Trakya Müzik 2012 Demo Yarışması Başladı...

Trakya Müzik 2012 Demo Yarışmasında En Çok Beğendiğiniz Eser Kime Ait?

• Kullanılan toplam oy
    288
  • Anket kapatılmış .
Cevap: Trakya Müzik 2012 Demo Yarışması Başladı...

Bu yarismaya nasil katilabiliriz demomuzu nereye gondermemiz gerek bilgi verebilirmisiniz tesekkurler ... Mail atarsaniz sevinirim ...

Bu yarismaya nasil katilabiliriz demomuzu nereye gondermemiz gerek bilgi verebilirmisiniz tesekkurler ... Mail atarsaniz sevinirim ...

Maalesef basvuru suresi bitti. ChordSolo demolarin kendisine ulastirilabilmesi icin butun uyelerimize gerekli sureyi tanidi fakat siz mesguldunuz sanirim. insallah bir dahaki sefere sizde katilim gosterirsiniz.

tuh ya yazik olmus halbuki guzel bi demo hazirlamistim

bi degisiklik yapamazmisiniz benide demolarin arasina alamazmisiniz ...

bu mümkün değil, bir daha ki yarışmayı takip edin...:(

Ch.

Acaba birdahaki yarismanin tarihi ne zaman ... seneyemi cunku 2012 demosu deniyorda o yuzden

Ben Katılmayı Çok istiyordum amma katılamadım bazi sorunlar çıktı bir ülkeden diger ülkeye göç etdim! inşaALLAH bir başka yarışmaya katılmak nasip olur! Yarışmacılara başarılar!!!!

bende bir dahaki sefere süper bir demo yapacağım yarışmanın böyle olacağı hiç tahmin etmemiştim süper bir besteyle süper bir müzikle katılacağım nasip olursa

bende bir dahaki sefere süper bir demo yapacağım yarışmanın böyle olacağı hiç tahmin etmemiştim süper bir besteyle süper bir müzikle katılacağım nasip olursa
yapacağından eminiz dostum...kayıt teknikleri konusunu da iyi araştırırsan çok güzel kayıtlar yapabilirsin...şimdiden kolay gelsin....
(BESTEKAR ARKADAŞLAR SÜREKLİ HER KONUDA DESTEKLENMELİ...)

saolasın teşekkürler