- Enst.
- Yok
Cevap: a2000 ne tepki olsun
teşekkürler umut çok doğru bir öneri
yukarıda ilker reisin dedigine katılıyorum. Kötü alet yok artık. Hepsinin ayrı güzellikleri var. Ben yamahayı hep kısıtlı işletim sisteminden dolayı eleştirdim. Buna tabiki hakkım var. Korgun yanında onu da kullanmak istiyorum. Ama kısıtlamalar yüzünden kendimi sıkıntıya sokmak istemiyorum.
Batuhan güzel kardeşim hemşerim. Daha once salimle de cok konustuk. Yamaha gercekten ciddi firma ve bazı prensiplerinden taviz vermiyor. Kullanıcıya ısrarla açmıyorlar aleti. Sizde bundan ekmek yiyorsunuz belki de kısıtlı kalmasını istiyorsunuzdur bilemiyorum.
O silmiş oldugun[ı] a2000 in muhteşem özellikleri [/ı]konusunu al aynen türkçe yamahanın mailine yapıştır gönder adamlara. Google ingilizce yada japoncaya cevirtip okusunlar. Inanki bazı şeyler değişir. Böyle sorunların üstüne ortmekle ilerlemez. Neden yırtınıyoruz burada.
şu an korgla hicbir firma rekabet edemiyor. Resmen roland ve yamaha firmalarında at gözlügü var. Rekabet olsun ki orglar ucuzlasın kaliteyi ucuza alalım. Yamaha da alalım tyros ta kullanalım. Sizin calısmalarınızdan da daha cok insan faydalansın.
teşekkürler umut çok doğru bir öneri