syn ruhi hocam o kadar şeyler yazdınız ki akp hakknda o kadar karalam yaptınızki,,
benimde salak ve geri zekalı yerine konmamın sebebide bu,,o akp hakkında saydıklarınız doğru olsaydı,,işte ben bundan dolayı ben salakmıyım geri zekalımıyımda oy verecem akp ye
sadece sizlerin gözleri görmüyor,,bizde görüyoruz neyin ne olduğunu,,adamın hatasını bulamıyosunuz,,hep söyledikleriniz şu,,tayyipin dili sürçtü apoya syn dedi,şehitlere kelle dedi,,sizin ağzınızdan hiçmi yanlış kelime çıkmadı diliniz hiçmi sürçmedi,,tayyib insan değilmi,,hiç düşündünüzmü bir çiftçi gelmiş başbakanla nasıl konuşacağını bilmeyen sanki karışısında babasının oğlu var gibi başbakanla konuşan bi çiftçi,,benim babamlarda çiftçi,,başbakan buna kızdı ve ağzının payını verdi,,koskoca türkiye cumhuriyetini başbakanıyla kimse öyle salakça konuşamaz kim olursa olsun varsa bi derdi adam gibi konuşsun,,heryeri sattı deniliyo sattı yalan değil,,ama niye sattı,,satan tayyip ama sattıran bundan önceki hükümetler,,ben çok haber izliyorum akp başa gelince memuruna maaş veremiyodu türkiye şimdi bakın türkiyenin haline,,işte bunu gibi birçok sebeblerden sattı,,dış borç vs.çokmu kötü oldu,,sattıysa vergiye bağladı,,ülkeyi borça tayyibmi soktu,,senin borcun olunca,elinde para kalmayınca hemen orgu satmıyomusun,,chp nin mhp nin gelmişine geiçmişine bi bakın ne zaman başa geldilerse yaanlış politika yüzünden hep kriz oldu,,yabancı yatırım diyosunuz çok mu kötü bişey yabancı yatırımın ülkemize gelmesi,,senin türk yatırımcında başka ülkeye gitmesin o zaman,,dünya krize gi,rdi başbakan teğet geçecek dedi ve teğette geçti alay ettiniz,o krizde kaç tane devlet battı bi araştırın görün,,2001 krizinde türkiye resmen dilendi başka ülkelerden yerin dibine girdim ben,,düşman düşman denilen yunanistana bile türkiye dilendi bee yalanmı,,şimdi türkiyeye bakın,,bana uyanın görün diyen kardeşlerime ben herşeyi görüyorum uyumuyorum,,syn ruhi hocam bana işte maddelerden hangileri yenilik getiriyo tarzında sorun sormussun ben bir iki madde haricinde hepsi diyorum,sizin yakındığınız maddeler neymiş hangisi işe yaramaz,,varsada saygı duyarım sizin düşünceleriniz,lütfen herkes kendi yorumlarıyla türkiyeyi hep aynı düşünmeye davet etmesin,,herkesin düşüncesi farklıdır,,sizde biliyosunuz ki evet çıkacak sandıktan ben çok iddialıyım..türkiye artık uyandı,,iyi bayramlar