Trakya Müzik 2012 Demo Yarışması Başladı...

Trakya Müzik 2012 Demo Yarışmasında En Çok Beğendiğiniz Eser Kime Ait?

• Kullanılan toplam oy
    288
  • Anket kapatılmış .
Cevap: Trakya Müzik 2012 Demo Yarışması Başladı...

yarışmaya katılan tüm arkadaşlara bol şanslar ...

tüm arkadaşlara başarılar demoları dinliyorum gerçekten hepsi birbirinden güzel,demoları hazırlayan tüm arkadaşlarımızın abilerimizin ellerine ağızlarına sağlık,hepsini büyük bi keyifle dinledim hepsinde ayrı bi tat var,teşekkürler hepinizede

Yarışmada oy kullanan, çalışmaları tek tek değerlendiren, yorumlayan tüm değerli arkadaşlara, büyüklerime teşekkür ediyorum. (Teşekkür butonu kayıp :) )
Akşam mesai dönüşü interneti açmayı mnüteakip oy sayısını görünce gerçekten de çok şaşırdım. Ben 1 kaç oy zor alırım, maksat katılım olsun diye düşünmüştüm. Ben de dönence çalışmasından biraz bahsedeyim. Demoyu Barış Manço Klasikler albümünde Kenan-Ozan Doğulu dönence çalışmasını dinlemeyi müteakip esinlendim. Yamaha S900'ü ilk aldığım günlerde, hevesle sabahlayarak yaptığım ve kendimi aştığım bir çalışma olmuştu. Müzik sevgisi sınırsız. Müzikal bilgi açısından kendimi en acemi hissettiğim zamanda bu demoyu yaptıktan sonra vay canına bu çalışmayı ben mi çıkardım diye bir süre kendime gelemedim. DJ tarzı pek çalışmam yok aslında. Tekrardan herkeze başarılar.

valla oyu ben kendime verdim ama değiştirebilirsem oyum eddie arkadaşa nasıl değişeceğini bilmiyorum

bende kısaca düşüncelerimi yazmak istedim.. katıldığım demo evde ve sadece laptopla, hiç bir mixer bağlantısı olmadan ses kaydediciyle yapılmış bir kayıt, bu nedenle ses kalitesi çok kötü... aslında yarışma için özel bir demo yapmak istedim ama işten güçten vakit bulamadım açıkçası.. ve artık son gün geldiğinde katılacağım dediğim içinde elde olan bir demoyu gönderdim sayın chordsolo ya... ve buna rağmen bana oy atan arkadaşlarımın inceliği beni çok etkiledi hepsine ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum... bu yarışma hiç bir kaygı gütmeden yapılan bir yarışma.. bunedenle sportmence saygı sevgi çerçevesinde yapılan eleştiri ve yaklaşımlar için ilgilenen herkeze teşekkürü borç bilirim.. saygılar...

dinleyen oy kullunan arkadaşlarada özverilerinden dolayı teşekkür ederim...Tabiki bu arada en Büyük tsk Trakya Müzik,e.......saygilar

Moderatör tarafında düzenlendi:

frden slmlar vaybe mustafa hocam senin reno gene one gecmis e yarismanin tr de yapildigi belli oluyor renonun onde olmasindan belli ama benim favorim alinin parcasi donence hem barismanconun ayri bir yeri var benim icin hemde gercek tam 4x4 olmus tabi mustafa hoca bahadir da super gelmisler ve ayrica bu yarismayi duzenleyenlerede tskler cok guzel girisim yarisma birincisine 1 hafta fransa tatili hediye edinde misafir edelim enazinda gorusmus oluruz frden slmlar

hepside güzel çalışma hakeden kazansın ben oyumu kullandım kime kullandıgımız belli oluyormu bilmiyorum ama benim oyum hasso başarılar