a2000 ne tepki olsun

• Konbuyu başlatan pynst
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 129
  • Görünümler : 24K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: a2000 ne tepki olsun

yine iyi sabir edildi bence 40 kere uyardiktan sonra hak ettigini aldi ...
neler var ben ucretli set bu dagitilmamasi lazim dedim diye ban yedim bi yerde :D
Dusun artik...

Konuları kilitleyen benim.. Şu ana kadar bu olaylarla ilgili sadece bir üye yasakladım..

Gerekirse bu konuda kilitlenir, gerekirse üye süresiz yasaklanır..
Yamaha'nın yaptığı indirim konusu bizi bugünlere getiren emekçilere bile uzanıyor.. Açıkcası benim yaptığım işin bile bi kıymeti olmadığını çok rahatlıkla anladım, yani bende boşuna gecemi gündümüzü harcamışım bir emekçi olarak..
Eğer ki bu ülkede emo,cevo gibi isimler akılcı ve pratik olmasalardı o orglar satabilir miydi?
Bu ülke zaten geri kalan dünyanın 50 yıl gerisinden geliyor çünkü biz millet olarak birbirmizi korumak onlardan fikir edinmek yerine yardımlaşmak yerine ''KORG OLMASAYDI EMO CEVO OLMAZDI'' diyor.. Söz bu noktada zaten bitiyor :)

Sorarım KORG kullanan arkadaşlara, orgunuzda PARAYLA SATIN ALDIĞINIZ kimin seti ve sesleri bulunuyor ?.. Eğer ki elbet internetten indirdiğiniz bir set varsa zaten elbette emonun ve cevonun yaptığı işlerden tırtıklanan verilerdir yani kısaca haram bi mal..
Emo dediğiniz adam sırf haram diye bilgisayarının işletim sistemini her defasında satın alıyor, emo dediğiniz adam sırf haram diye sizler için bir çalışma yapacaksa bu çalışmayı yaparken kullanacağı programları gidip satın alıyor.. Zaten olması gereken bu değil mi?..
Sizleri suçlamıyorum haramdır diye tabi ki, bu olayın çok farklı boyutu..
Emoyu veya Cevo gibi üstadları tanımadan aslında onların bir hiç olduğunu ifade edebilmek veya onların varlığı sadece KORG ile olduğunu söylemek gerçekten üzücü..

Onlar akılcı zekalarını kullandıkları için şu an bu tip üzücü bi durumla karşı olduklarına göre demek ki bende emeğimin karşılığı yarın birgün aynı şekilde alacağım demektir..

Zaten Yamaha'cı birisi arar beni, eğer o an telefonunu açamazsam meşgul olduğumdan yarın bi gün orada Batuhan şöyle böyle adam der, ki zaten bunlarıda gördük :)

Neyse sonuç olarak KORG olmasaydı - kendi sistemini kullanıcılara açmasaydı emo cevo memo kemo falan olmazdı bu ülkede..
Avrupa'lı bazı ses mühendisleri emo'nun çalışma yerine gelip tanışıyorlar ve takdir ediyorlar ama sizlerine yaptığı gerçekten çok üzücü...

Saygılar,
Batuhan D

(Kimseyi kırmak istemem, kırılan varsa yüzüme vurabilir)

batuh sen beni iyi kötü tanıyan birisisin,benim org kıyaslama konusuna girmemin tek sebebi sizin gibi insanların ekmek yemesi,ailesini geçindirmesidir..o yüzden girmem konulara,ama başka konularda ikide bir emo ,memo olmasydı korg olurmuydu diye yazanlara ne demeli peki,asıl kızıdğım nokta şu,emonun kalkıpta a2000,3xden daha iyi demesi.böyle ticaret yapılmaz..öyle diyeceğine emo,arkadaşlar ben yamaha ile çalışıyorum artık,buyrun dinleyin çalışmamı,beğenirsniz ben artık yamahadayım demesi gerekirdi..bende ticaretle uğraşıyorum,..neyin en olduğunu bilen biriyim..haram konusuna gelince şükürler olsunki,rahmetli babam,benim boğazımdan haram lokma geçirmedi,bende çocuklarımın boğazından geçirmiyorum...5-10 binliralık org için hayatta kendimi üzmem..af edersin yemişim orgu,bugün 3x kullanırım,yarım keyfim istedimi,başka marka alırım..aslında bazen kendime gülüyorum,ne işim var diye böyle konular içine giriyom diye..son sözüm alllah dürüst olan herkesin işini rast getirsin..

