a2000 ne tepki olsun

• Konbuyu başlatan pynst
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 129
  • Görünümler : 24K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: a2000 ne tepki olsun

yukarıda ilker reisin dedigine katılıyorum. Kötü alet yok artık. Hepsinin ayrı güzellikleri var. Ben yamahayı hep kısıtlı işletim sisteminden dolayı eleştirdim. Buna tabiki hakkım var. Korgun yanında onu da kullanmak istiyorum. Ama kısıtlamalar yüzünden kendimi sıkıntıya sokmak istemiyorum.

Batuhan güzel kardeşim hemşerim. Daha once salimle de cok konustuk. Yamaha gercekten ciddi firma ve bazı prensiplerinden taviz vermiyor. Kullanıcıya ısrarla açmıyorlar aleti. Sizde bundan ekmek yiyorsunuz belki de kısıtlı kalmasını istiyorsunuzdur bilemiyorum.
O silmiş oldugun[ı] a2000 in muhteşem özellikleri [/ı]konusunu al aynen türkçe yamahanın mailine yapıştır gönder adamlara. Google ingilizce yada japoncaya cevirtip okusunlar. Inanki bazı şeyler değişir. Böyle sorunların üstüne ortmekle ilerlemez. Neden yırtınıyoruz burada.
şu an korgla hicbir firma rekabet edemiyor. Resmen roland ve yamaha firmalarında at gözlügü var. Rekabet olsun ki orglar ucuzlasın kaliteyi ucuza alalım. Yamaha da alalım tyros ta kullanalım. Sizin calısmalarınızdan da daha cok insan faydalansın.

teşekkürler umut çok doğru bir öneri

ŞUNU MERAK EDİYORUM BU KADAR CİHAZLARA PARA YATIRIYOSUNUZ ACABA ÇALMASINIDA BİLİYOMUSUNUZ ALIN Bİ ALET BAKIN EKMEĞİNİZe SANKİ AVUÇ DOLUSU PARAMI VERİYOLAR BİZE

arkadaslar bnde yamahadan sogudm bnde or700 var ama a2000 bu kadar bok atılmaması lazım adamlar or700 den nasıbını almamıs gıbı onu satıp a2000 aldılar yanı cok farklı bısemı bekledıle anlamadm adamlar zorlamı sattılar xıhazı anlamadm. Kafan rahat olsn ılla kullanıcıya acık olsn dıosan korg alcaksn.e40 da kullanıcıya acıkmıydı :D

Yukarıda ilker reisin dedigine katılıyorum. Kötü alet yok artık. Hepsinin ayrı güzellikleri var. Ben yamahayı hep kısıtlı işletim sisteminden dolayı eleştirdim. Buna tabiki hakkım var. Korgun yanında onu da kullanmak istiyorum. Ama kısıtlamalar yüzünden kendimi sıkıntıya sokmak istemiyorum.

Batuhan güzel kardeşim hemşerim. Daha once salimle de cok konustuk. Yamaha gercekten ciddi firma ve bazı prensiplerinden taviz vermiyor. Kullanıcıya ısrarla açmıyorlar aleti. Sizde bundan ekmek yiyorsunuz belki de kısıtlı kalmasını istiyorsunuzdur bilemiyorum.
O silmiş oldugun A2000 in muhteşem özellikleri konusunu al aynen türkçe yamahanın mailine yapıştır gönder adamlara. Google ingilizce yada japoncaya cevirtip okusunlar. İnanki bazı şeyler değişir. Böyle sorunların üstüne ortmekle ilerlemez. Neden yırtınıyoruz burada.
Şu an korgla hicbir firma rekabet edemiyor. Resmen roland ve yamaha firmalarında at gözlügü var. Rekabet olsun ki orglar ucuzlasın kaliteyi ucuza alalım. Yamaha da alalım tyros ta kullanalım. Sizin calısmalarınızdan da daha cok insan faydalansın.

