Roland BK-5 OR Tanıtım

• Konbuyu başlatan aors
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 66
  • Görünümler : 16K
Cevap: Roland BK-5 OR Tanıtım

mühren üstadımızın ellerine sağlık çok güzel bir tanıtım olmuş.ayrıca zuhal müzik e de teşekkürler oldukça kapsamlı bir tanıtım olmuş.
mühren üstadıma bir sorum olacak cevaplarsa sevinirim.ben daha cok ritimle uğraşmayı sevdiğim için.ritim edit menüleri gw8 den daha bir üst noktaya taşınmış mı ritim editmenülerinde gw8 den farklı ve yeni olarak dikkatinizi çeken özellikler varmı. kaç farklı tr drum kit mevcut? emo nun çalışmalarını kullanan bütün müzisyenlerin çok iyi tanıdığı ''emo drum kit'' bk5 or üzerinde aynı dizilim şekliyle mi bulunuyor.mevcut sample yapısını koruyor mu?
cevaplarsanız sevinirim. iyi çalışmalar saygılar
murhen artık bu aletin özelliklerini kapsamlı şekilde anlatır diye düşünüyorum...:)

evet alıştırdınız alette şu özellik böyle kullanılıyor diye anlatmaya. videolarda roland ın tanıtımından farklı bir tanıntım izliyormuş gibi hissettim kendimi ama herşeye rağmen alet iş yapar

bk-5 çıkmadan sadece resmine bakarak olumsuz yorum yapanlara bu tanıtım güzel bi kapak olmuştur sanırım org süper bence tanıtım da güzel olmuş eline sağlık mürhen.

benim aklıma takılan bir soru da : tamam Türk ses ve ritimleri iyi, acaba batı sesleri nasıl? org oryantal olarak sürülecek ama batı sesleri,padları,ritimleri,synth sesleri nasıl?o performanslarda roland BK-5'ten farklı mı olacak?

tanıtımda dikkatimi çeken bi nokta da rumeli 2-4 rumeli 7-8 veya halay ritmlerine yer verilmemiş sanırım

merhabalar.arkadaş herhalde nette dolaşırken buldu vidoları.henüz Roland Türkiye sayfasında paylaşılmamış.Roland BK5 or yeni Türk sesleri,yeni batı kit,tr kitleri ve özellikleri ile çok ses getirecek.Rolandın resmi olarak democusu olduğumu belirtmek isterim.bundan sonra tanıtımlarda beni sıkça göreceksiniz.

Herkese iyi çalışmalar.Kolay gelsin..

murhen artık bu aletin özelliklerini kapsamlı şekilde anlatır diye düşünüyorum...:)

orgun özelliklerinin anlatıldığı bir tanıtım videosu yakında sizlerle buluşacak.

benim aklıma takılan bir soru da : tamam Türk ses ve ritimleri iyi, acaba batı sesleri nasıl? org oryantal olarak sürülecek ama batı sesleri,padları,ritimleri,synth sesleri nasıl?o performanslarda roland BK-5'ten farklı mı olacak

Rolandın Batı ritim ve sesleri her modelde harikadır.bu geleneği BK5orde'de sürdürmüşler;)

sesler harika benim cok hosuma giti zaten bir aletin ucuz veya pahali olmasi degil ise yarayabilecek bir sekilde olmasi gerektigini düsünyorum bence simdiye kadar ilk kez dinledim sesleri ve cok hosuma giti diyebilirim ve bildigim kadar emrah beyde alt yapilari hazirliyordu onun sayesinde zaten korg bir kat daha yükselmisti simdide roland belki yükselir herkese simdiden hayyirli olsun saygilarimla

videolarda sesler sorunlu mürhenin sesi geliyor ama orgdaki sesler cok derinden geliyor anlaşılmıyor reverb chorus efekti varmıs gibi videodamı sorun var ?