Roland BK-5 OR Tanıtım

• Konbuyu başlatan aors
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 66
  • Görünümler : 16K
Cevap: Roland BK-5 OR Tanıtım

bu arada görüntülerdeki tanıtım yapan arkadaşımız mürhendir..

alet gerçekten hoşuma gitti, emo yaptı sanırım bunları.. inş a2000 içinde böyle sesler yapar..

video için teşekkürler üstadım

boyundan büyük isler yapiyo gibi görünüyo;) ud, kanun, kaval, ney, elektro baglama, tambur... bu sesler bana göre oldukca saglam... helede ud 10 numara , tremolosuda ayri bi güzel:) aslinda sesler piyasa gibi ama rolandtan ciktiginden daha tatli geliyo insana heralde:) tanitim süper... emeginize saglik...

mürhen üstad ellerine sağlık.. alette bazı seslerin balans ayarında ayarsızlık var, altta kalan sesler mevcut. onları cihazı alanlar düzeltebilir sanırım

Tanıtım çok başarılı.. Mürhen hocamı tebrik ediyorum.
Şimdiye kadar yapılmış en başarılı tanıtım bana göre.
Sanırım aletin sample kilidini Zuhal Müzik elinde tutacak.
Üzerinde yapılan çalışmalar devamlılık arzederse iyi yere gelebilir alet..
Ketron gibi olmasın sonu.

süper paylaşım teşekkürler rolanda bayılıyorum

walla ben mürhen i orgtan daha çok beğendim...herkese örnek olacak şekilde paşalar gibi modern akorların üstüne oturtuyor melodileri...hızlı,pratik,pb rı gerektiğinde kullanıyor...BRAWO MÜRHEN....HARİKASIN!...

mühren üstadımızın ellerine sağlık çok güzel bir tanıtım olmuş.ayrıca zuhal müzik e de teşekkürler oldukça kapsamlı bir tanıtım olmuş.
mühren üstadıma bir sorum olacak cevaplarsa sevinirim.ben daha cok ritimle uğraşmayı sevdiğim için.ritim edit menüleri gw8 den daha bir üst noktaya taşınmış mı ritim editmenülerinde gw8 den farklı ve yeni olarak dikkatinizi çeken özellikler varmı. kaç farklı tr drum kit mevcut? emo nun çalışmalarını kullanan bütün müzisyenlerin çok iyi tanıdığı ''emo drum kit'' bk5 or üzerinde aynı dizilim şekliyle mi bulunuyor.mevcut sample yapısını koruyor mu?
cevaplarsanız sevinirim. iyi çalışmalar saygılar

Moderatör tarafında düzenlendi:

tanıtım mükemmel olmuş.tanıtan arkadaş hakkını vererek bu işi yapmış.18 senedir roland kullanıyorum ve kullanmaya devam edicem gibi gözüküyor.tebrikler.

Teşekkurler....