Trakya Müzik 2012 Demo Yarışması Başladı...

Trakya Müzik 2012 Demo Yarışmasında En Çok Beğendiğiniz Eser Kime Ait?

• Kullanılan toplam oy
    288
  • Anket kapatılmış .
Cevap: Trakya Müzik 2012 Demo Yarışması Başladı...

Tüm parçaları dinledim.Ve zaman zaman dinlemeye devam edeceğim.Öne çıkan parçalar (bana göre) Dönence,Potpori,Taka Taka,Coşkun arkadaşımızın çalışması.

Yorumlarını her zaman beğendiğim üstadlarım Baron,Eddie ve çalışmalarını artık profesyonel düzeye taşıdığını düşündüğüm Hasso arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.Diğer yarışmacı arkadaşlarımın çalışmaları da emek kokan gönül vererek çaldıkları ve yorumladıkları belli olan parçalar.

Şimdi biraz eleştiri gibi olacak ama :D bazı çalışmaları yapan arkadaşlarımızı zaten dinliyoruz ve kendilerini tekrar ettiklerini gördüm.Her ne kadar burada aile içi hoş vakit geçirme tadında gördüğüm demo yarışmamız için kendimizi fazla kasmaya gerek yok diye düşünsemde müziğe gönül vermiş olan bizlerin kendi sınırlarımızı zorlamak için bu tür yarışmaları bulunmaz fırsat olarak görmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Herkese emeklerinden ötürü çok teşekkürler.Yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen ChordSolo üstadım başta olmak üzere tüm arkadaşlarımızda sağolsunlar varolsunlar...

Çok değerli çalışmalar var. Bazıları kapasitemizin ötesinde ... Parçayı Orgla ilk önce real time ritim,bass ve acc ler olarak kaydettim. Daha sonra üzerine klasik gitar, sax ve brass, yaylı, bayan vokal ve flüt sesleriyle ilaveler yaptım. Bu parçayı şeçmemin sebebi soğuk günlerde biraz içimizi ısıtsın moralimizi yükseltsin diye....
Sonuç ne olursa olsun oy kullanan veya kullanmayıp parçaları dinleyen tüm trakya müzik üyesi arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ben de kendi çalışmam hakkında bilgi vereyim biraz:)
İki parça halinde nostaljik bir çalışma yaptım; haykıracak nefesim kalmasa bile ve boşvermişim dünyaya...
Çalışmada virtual guitarist,bfd2,sampletank2,sonicsynth2 ve psr s900 sax ve gitar sesleri kullanıldı...
Şan ve vokaller tarafımdan yapıldı...
Dinleyen ve değerlendiren arkadaşlara teşekkür ederim...

Ch.

ben yarışmada biraz da eğlence olsun diye bu demomu seçtim oy veren vermeyen herkese teşekkürler ... maksat dostluk beraberlik hoş vakit geçirmek diye düşünüyorum :) saygılar

... maksat dostluk beraberlik hoş vakit geçirmek diye düşünüyorum :) saygılar

Temennilerinize canı yürekten katılıyorum.Hayatın tüm alanı bir nevi eğlence....Mümkün oldukça zevk almaya çalışmak lazım...

benim parçam özel söz müzik bana ait kayıt öylesine oldu ama ban parçamı seviyorum vede bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum

bu güzel yarışmayı düzenleyen ve katılan üstadların hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.ve bizlere bu güzel olayı hep birlikte yaşayıp paylaşma imkanı sunan değerli trakya müzik ailesine teşekkür ederim.hazırlanan demoların güzellikleri kadar bu emeklere yapılan değerlendirmelerde çok güzel ve içten olmuş. hem yarışma hemde gönülden bir paylaşım olması çok önemli.oylamanın sonucunda hangi değerli üstad kazanırsa kazansın aslında trakya müzik en büyük kazanımı elde etmiş olacak.herkese saygılar

bu arada benim oyum değerli üstadım keşanlı hocama

Öncelikle yarışmaya katılan herkese başarılar dilerim.
Dönence'nin alt yapısı çok güzel olmuş, oldukça beğendim. Ses konusunda ise hastane önünde incir ağacı türküsünü okuyan arkadaş çok güzel okumuş, dinlerken insanı alıp götürüyor. Tabi bunda yedi karanfil altyapısının etkisi de çok büyük. Bedir türküsünü çalan Arıkan arkadaş da gönülden çalmış ama keşke enstrüman seçimi ve düzenlemer için biraz daha uğraşsaymış. Sonuç olarak benim oyum windman1981'e gitti. Herkese başarılar dilerim tekrardan.

Yarışma demolarını bir süredir dinliyorum.Hatta işyerinde arkadaşlarımada dinlettim.Ve sağlıklı bir karar verdiğimi düşünüyorum.Bir konuyu açıklayayım.Bazı yarışmacı arkadaşlarımla reel yaşama taşınmış bir dostluğumuz var.ChordSolo üstad ile ortak paydamız (Cubase) dolayısıyla reel hayatta paylaşımımız biraz daha fazla.O yüzden kendisine demiştim oyumu verirken gayet objektif olacağım diye...Ama :) ...Ve Cubase'de müzik oluşturmak teknik olarak bir şeylere hakim olmanızdan ötürü daha kolay ama mükemmelliyetçi anlayışınızın artması dolayısyla çok daha zor.Bir müziği Cubase'de oluşturmanın özverisini anlamanın sadece Cubase ile uğraşan arkadaşlarımızın takdiri ile mümkün olabileceğini düşünüyorum (hastanın halinden hasta anlar hesabı :D ) yani ; oyumu ChordSolo üstada vermemiş olsaydım (tamamen kendi anlayışım içerisinde yanlış anlaşılmasın) haksızlık etmiş olacağımı düşünüyorum.Ve ilk defa yarışmalarımızda oy vermek için bu kadar zorlandım.beni oy vermekte zorlayan en az 5 tane eser vardı.Hepsi birbirinden değerli...

Tüm yarışmacı arkadaşlarımın yüreğine sağlık teşekkür ediyorum bu müzik ziyafeti için kendilerine...

Moderatör tarafında düzenlendi:

çok guzel bir yarışma olmuş bravo 10 uzerinden 10 :)