Roland BK-5 OR Tanıtım

• Konbuyu başlatan aors
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 66
  • Görünümler : 16K
Cevap: Roland BK-5 OR Tanıtım

sanki güpleri duyamadım gibi ritimler tatmin etmedi fazla:(

agalar elektro bağlamalar çok kötü ya.. ama genel olarak fiyat/performans oranına bakarsak mükemmel bir alet :) ellerinize sağlık.. ortalık şenlendi ya :))

sanki güpleri duyamadım gibi ritimler tatmin etmedi fazla:(

Videolardan herangi birini indirip bilgisayarında equalizer ayarı yaparak dinleyince anlaşılıyo. (ben öyle yaptım:))

benim fikrim,yaylı sesi hariç diğerleri güzel,yaylı sesi yamaha a1000 nin wariant sesine benzemiş hoş değil.demo için teşekkürler

Tanıtımda mürhen arkadaşımızın katkısı büyük. Türkiş ezgilerle modern gelişmiş akorları büyük ustalıkla kullanırken komalar da kulağı tırmalamayacak derecede kulağa hoş geliyor . Roland bu arkadaşımızdan uzun yıllar yararlanabilir.

Moderatör tarafında düzenlendi:

harika gercekten.işte rolandın beklenen atağı.ben çok beğendim.2. bir alet olarak alabilirim.fiyat ta çok iyi.hele emo da işin içinde var ise süper ötesi.

Ben roland'dan başka alet kullanmam o beğenmediğiniz exr46 ile ne işler yaptım aletle ilgilenen olmadı biraz uğraşıp emek verince ne sesler çıktı ortaya şaşarsınız. Tek sıkıntısı ritim yazamıyordum piyasada dolaşan ritimlerde tatmin edici deyildi ama şimdi bk5 geliyor ilk alıcılarından biri ben olacağım. Roland'a güveniyorum...

edi zurna olmasın zaten bıktı herkes.

Bizim gibi düğün yapan halay çalan her piyanistin tek favorisi Edi zurna, Bence gerçeğe en yakın zurna.. Bu sebeple olmaması bazı kesim için baştan kaybettirdi. Çok büyük eksiklik...

klavyeleri bi zurna ile değerlendirmek çok sığ bi düşünce...

klavyeleri bi zurna ile değerlendirmek çok sığ bi düşünce...

Haklısınız ama, birşey eksik olduğunda ve o tadı alamadığınızda ne yapsanızda olmuyor. A2000 in içindede bir sürü zurna var ama düğünde kullandığım tek zurna edi zurna, istediği kadar diğer sesler güzel olsun yada ritimler. Ben yöresel düğünlerde teneke gibi çıkan zurnayla çalınca hiç tadı olmuyor. Bu benim görüşüm sadece. Şu an alet yeni bence bu zurnayı mutlaka ekleyin düğün yapan herkes bunu isteyecektir. Saygılar...