pa 600 benim gozumde 5 para etmez aldığıma pışmanım

• Konbuyu başlatan hasan74
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 66
  • Görünümler : 12K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: pa 600 benim gozumde 5 para etmez aldığıma pışmanım

Ağzı olan konuşmuş,çalanda konuşmuş çalamayanda,olanıda konuşmuş olmayanıda,yok kazık yok dandik yok beş para etmez,insanlar bişeyi kötülerken kendilerine dönüp bakmıyorlarmı acaba kendileri ne kadar iyi diye....beğenmiyorsan alma ,aldıysan sat,bıdı bıdı etmenin ne gereği var çok iyi klavyeci isen al tyros 4 veya audya veya pax3 ,marifetini göster bu kadar basit,

Bundan sonra '' bıdı bıdı etmeden'' önce okan09' a sormanız gerekiyor, size bi demo yapar görürsünüz . Sizi gidi ''kendine dönüp bakmayan'' kabiliyetsizler. :) Çaldığınız kadar konuşun :)

Sizin 3000 tl vererek aldığınız cihaz da daha 3-5 ay geçmeden bozulsa, kargoya vermeye kalksanız ve gerçekten kargoda başına ne gelir diye endişe etseniz nasıl olur acaba ? :)

aiylemde basina gelmedi degil sifir arabanin aldigimiz gün motor yandi allahtan ilk gün diye özür dileyip bize hediye de vermislerdi

söylemek istedigim hic birseyin bozulmayacak diye garantisi yok tabiki üzücü olay yeni bir esyanin hemen bozulmasi fakat teklojide hersey olabiliyor kimi benim gibi sansli olup 4 sene pa800 le hic bir sorun yasamiyor kimilerinde aldigi gün ram i yaniyor

saygilarimla

Bundan sonra '' bıdı bıdı etmeden'' önce okan09' a sormanız gerekiyor, size bi demo yapar görürsünüz . Sizi gidi ''kendine dönüp bakmayan'' kabiliyetsizler. :) Çaldığınız kadar konuşun :)

neyse uygun bi cevap yazmıştım ama 3 günlük dünya kalp kırmaya değmez....

Moderatör tarafında düzenlendi:

benım kendi sahsi fikrim isteyen saygı duyar istemeyen duymaz alet dedigin saglam olcak korkmucaksın kullanırken tamirciden tamiriciye kosmuyacaksın eger saglam olmazsa neye yarar son model full hd 3d vs vs televızyon derbide bozuldugunu dusun belkı sacma ornek oldu ama en lazım oldugunda bozuldugunu dusun ısterse pa 10x tyros 10 roland bk 50 olsun degısmez umaraım yorumum anlasımıstır bakınız or700 kaya gibi 2.5 sene swic bile zor basmadı baknz ketron xd9 kaya ne olursa olsun bence önce güvenlik

konuyu anlayan birilerin de olduğunu görmek güzel

Arkadaşlar bizler alırsak herzaman kaliteden ödün verirler.Fakat bilinçli olursak biraz zor satarlar.Şu zamana kadar kalitenin yıllar geçtükçe düşmesi nedir sizce?neden kaliteyi düşürüyolar.Aldığımız için.biraz daha seçici olursak biraz zor kakalarlar.

Ağzı olan konuşmuş,çalanda konuşmuş çalamayanda,olanıda konuşmuş olmayanıda,yok kazık yok dandik yok beş para etmez,insanlar bişeyi kötülerken kendilerine dönüp bakmıyorlarmı acaba kendileri ne kadar iyi diye....beğenmiyorsan alma ,aldıysan sat,bıdı bıdı etmenin ne gereği var çok iyi klavyeci isen al tyros 4 veya audya veya pax3 ,marifetini göster bu kadar basit,

üstad sen konuşmuşsunda, beğenmiyorsan alma bıdı bıdı yapma falan diye ama daha alet çıkmadan sanki dünyanın en iyi aletiymiş gibi yok pa3xden iyi 800ü bitirecek 800den iyi ne kadar klavye varsa setini okuyor onlardan daha iyi soundu var diye burda orgu övüp insanları yanıltanlar suçlu değilde onlara kanıp alan sonrada alet sıkıntılı çıktığı için pişman olanmı suçlu. beğenmiyorsan alma diyorsun beğenmeyen zaten almıyor. önemli olan kanıpta alması ve bundan dolayı pişmanlık duyması.

