Cevap: referandumda evet mi hayır mı? Anket !!!
Vay be hiç Hayır çıkmaz sanıyordum özellikle gençlerin olayları görebilmesi çok sevindirici.
Vay be hiç Hayır çıkmaz sanıyordum özellikle gençlerin olayları görebilmesi çok sevindirici.
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Yahu bırak insanlar tadında bir bayram yaşasınlar. Bu milleti gerdin gerdin gerdin, evet diyecek olan da mutsuz, hayır diyecek olan da mutsuz. Birgün de güzel birşey söyle be adam. Sonuç millet için hayırlı olsun de çekil kenara. O ne yapıyor? Gidiyor cami bahçesinde miting yapıyor. Referanduma 2 gün kalmış hala ortamı germe derdinde.
1982 nerde 2010 nerde diye de evet denmezki.Ben şuan öyle bir 23 madde yazarım ki,yemin ediyorum 1921 anayasasından daha gerici olur...
2010 'da yazıldı diye,güncel,ilerici ve sağduylu anayasa olacak diye bişey yok...
Hayır...
hocam bu yasa 2010 yılında yapıldığı için hemen evet deyin demedim lafı başka yere çekmeyin,,herkesin düşüncesine saygılıyım,,ben baktım maddelere gayet güzel şeyler var,,yani 1982yi 2010 yılına taşıyan maddeler var,,1982 yi 1920 lere götüren madde göremedim ben maalesef,,türkiye hep yerinde saysın istiyosunuz galiba,,değişmeli bu türkiyemizin anayasası eksik değilmi 2010 yılına göre bu anayasa,bunu anaysa başkanı ve üyeleri bile söyledi bu anayasa değişmeli diye,,ne oldu böyle diyenlere sırf bu yasayı tayyip değiştiriyo diye hayır diyolar,,kendileri yapamadılar başkasına da yaptırıpta başkalarının pirim kazanmasına oy kazanmasına destek görmesine engel olmak için hayır deniliyo,,ben bu maddelerden ne tayyipi kurtaracak neden demokrasiyi zedeleyecek madde göremiyorum,siz görüyosanız söylein bende bakım,,iyi bayramlar
Her ne olursa olsun özü Türk ve müslüman olan bir ülke'yi hiçbirşeyin yıkamıyacağını düşünüyorum...
Bölünmez bütünlüğün korunması için birlik beraberliğin sağlanmasının şart olduğunu unutmayalım lütfen...