a2000 ne tepki olsun

• Konbuyu başlatan pynst
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 129
  • Görünümler : 24K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: a2000 ne tepki olsun

Yaşınıza rağmen çok tecrübeli arkadaşımızsınız. Sizce Rolandın tüm modellerde, Yamahanın ise Tyros4 harici user drum yaptırmamasının nedeni nedir.

roland ve yamaha kendi drump kitlerinin yeterli olduğunu düşünüyor herhalde abi biz en iyisini yaptık ve koyduk bişey yapacaksanız bunlarla yapın demek istiyorlar herhalde ya da aletlerinin sounduyla oynansın istemiyorlar herşeyden önemlisi biz kralız en iyi biziz mantığıda olabilir...

komplekste olabilir bizden daha iyi bir kit dizerlerse rezil oluruz falan filan sahi yav neden izin vermiyorlar

roland ve yamaha kendi drump kitlerinin yeterli olduğunu düşünüyor herhalde abi biz en iyisini yaptık ve koyduk bişey yapacaksanız bunlarla yapın demek istiyorlar herhalde ya da aletlerinin sounduyla oynansın istemiyorlar herşeyden önemlisi biz kralız en iyi biziz mantığıda olabilir...

komplekste olabilir bizden daha iyi bir kit dizerlerse rezil oluruz falan filan sahi yav neden izin vermiyorlar

:) baştan türkiyeyi dikkate almadıkları icindi. ama artık yapıyorlar.
baksanız ya bk5 ve a2000 e.

Cevap: a2000 ne tepki olsun

sadece türkiye değil ki arablarda çok aranger klavye kullanıyor balkanlarda öyle iran ı bilmiyorum ama türkiye de bir çok ülkeden fazla kullanıldığına eminim...

Bk5 ve A2000 de user drum dizme varmı ?

Yok. Türk setlerin yüklenmesine izin vermeleri acısından demiştim. Onceden burunlarından kıl aldırmıyorlardı. Artık yavaş yavaş bazı şeyleri kabul etmeye başladılar. İnşallah kullanıcıya tam olarak acılır da dk da dizeriz. Valla geçerim oyle olursa rolanda. E-80 ve g70 gibi bir cihazı kullanmayı cok isterdim.

Yok. Türk setlerin yüklenmesine izin vermeleri acısından demiştim. Onceden burunlarından kıl aldırmıyorlardı. Artık yavaş yavaş bazı şeyleri kabul etmeye başladılar. İnşallah kullanıcıya tam olarak acılır da dk da dizeriz. Valla geçerim oyle olursa rolanda. E-80 ve g70 gibi bir cihazı kullanmayı cok isterdim.

Ben de atladım sandım.

Şu TYROS serisinin fiyatı daha düşük olsa epey satılacak ve bu adamlar yine para kazanacak.50 tane satıp da 150.000TL kâr etmek yerine 200 tane satıp 300.000TL kâr etmek var.Bir bildikleri olsa da ben anlayamadım.

Şu TYROS serisinin fiyatı daha düşük olsa epey satılacak ve bu adamlar yine para kazanacak.50 tane satıp da 150.000TL kâr etmek yerine 200 tane satıp 300.000TL kâr etmek var.Bir bildikleri olsa da ben anlayamadım.

hocam tyros 4 ü doremüzik a2000 gibi çok miktarda tr ye getiremez tyros 4 fiyatları yüksek o nedenle tyros serisini sipariş üzerine getirirler mesala 500 adet a2000 alırsa 5 adet tyros alır böyle bir fiyat indirimini tyrosda yapamaz çünki stoklarında kampanya yapacak kadar tyros oldugunu sanmıyorum olsa emin olun tyrosda daha büyük indirim olurdu zaten a2000 de kampanyanın ben durduk yere yapıldıgını sanmıyorum bunun altından yakında bir çapanoğlu çıkar ama ne çıkarsa çıksın yamaha doremüzik sayesinde çok ciddi zarar gördü dikkat edin dore müzik bu kampanyayı yalnızca kendi bünyesinde yapıyor hiç bir bayi veya dükkancı kampanya yapmıyor doremüzik sitesine girin bütün yamaha ürünlerinde
yüzde 25 indirim var eyer bu kampanya yalnızca a2000 de olsaydı türkiyede bütün satıcılar kampanya yapardı bence yamahada kimsenin tahmin tetmediyi farklı şeyler olacak hep beraber bekleyip görücez

Moderatör tarafında düzenlendi:

güncellllllllllllllllllllllllllllll

yamahanın şıkaracağı yeni modeli için indirim yapılmış olbilir deniliyo, onun da olacağı a2000 gibi diye ön yargım var..yamaha yukarda da tartışıldığı gibi user drum ve kullanıcıya açıklık gibi şeyleri gerçekleştirirse dadından yinmez:) ketrondan geçtim bu cihaza ketronun soundunu özletti bana ama parametikliği tarışılmaz, yamahanın arrengerleri ile herşey yapılır ucu bucağı yok aslında ama drum drum drum, sample sample sample..emo nun haricinde birileri usb çıkarır mı sizce? benim cevabım şu an hayır..kötümserim galiba:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...