Trakya Müzik 2012 Demo Yarışması Başladı...

Trakya Müzik 2012 Demo Yarışmasında En Çok Beğendiğiniz Eser Kime Ait?

• Kullanılan toplam oy
    288
  • Anket kapatılmış .
Cevap: Trakya Müzik 2012 Demo Yarışması Başladı...

Herkese merhabalar...

Öncelikle, bu güzel yarışmanın hazırlanmasında emeği geçenlere vede yarışmada çalışmalarıyla bizlere güzel anlar,duygular yaşatan değerli "Trakya Müzik" üyelerine gönülden teşekkürler , sevgiler ve saygılar...

Tüm çalışmaları dinledim.Hepsine de çok emek verilmiş,çalışılmış ; ellerinize sağlık...

(Gönülden herkese bir oy kullandık ama :eek: ) madem bir yarışma var ortada, sahip olduğumuz tek oyu da bir çalışma için kullanmamız lâzım. :D

Ben oyumu Coşkun Bey için kullandım.Ezelden beri piyanoya ilgim olması dolayısıyla böyle bir çalışma etkiledi beni.Kendi kompozisyonunuz olduğunu öğrendim ; başarılar da getirmiş zaten size ; tebrik ederim...

Ben de bir demo yapmak isterdim ancak müzik ile ilgilenemiyorum ; bu yıl boyunca da zor zaten."AUDYA"yı aldım ama "daha hiç açmadım" desem yalan olmaz...

Herkese bu güzel bir etkinlik için (hatta bayram da diyebiliriz) tekrar tekrar teşekkürlerimi sunarım...

Saygılarımla - Bahri EVCEN / Marmaris

Evet arkadaşlar oylama devam ediyor...
Bu kez oylamaya katılanların sayısının oldukça fazla olduğunu görüyorum ve bu beni çok memnun etti.
Tabii bunda oylamanın anasayfada yer alması da çok etkili oldu.Bu nedenle Admin'e tekrar teşekkür ediyorum...

Ch.

Gunaydin arkadaslar.. Fransadan slmlar.. Sukurler olsun bugun turkiyeye donuyorum

Yarisma baslamis, simdi gordum. Durumum vahim:) e kendi beste ve siirimizle katilinca normal :)

Arkadaslarim eminim guzel calismalar sunmuslardir. Keske simdi dinleyebilseydim. Bunu organize eden herkese tekrar tesekkur ederim, ozellikle forum doktoru arkadasima

bu seneki yarışmamız gerçektende çok güzel geçiyor.oy verme oranıda yüksek.bütün arkadaşların performansları harika.ben de tüm arkadaşlara oy vermek isterdim ama tek oyum vardı onuda çalışmasını çok takdir ettiğim coşkun beye verdim.tüm arkadaşlara başarılar dilerim.ayrıca bu organizasyonda çok emeği geçen shordsolo arkadaşıma vede adminimize çok teşekkür ederim.

Tum yarısmacı arkadaslara basarılar dılerım bu sene yarısmaya katılamadım kendı okudugum bırsuru bestem var eger muzıgını kendım yapmıs olsaydım bende katılmıs olucaktım nasıpse seneye

iyi olan kazansın başarılar cümleten

ben kesanli mustafa abiyi simdiden tebrik ediyorum mükkemmel bir fark atti,saygilar

ben kesanli mustafa abiyi simdiden tebrik ediyorum mükkemmel bir fark atti,saygilar

Senin 1. olacağını düşünüyordum üstad..Gerçekten senin paylaşımın mükemmel ötesi.. hangi cihaz ile yaptın üstad?

birincilik önemli degil maksat dostluk beraberlik hoş vakit geçirmek....Biraz bende aciklik getireyim,beni bilen arkaslar bilir ben tamamen Fl studio ile calisiyorum soundlar wave olarak kendime ait loop,lar drumkitler, sample sesler VST,ler vs...muzigi 4,lü 8,li loop haline getirip birlestiyorum ortayada böyle güzel müzikler cikiyor,yani keyboard tarzi intro,var.cesitleri gibi.......

Not....Sonuç ne olursa olsun oy kullanan veya kullanmayıp parçaları dinleyen tüm trakya müzik üyesi arkadaşlarıma teşekkür ederim.........saygilar

Ben ağustos ayında tayine gelirken kaza yaptım ve 6 aydır raporluydum. Bu yüzden parmaklarım körelmiş.Son 2 aydır klavye çalmaya başladım. Benim niyetim kendimi denemek oldu. Yarışmada tam raporun bitip göreve başladığım zamana denk gelmesiyle böyle üstünkörü birşey çıktı. Vaktim oldukça klavyenin başına geçip parmakların eski performansına dönmesi için çalışıyorum. Demoları dinledim gerçekten hepsi çok süper. Birinci olan arkadaşlarımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Saygı ve sevgilerimle...