Yamaha da salim, batuh ustalari.. Roland ta, korg ta artik kim varsa..

Bizlere emegini sunan bu arkadaslari minnetle anmamiz gerekir..

Birseyler uretmek zordur, arkadaslarimiz hem uretiyorlar hem bizimle paylasiyorlar.

Ister parayla olsun, ister bedelsiz..

Markalar hakkindaki dusuncelerimize bu arkadaslarin adlarini eklemeden fikirlerimizi beyan etmemuz daha saglikli kanimca.

Birbirimizi kirmadan uzmeden dusunce paylasimina devam ;)

muzige emek veren tum arkadaslarima sahsim adima tesekkurlerimi iletirim

uzman abim emo yamaha a2000 pa3x den iyidir demedi bi yaniş anlaşilma var sesler daha iyi geliyor dedi...
ben pa3x 2x... gidiyo hepsini kullanmış biri olrakda korgun en iyi saund aldığım cihaz pa2x pa1x pa3x pa800 sıralamaya gore bu tamamen benim şahsi duşuncem gonul rahatlığıyla derim a2000 nın saundu bunlardan cok daha iyi gidin bi müzik dukkanına bağlayın tecisata deneyin ama bunu denemeden lutfen yorum yapmayın haa kullanımı tuşesi kotu kapalı alet ekran renkli diyil dokunmatık diyil pratıklıkte korgun yanına yaklaşamaz ama emo usb pa2x dee a2000 dede 2sindede orjinal aynı rtm lerde var dinledim pa2xle birebir karşilaştırdım cok fark var banane yamahadan banane korgdan tarafsız bir sağayım ben artık muzikten para kazanmıyorum işim var gucum var ben kulaklarımın duyduğunu diyorum bana gorede a2000 ederi bu yuzden anca şu an sattığı rakamdan fazla etmez turk lirasıyla...

Moderatör tarafında düzenlendi:

uzman abim emo yamaha a2000 pa3x den iyidir demedi bi yaniş anlaşilma var sesler daha iyi geliyor dedi ben pa3x 2x... gidiyo hepsini kullanmış biri olrakda korgun en iyi saund aldığım cihaz pa2x pa1x pa3x pa800 sıralamaya gore bu tamamen benim şahsi duşuncem gonul rahatlığıyla derim a2000 nın saundu bunlardan cok daha iyi gidin bi müzik dukkanına bağlayın tecisata deneyin ama bunu denemeden lutfen yorum yapmayın haa kullanımı tuşesi kotu kapalı alet ekran renkli diyil dokunmatık diyil pratıklıkte korgun yanına yaklaşamaz ama emo usb pa2x dee a2000 dede 2sindede orjinal aynı rtm lerde var dinledim pa2xle birebir karşilaştırdım cok fark var banane yamahadan banane korgdan tarafsız bir sağayım ben artık muzikten para kazanmıyorum işim var gucum var ben kulaklarımın duyduğunu diyorum bana gorede a2000 ederi bu yuzden anca şu an sattığı rakamdan fazla etmez turk lirasıyla...

benim yukardaki yazımda ne demiştim,SON SÖZÜM allah dürst olan herkesin işini rast getirsinn..YANİ,ARTIK GİRMEM BU KONULARA

Başka markayı kötülemeden derdinizi anlatamıyormusunuz acaba.A2000 in iyi olduğunu anlatmak için pa3x sin kötü olduğunu vurgulamak mı gerekiyor. Birileri orgun tanıtımında faydalı işler yapmış olabilir. Onlar olmasaydı başkası olacaktı.Başkası olmasa mesela rumbayla misket çalacaktık. Olsun... gayet mutluyduk....ücretler de dolgundu.....Yani dünya ölçeğinde üretim yapan firma bir kişi olmasa olmazdı demek komik...Katkılar elbette olur. Ben de kendi çapımda kullandığım orga katkı yapıyorum. Uzman1972 de pa3x le ne kadar güzel halay çalındığını göstererek katkı yapıyor. Fatih 80 kardeşimiz, ilker kardeşimiz gibilerde farklı markalarla şahane çalışmalar ortaya koyarak katkı sağlıyor. Audya çalan bahri arkadaşımız harikalar yaratıyor. Filhakikat herkes kendi çapında katkı sağlıyor. Kimisi teknik bilgiler veriyor. Bence sitedeki arkadaşların katkısı Prolardan daha kıymetli . Çünki bu işten bir kuruş almıyorlar.

