Konuları kilitleyen benim.. Şu ana kadar bu olaylarla ilgili sadece bir üye yasakladım..
Gerekirse bu konuda kilitlenir, gerekirse üye süresiz yasaklanır..
Yamaha'nın yaptığı indirim konusu bizi bugünlere getiren emekçilere bile uzanıyor.. Açıkcası benim yaptığım işin bile bi kıymeti olmadığını çok rahatlıkla anladım, yani bende boşuna gecemi gündümüzü harcamışım bir emekçi olarak..
Eğer ki bu ülkede emo,cevo gibi isimler akılcı ve pratik olmasalardı o orglar satabilir miydi?
Bu ülke zaten geri kalan dünyanın 50 yıl gerisinden geliyor çünkü biz millet olarak birbirmizi korumak onlardan fikir edinmek yerine yardımlaşmak yerine ''KORG OLMASAYDI EMO CEVO OLMAZDI'' diyor.. Söz bu noktada zaten bitiyor
Sorarım KORG kullanan arkadaşlara, orgunuzda PARAYLA SATIN ALDIĞINIZ kimin seti ve sesleri bulunuyor ?.. Eğer ki elbet internetten indirdiğiniz bir set varsa zaten elbette emonun ve cevonun yaptığı işlerden tırtıklanan verilerdir yani kısaca haram bi mal..
Emo dediğiniz adam sırf haram diye bilgisayarının işletim sistemini her defasında satın alıyor, emo dediğiniz adam sırf haram diye sizler için bir çalışma yapacaksa bu çalışmayı yaparken kullanacağı programları gidip satın alıyor.. Zaten olması gereken bu değil mi?..
Sizleri suçlamıyorum haramdır diye tabi ki, bu olayın çok farklı boyutu..
Emoyu veya Cevo gibi üstadları tanımadan aslında onların bir hiç olduğunu ifade edebilmek veya onların varlığı sadece KORG ile olduğunu söylemek gerçekten üzücü..
Onlar akılcı zekalarını kullandıkları için şu an bu tip üzücü bi durumla karşı olduklarına göre demek ki bende emeğimin karşılığı yarın birgün aynı şekilde alacağım demektir..
Zaten Yamaha'cı birisi arar beni, eğer o an telefonunu açamazsam meşgul olduğumdan yarın bi gün orada Batuhan şöyle böyle adam der, ki zaten bunlarıda gördük
Neyse sonuç olarak KORG olmasaydı - kendi sistemini kullanıcılara açmasaydı emo cevo memo kemo falan olmazdı bu ülkede..
Avrupa'lı bazı ses mühendisleri emo'nun çalışma yerine gelip tanışıyorlar ve takdir ediyorlar ama sizlerine yaptığı gerçekten çok üzücü...
Saygılar,
Batuhan D
(Kimseyi kırmak istemem, kırılan varsa yüzüme vurabilir)