referandumda evet mi hayır mı? Anket !!!

• Konbuyu başlatan exr46
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 94
  • Görünümler : 18K

Referandumda Evet Mi Hayır Mı?

• Evet

Oy: 44 40.7%
  • Hayır

Oy: 62 57.4%
  • Kararsız

Oy: 2 1.9%

• Kullanılan toplam oy
    108
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: referandumda evet mi hayır mı? Anket !!!

Vay be hiç Hayır çıkmaz sanıyordum özellikle gençlerin olayları görebilmesi çok sevindirici.

burada değil hocam sandıktan herkes görecek EVET çıkacak,,buradaki yorumların birçoğuna katılmıyorum,,türkiye zaten 82 anaysası ile geri kalmış bi ülke yenilik yok,yapılmamış hiç,,herşeyin bi zamanı var,,bu yasanında değişme zamanı gelmiş çoktan geçmiş,,1982 de yaşamayın bence 2010 da yaşayın,,iyi bayramlar

demokrasi bizim için bir AMAÇ değil ARAÇ tır diyen zihniyete sonuna kadar HAYIR.

Yahu bırak insanlar tadında bir bayram yaşasınlar. Bu milleti gerdin gerdin gerdin, evet diyecek olan da mutsuz, hayır diyecek olan da mutsuz. Birgün de güzel birşey söyle be adam. Sonuç millet için hayırlı olsun de çekil kenara. O ne yapıyor? Gidiyor cami bahçesinde miting yapıyor. Referanduma 2 gün kalmış hala ortamı germe derdinde.

Yahu bırak insanlar tadında bir bayram yaşasınlar. Bu milleti gerdin gerdin gerdin, evet diyecek olan da mutsuz, hayır diyecek olan da mutsuz. Birgün de güzel birşey söyle be adam. Sonuç millet için hayırlı olsun de çekil kenara. O ne yapıyor? Gidiyor cami bahçesinde miting yapıyor. Referanduma 2 gün kalmış hala ortamı germe derdinde.

işte sizin anlama olayınız bu,,cami mitingi değil kardeşim,,adam bayram namazına gitti,,bazıları hiç bayram namazınada gitmiyordu bile,,adam namazdan çıktı halkına bayram mesajı verdi halkının bayramını kutladı,,adamın herşeyini sorun yapıyosunuz,,tuvalete gitse tuvalette miting yaptı diyeceksiniz :D
iyi bayramlar

Evet diyorum

1982 nerde 2010 nerde diye de evet denmezki.Ben şuan öyle bir 23 madde yazarım ki,yemin ediyorum 1921 anayasasından daha gerici olur...
2010 'da yazıldı diye,güncel,ilerici ve sağduylu anayasa olacak diye bişey yok...

Hayır...

1982 nerde 2010 nerde diye de evet denmezki.Ben şuan öyle bir 23 madde yazarım ki,yemin ediyorum 1921 anayasasından daha gerici olur...
2010 'da yazıldı diye,güncel,ilerici ve sağduylu anayasa olacak diye bişey yok...

Hayır...

hocam bu yasa 2010 yılında yapıldığı için hemen evet deyin demedim lafı başka yere çekmeyin,,herkesin düşüncesine saygılıyım,,ben baktım maddelere gayet güzel şeyler var,,yani 1982yi 2010 yılına taşıyan maddeler var,,1982 yi 1920 lere götüren madde göremedim ben maalesef,,türkiye hep yerinde saysın istiyosunuz galiba,,değişmeli bu türkiyemizin anayasası eksik değilmi 2010 yılına göre bu anayasa,bunu anaysa başkanı ve üyeleri bile söyledi bu anayasa değişmeli diye,,ne oldu böyle diyenlere sırf bu yasayı tayyip değiştiriyo diye hayır diyolar,,kendileri yapamadılar başkasına da yaptırıpta başkalarının pirim kazanmasına oy kazanmasına destek görmesine engel olmak için hayır deniliyo,,ben bu maddelerden ne tayyipi kurtaracak neden demokrasiyi zedeleyecek madde göremiyorum,siz görüyosanız söylein bende bakım,,iyi bayramlar

