Roland BK-5 OR Tanıtım

• Konbuyu başlatan aors
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 66
  • Görünümler : 16K
Cevap: Roland BK-5 OR Tanıtım

Roland gercekten büyük bir adim atmis türk sesleri ve ritimleri konusunda batilari zaten tartisilmaz onlardan yana zaten sikintimiz yoktu. Bende bir roland kullanicisi ve sevdalisi olarak rolandi ve değerli kardeşim ve ev arkadaşim Mürheni tebrik ediyorum. Ellerine sağlik kardeşim başarilarinin devamini dilerim..

Kötünün iyisi zaten edi zurna başka alternatif yok suanda ki zurnadan iyi mizmar gibi zurna adam alet alırken edi zurnaaya bakıyor direk. Neyse yinede Alacaklara hayırlı olsun.

3 çeşit vib zurna var farklı renklerde Mİ-LA ve Re zurna.bir adet düz Zurna sesi var daha ne olsun.

benim aklıma takılan bir soru da : tamam Türk ses ve ritimleri iyi, acaba batı sesleri nasıl? org oryantal olarak sürülecek ama batı sesleri,padları,ritimleri,synth sesleri nasıl?o performanslarda roland BK-5'ten farklı mı olacak?

Rolandtr sayfasında bk-5 in bütün özelliklerini barındıracağı yazıyodu bk-5 videoları izleyerek anlayabilirsin

BK-5OR nin web sitesi

Roland BK5-OR

yaklaşık 30 dakkia önce zühal müzikten serkan kardeşim bk-5 or gaziantepte bizlere canlı olarak tanıttı yakından görme fırsatımız oldu roland kalitesini zaten söylemeye gerek yok malzeme olarak çok kaliteli malzeme kullanılmış alet çok hafif iki üçsaniye gibi alet açılıyor userindeki ritimlerin haricinde flaş bellekteki ritimleri anında kullana biliyosun alet mp3 ve wave okuyor transpoze ve tempoyu mp 3 üzerinde kullana biliyorsunuz fiyat da uygun bence iyi hayırlı olsun

artık korga dünya kadar para vermeyeceğiz bence bütün org imalatçıları kendilerine çeki düzen verecektir.

videolari indirip pc den winamp uzerinde ortalama bas tiz eq ayarinda muzik setine aux yaparak guclu kolanlarda dinledim .drum kitler cok saglam vuruyor.guzel ritumler yazildiginda sound olarak cok iyi netice alinir.benim icin en onemli olan kisim tr drum kitler

.
Müzik piyasasına ve piyanist arkadaşlarımıza hayırlısı olsun,

Alternatiflerin artması rakabetide beraberinde getiriyor ve bu durum bizler için çok iyidir.

Sesler oldukça güzel. Ritimler güzel olmakla beraber zamanla daha iyi olacağı kanaatindeyim.

Tanıtım güzel olmuş.

Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.

Müzik dünyamıza hayırlısı olsun...

İşte tanıtım budur diyorum başkada birşey demiyorum:)