a2000 ne tepki olsun

• Konbuyu başlatan pynst
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 129
  • Görünümler : 24K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: a2000 ne tepki olsun

Hayırlısı tesisat önemli ben xd9 var yamaha s650 var lazımsa veriyim yoksa çöpe atcam s650yi demo bölümünde pa80 demolarım var istanbla gelen ilk pa80 lerden 8mb lık yeşil kart var onun düzenlenmiş hali pa80e il çıkan kart 175 euro ydu ozamanlar benim tesisatçı hala aynı kartı kullanıyo

doğrudur alicim yamaha için ayrı teşekkür ederim sağolasın,ama şu an almaya durumum yok iyi niyetlerin için çok teşekkürler.

Xd9 ve s650 var sana kolaylık yaparım :) uygun fiyata senin sözün yeter 0530 245 83 21 iyi seneler paşam

Şu Cihazı Alanlar Gidip Bunun Yerine Bir BK5OR Alsalardı Kafadan Set Dertleri Olmazdı.Kendimde Var Diye Demiyorum Cidden Üzüldüm Bu Okuduklarıma.

Şu Cihazı Alanlar Gidip Bunun Yerine Bir BK5OR Alsalardı Kafadan Set Dertleri Olmazdı.Kendimde Var Diye Demiyorum Cidden Üzüldüm Bu Okuduklarıma.

yine olmaz kardesim ;) neler var neler bir ornek video atayim A2000 emo takimindan bi arkadasin ben cok begendim muzikalitesini Emo sitesinde yazdigi midi vesairde paylasmis bunlar her yone,yoreye tarza gore cogalarak devam eder cunku potansiyel ve hammadde hazir bekliyor...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=6iGQIu4adMQ]Hilmi ŞAHİN (LoCca BanD) Seyre Dursun Aşk - YouTube[/ame]

yilbaşini a2000 le caldım emoya ve v2 plus ureticilerine cok teşekkur ederim.... aletinizi sevdikten sonra a2000 cevap veremeyeceği bir yer yok üste ali arkadaş s650yi cope atacak ben o alette kac tane extraya gittim kullanımı zor tmm daa parası kdarda..

Ali çöpe atacağına bana verebilirsin :) s650'yi Senden hatıra kalır :)

Raporsuz valla gökhan benim olsa 1gün tutmam elimde bi arkadaşım bana bıraktı nakite ıhtiyacı varmıs s650 kutusunda evde yatıyo

şu konuya bir şey yazmayın artık ya iyice baydı artık.

Ali kaça aldın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...