Yönetici arkadaşlar böyle haksız sataşmaları engellerse lüzumsuz konulara girmek zorunda kalmayız. Lütfen dikkat edelim. Israr edilirse ban sayısı hızla artar.

Kendi adıma söyleyeyim... haksız, bilimsellikten uzak, küçük menfaat için yapılan yorum karşısına sonucu ne olursa olsun karekterim gereği çıkarım. Zira bir kaç kere çıkmadım tansiyonum arttı.....

Ya zaten bu sitede yıllardır senin takımın benim takımım kavgası var.biri diyor yamaha öbürü diyor korg.benim orgum senin org unu döver muhabbeti vs vs.ben korg kullanmıyorum ama pa3x le a2000 i kıyaslayanlar hatta or700 v2 yi bile pa3x ten üstün tutanlar .sadece gülüyorum mantıksız kıyaslamalara. Arkadaşlar herbiri parasına göre yorumlanır.a2000 parasına göre performansı yüksek bir klavyedir ama pa3x ten kaliteli oldugunu savunmak çocukca tavırlardır

Valla bugunun Sartlarinda Kotu cihaz oldugunu soyleyemeyiz muzisyenligin yanindan gecmeyen adamlari bile sahneye cikarttigina gore bu cihazlar demekki hepsi iyi ...
Herkes Tarzina zevkine gore cihazini secer kullanir hepsi ayri guzel Gecelim bunlari ;)
Bence mesele biz bu cihazlarin ne kadarini kullaniyoruz 1 sene gecmis tyros 3 alali ben kendi adima daha yeni yeni bazi seyleri ogreniyorum cihaz uzerinde (Bu ara bol bos zamanim var :D),Kac Akor biliyoruz?kullaniyoruz bi parcayi calarken? vs vs....
onemli olan kendi muzikalitemizi arttirmak arkadaslar ;)

artık bu a2000 muhabbeti yeter arkadaşlar adamlar sırtımızdan para kazanıyor
biz burada birbirimizi yiyoruz emo set yaptı cevo set yaptı olmasaydılar ne olurdu olmasalar ne olurdu dsr 1000 lere kendimiz ritim yazardık roland e70 lere kendimiz ritim yazardık semple ses yoktu kemancı kanuncu baglamacı götürürdük daha iyi ourdu hiç deyilse gır gır şamata sahnemiz biterdi vakdin nasıl geçtiyini bilmezdik yamahadan kazık yiyen birisiyim ama 2000 tutsaydı bu kazıgı yemezdim ama tutmadı olsun ne yapalım canım sağ olsun bizde artık korg çalarız

Yukarıda ilker reisin dedigine katılıyorum. Kötü alet yok artık. Hepsinin ayrı güzellikleri var. Ben yamahayı hep kısıtlı işletim sisteminden dolayı eleştirdim. Buna tabiki hakkım var. Korgun yanında onu da kullanmak istiyorum. Ama kısıtlamalar yüzünden kendimi sıkıntıya sokmak istemiyorum.

Batuhan güzel kardeşim hemşerim. Daha once salimle de cok konustuk. Yamaha gercekten ciddi firma ve bazı prensiplerinden taviz vermiyor. Kullanıcıya ısrarla açmıyorlar aleti. Sizde bundan ekmek yiyorsunuz belki de kısıtlı kalmasını istiyorsunuzdur bilemiyorum.
O silmiş oldugun A2000 in muhteşem özellikleri konusunu al aynen türkçe yamahanın mailine yapıştır gönder adamlara. Google ingilizce yada japoncaya cevirtip okusunlar. İnanki bazı şeyler değişir. Böyle sorunların üstüne ortmekle ilerlemez. Neden yırtınıyoruz burada.
Şu an korgla hicbir firma rekabet edemiyor. Resmen roland ve yamaha firmalarında at gözlügü var. Rekabet olsun ki orglar ucuzlasın kaliteyi ucuza alalım. Yamaha da alalım tyros ta kullanalım. Sizin calısmalarınızdan da daha cok insan faydalansın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...