hocam bu yasa 2010 yılında yapıldığı için hemen evet deyin demedim lafı başka yere çekmeyin,,herkesin düşüncesine saygılıyım,,ben baktım maddelere gayet güzel şeyler var,,yani 1982yi 2010 yılına taşıyan maddeler var,,1982 yi 1920 lere götüren madde göremedim ben maalesef,,türkiye hep yerinde saysın istiyosunuz galiba,,değişmeli bu türkiyemizin anayasası eksik değilmi 2010 yılına göre bu anayasa,bunu anaysa başkanı ve üyeleri bile söyledi bu anayasa değişmeli diye,,ne oldu böyle diyenlere sırf bu yasayı tayyip değiştiriyo diye hayır diyolar,,kendileri yapamadılar başkasına da yaptırıpta başkalarının pirim kazanmasına oy kazanmasına destek görmesine engel olmak için hayır deniliyo,,ben bu maddelerden ne tayyipi kurtaracak neden demokrasiyi zedeleyecek madde göremiyorum,siz görüyosanız söylein bende bakım,,iyi bayramlar

Hocam ilk önce ben kimseye evet,hayır deyin demedim,onu belirtiyim.Bu yasa 2010 yılında yapıldığı için ilerici olacak diye bir kaide yok dedim.
Maddeleri okudum,Akp'nin çıkardığı kitapçığı okudum.

İlk başta tüm siyasi partilerin yanlışı olan anayasayı doğru anlatamama olayına çok öfkeliyim.
Başta anayasa değişikliğini hazırlayan Akp olmak üzere,hiçbir parti anayasa değişikliğindeki maddeleri halkın anlıyacağı gibi anlatmadı.Halkımızın %95 'i hukukçu savcı ya,anlarlar nasıl olsa....
Bu insanları koyun yerine koymaktır...Ben nasıl yorumlarsam,partizanlarım ona inanıp oy verecek zihniyetdir.Bu düşünceden ötürü hepsini kınıyorum...
Tabii ki anayasa güncellenebilir,değişiklikler yapılabilir...Ama ben hükümetin samimiyetine ve bağımsızlığına inanmıyorum.Gerçekten acıdır ki,Akp hükümeti Amerika ve Ab ile birlikte türkiye'nin önündeki 15 yılını planlamıştır...Şuan bizlerin verdiği tepki ve seçim sonrası olacaklar tamamen planlanmış bir kurgudur...(en azından ben öyle düşünüyor ve görüyorum)
Biz gündemi Tv'lerden ve yandaş gazetelerden takip ettiğimiz sürece bu böyle olmaya mahkumdur.
Siz şayet inanıyorsanız Akp'nin bu konuda ki samimiyetine ve doğruculuğuna,ABD ve AB'nide samimiyetine de inanıyorsunuz demektir.

Amacım kimseyi eleştirmek veya yönlendirmek değildir.Hepimiz bu ülkede yaşıyıp buranın ekmeğini yiyoruz.Şüphem yokki herkez(olmasada çoğu kişi) ülkenin menfaatını düşünerek Evet veya Hayır diyor...

Pazar günü çıkacak sonucun doğru veya hatalı olduğunu yaşayarak anlıyacaz...
Önemli olan ,ozaman herkezin :Gördünmü ben sana hayır de veya evet de demiştim yerine,hepberaber olup, üstümüzde oynanan oyunlara objektif bir çözüm yolu bulmaktır.

Allah vatanımız ve milletimiz için hayırlı olanı eylesin...

Her ne olursa olsun özü Türk ve müslüman olan bir ülke'yi hiçbirşeyin yıkamıyacağını düşünüyorum...
Bölünmez bütünlüğün korunması için birlik beraberliğin sağlanmasının şart olduğunu unutmayalım lütfen...

Her ne olursa olsun özü Türk ve müslüman olan bir ülke'yi hiçbirşeyin yıkamıyacağını düşünüyorum...
Bölünmez bütünlüğün korunması için birlik beraberliğin sağlanmasının şart olduğunu unutmayalım lütfen...

işte önemli olan bu...herkes birlik beraberlik içinde yaşasa aslında hiçbir sorun olmucak amaaaa...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...