A2000 in muhteşem özellikleri adlı konuyu gerçekten bulamadım dediğin gibi silmişler ama neden silindi ki konu ? a2000 ucuzlayınca ben bile borç moç bulup düşündüm alayım bir tane diye ama dedim oğlum otur yerine bu kampanya vs işler politika ne yapsa artık yamaha eski fiyattan satamaz satsa bile işi bilen adam almaz artık 2. eli iyice ayak altına düşer diye düşündüm zaten ketrondan acayip kazık yedik bunu kaldıracak durumumuz yok,A2000 in muhteşem özellikleri adlı konuyu da okuyunca iyice vaz geçtim cihazdan ama şu bir gerçek cihazın soundu süper benim çok hoşuma gitti malesef cihazın kapalı olması ve çok eksik yönlerinin yazılması cihaz açısından hep eksi o yüzden bende korg pa 600 ü beklemeye karar verdim,oda hoşuma gitmesse 800 falan bakıcaz artık,yıllardır hep kafamın dikine gitiim millet ne kullanıyorsa tam tersini aldım ama dersimide aldım artık yeter,vatandaş nerden gidiyosa sende oradan gideceksin istemeyerekte olsa,yoksa etrafında seni dinleyen kimse bulamıyorsun anlat anlat kendin dinle yani,tünelden bu kazığı baya bir yedik ve artık akıllandık.

hocam konu silme yok,öyle bi konu bu sitede açılmadı,o konu başka bi sitede açıldı,yani konuyu kimse silmedi :)

Okan abî 3tane arkadaşım 800 ü satıp pa80e döndü sen sağlamsın 80 i tavsiye ediyorum sağlamını bulamam diye düşünme piyasada çok 80 ler var demo bölümüne bi göz at

yok acıldı ole bı konu gecen gun bnde gordm ama sılınmıs

hocam konu silme yok,öyle bi konu bu sitede açılmadı,o konu başka bi sitede açıldı,yani konuyu kimse silmedi :)

Pardon zafercim,doğrudur başka bir sitede galiba dediğim konu eee sanırım yaşlanmaya başladık,bende diyorum böyle bir konu gerçekten vardı aradım taradım yok dedim neden sildiler acaba ? kusura bakmayın özür dilerim,bu arada tüm trakya müzik üyelerine yeni yılın hayırlara vesile getrimesi dileğiyle saygı ve sevgilerimi sunarım.

Okan abî 3tane arkadaşım 800 ü satıp pa80e döndü sen sağlamsın 80 i tavsiye ediyorum sağlamını bulamam diye düşünme piyasada çok 80 ler var demo bölümüne bi göz at

Alim vardı pa80 onu satttım bi güzel parasını yedik bu korg pa600 beklerken,yani pa 80 kullandım ama ketron kadar haz alamadım hemen sattım,pa 800 daha iyi ama nedense bu korg larda bas frekansında mı çıkışlarındamı nedense o olay beni ayar ediyor,ne yaptıysam basları tane tane alamıyorum,kendi hoparlörlerinde iyi ama cihaza gelince pert ha dersen cihaz ne var diye valla aklına ne gelirse var hemde herşeyin 2 şer yedeği olmak kaydı ile,normal pc den bişey çalıyorum gümbür gümbür ama pa 80 baslar tırttı o yüzden hemen sattım şimdi pa 600 bekiyorum sanırım bana yeter gibi,bu arada mutlu yıllar kardeşim.

Aleti zorlamı sattılar diyen vatandaşlar,siz tüketici olarak hiç yanılmadınız herhalde alışverişlerinizde..bigün kuyruğunuza basılınca anlarsınız ancak..ne kadar bilsenizde her alet çıktığında yere göğe sığdırılamıyor okadar güzel anlatılıyor vaadler veriliyor ama alet sattıktan sonra herkes kabuğuna çekiliyor..sıfır aldığın aleti çok cüzi fiyata satıyorsan bunu üretici firma dikkate almalı.aynı markanın yeni modelini bile almaya kalkmazsın bidaha..çünkü satışını düşünürsün..yamaha yanlış politika yapıyor ve burda bunların söylenmemesini isteyen insanlar var..o arkadaşın banlanmasınıda yanlış buluyorum senelerdir bu sitedeyim kim marka isyanı yapsa kötüleniyor..isteyen istediğini söylemeli (usulünce)...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...