatiha!!

diğer konu kitlenmiş..burdan yazam,ben dediğimin arkasındayım korg olmasaydı ne emo ne cevo nede memo olurdu..cevo korgu sattıranmış.bırakın bu işleri.ben xd9 kullanıdğım zaman cevo 8-16 mglik kartı vardı..sampleleri ketron yanında civata idi...cevo ketronada ritim yazdı.ketronda niye isim yapamadı..çünkü korgtaki tonu gördü cevoo...eğer korgtaki bu ton olmasaydı,hiçbiri olmazdı..millet benim gibi korga sert tonu için geçti..korg sample rami açmasaydı emo sampleleri orgun taşıma çantasınamı yüklecekti..markacı olmam,gerçeği yazarım herzman..bakkaldaki gofretlerin tadına bakar gibi tüm orgların tadına bakmış biriyim...öyle şişme baloncu değilim...fazla atıp tutmasın herkes..ben bu org kıyaslama konularına çok uzun zamandır ggirmiyorum,tekrar döndürmeyin beni.herkes işini gücünü yapsın.başka yerlere çamur atmadan

Moderatör tarafında düzenlendi:

or700 ü satıp pa80 gibi bir teneke aldım. Neden or700 de hep aynı soundtan bıkmıstım. Elime yeni samplelar geçmişti or700 e atamadıgım icin hergün isyan ediyordum. Dedim yerim batı soundunu. Dügünde kac tanesini kullanıyorum ki ? Pa80 e gectim sample da attım sample de sildim. attım sildim attım sildim. Simdi 3x e atıyorum siliyorum. Setleri de birleştiriyorum.

Bu konuda kitlenir yakinda :)

emo cevo bilo huso... Konu nerelere gelmis :)

bir sonraki kilit konuda bulusmak uzere :)

Bu konuda kitlenir yakinda :)

emo cevo bilo huso... Konu nerelere gelmis :)

bir sonraki kilit konuda bulusmak uzere :)

Ben konu kilitlemek silmek yerine mesaj silmeyi öneriyorum yöneticilere. Konunun silinmesine sebep olan mesajdır. Mesajı silin.

Konuları kilitleyen benim.. Şu ana kadar bu olaylarla ilgili sadece bir üye yasakladım..

Gerekirse bu konuda kilitlenir, gerekirse üye süresiz yasaklanır..
Yamaha'nın yaptığı indirim konusu bizi bugünlere getiren emekçilere bile uzanıyor.. Açıkcası benim yaptığım işin bile bi kıymeti olmadığını çok rahatlıkla anladım, yani bende boşuna gecemi gündümüzü harcamışım bir emekçi olarak..
Eğer ki bu ülkede emo,cevo gibi isimler akılcı ve pratik olmasalardı o orglar satabilir miydi?
Bu ülke zaten geri kalan dünyanın 50 yıl gerisinden geliyor çünkü biz millet olarak birbirmizi korumak onlardan fikir edinmek yerine yardımlaşmak yerine ''KORG OLMASAYDI EMO CEVO OLMAZDI'' diyor.. Söz bu noktada zaten bitiyor :)

Sorarım KORG kullanan arkadaşlara, orgunuzda PARAYLA SATIN ALDIĞINIZ kimin seti ve sesleri bulunuyor ?.. Eğer ki elbet internetten indirdiğiniz bir set varsa zaten elbette emonun ve cevonun yaptığı işlerden tırtıklanan verilerdir yani kısaca haram bi mal..
Emo dediğiniz adam sırf haram diye bilgisayarının işletim sistemini her defasında satın alıyor, emo dediğiniz adam sırf haram diye sizler için bir çalışma yapacaksa bu çalışmayı yaparken kullanacağı programları gidip satın alıyor.. Zaten olması gereken bu değil mi?..
Sizleri suçlamıyorum haramdır diye tabi ki, bu olayın çok farklı boyutu..
Emoyu veya Cevo gibi üstadları tanımadan aslında onların bir hiç olduğunu ifade edebilmek veya onların varlığı sadece KORG ile olduğunu söylemek gerçekten üzücü..

Onlar akılcı zekalarını kullandıkları için şu an bu tip üzücü bi durumla karşı olduklarına göre demek ki bende emeğimin karşılığı yarın birgün aynı şekilde alacağım demektir..

Zaten Yamaha'cı birisi arar beni, eğer o an telefonunu açamazsam meşgul olduğumdan yarın bi gün orada Batuhan şöyle böyle adam der, ki zaten bunlarıda gördük :)

Neyse sonuç olarak KORG olmasaydı - kendi sistemini kullanıcılara açmasaydı emo cevo memo kemo falan olmazdı bu ülkede..
Avrupa'lı bazı ses mühendisleri emo'nun çalışma yerine gelip tanışıyorlar ve takdir ediyorlar ama sizlerine yaptığı gerçekten çok üzücü...

Saygılar,
Batuhan D

(Kimseyi kırmak istemem, kırılan varsa yüzüme vurabilir)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...