üstad sen konuşmuşsunda, beğenmiyorsan alma bıdı bıdı yapma falan diye ama daha alet çıkmadan sanki dünyanın en iyi aletiymiş gibi yok pa3xden iyi 800ü bitirecek 800den iyi ne kadar klavye varsa setini okuyor onlardan daha iyi soundu var diye burda orgu övüp insanları yanıltanlar suçlu değilde onlara kanıp alan sonrada alet sıkıntılı çıktığı için pişman olanmı suçlu. beğenmiyorsan alma diyorsun beğenmeyen zaten almıyor. önemli olan kanıpta alması ve bundan dolayı pişmanlık duyması.

ya tabiki yorumlar olacak artı bide ben hiç bir aletin markanın avukatıda değilim ama bizim insanımızın bir huyu var daha ne olduğunu bilip bilmeden yorumların ardı arkası kesilmiyor,bide efendim şu cihaz şu cihazı bitirir benim cihazım bundan daha süper vs vs gibi yorumlar bana çok çocuksu geliyor,bana nekardeşim isteyen istediği orgu alsın alsın ama kimseye bişeyi zorlada satmıyorlar ki,şimdi demişsin ki insanları yanıltıyorlar iyide bu tip cihazları alanlar genelde bu işten para kazanan prof kişiler bi kaç amatör insan zevki kederi alırsa alır,bu işten para kazanan prof kişiler hiçmi bişey bilmiyorda sağın soulun dediğine bakıp cihaz alıyorlar,sen alırmısın bu şekilde ? pa 600 ün işciliğinin çok kalitesiz olduğunu alan herkez yazdı hatta ben de defalarca işciliğinin beş para etmez şekilde olduğunu forumlarda yazdım kimisi kasası şöyle bilmeme nesi şöyle demiş ya arkadaşım arabamı alıyorsun bu paraya anca bu kaldı ki aldığı parayı bence fazlası ile hak ediyor,demişler ki satarken zarar edersin iyide ben aleti satmak için almadım ki tüccarda değilim elbet ki elektronik eşyalarda alım satımda zarar kaçınılmaz,ketron u 1700 euro almıştım 7 yıl kullandım 1000 tl ye zor sattım ha zarar mı ettim? bence hayır 7 sene bi fiil bana ekmek parası kazandırdı ,bide org çalan kişilerin arada cihaz değiştirmesi bence gerekli ,aslında yazacak çok şey var ama yine yanlış anlarlar falan gerek yok,saygılar...

bomba bomba bomba. bu klavye tm bir bomba.:) daaha ne olacaktı ki. türkiyenin fiyatına göre en baba klavyesinin arkasından böyle konuşulur mu? yok eftik yok güftik ne bekliyordunuz yani. bu paraya öyle kasası olsa ve tuşe 800 le aynı olsaydı bu sefer 800 ü olanlar patırdamaya başlardı. korg bizi kazıkladı die. valla ben sapına kadar memnunum. çok pratik. çok seri çalışıyor. valla ne set atarsan at çok çok eksik okuyor ama format uyarsa da zehir gibi alıyor hemen. daha geçen gün gördüm tv de coşkun sabahın arkasında vardı. adam mis gibide çalıyordu. bi tanede kemencısı vardı hepsi bu. arkadaşlar istiyoruz ki ucuz olsun ama süperde sağlam bir kasası olsun. valla devir böyle artık. boşverin bunları. kötü org yok bence. kötü müzisyen vardır. sen süper müzisyensen valla e40 bile olsa yırtar ortalığı. o kadar saygılar

bomba bomba bomba. bu klavye tm bir bomba.:) daaha ne olacaktı ki. türkiyenin fiyatına göre en baba klavyesinin arkasından böyle konuşulur mu? yok eftik yok güftik ne bekliyordunuz yani. bu paraya öyle kasası olsa ve tuşe 800 le aynı olsaydı bu sefer 800 ü olanlar patırdamaya başlardı. korg bizi kazıkladı die. valla ben sapına kadar memnunum. çok pratik. çok seri çalışıyor. valla ne set atarsan at çok çok eksik okuyor ama format uyarsa da zehir gibi alıyor hemen. daha geçen gün gördüm tv de coşkun sabahın arkasında vardı. adam mis gibide çalıyordu. bi tanede kemencısı vardı hepsi bu. arkadaşlar istiyoruz ki ucuz olsun ama süperde sağlam bir kasası olsun. valla devir böyle artık. boşverin bunları. kötü org yok bence. kötü müzisyen vardır. sen süper müzisyensen valla e40 bile olsa yırtar ortalığı. o kadar saygılar

Tamamen katılıyorum.Özellikle de kötü org yok bence. kötü müzisyen vardır. sen süper müzisyensen valla e40 bile olsa yırtar ortalığı. o kadar cümlesine....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...