pa 600 benim gozumde 5 para etmez aldığıma pışmanım

• Konbuyu başlatan hasan74
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 66
  • Görünümler : 12K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: pa 600 benim gozumde 5 para etmez aldığıma pışmanım

katılmıyorum pa 600 ucuz değil ki. bir marka tutulduğu zaman böyle yapması gerekmez bilinçli tüketici olup bu tür üretimlere rest çekmeliyiz

Katılıyorum PA600 bencede ucuz değil 3200 TL, BK5 ise 2300 TL..

Üstelik daha öncede dedim arkadaşlar teknoloji çok çok ilerledi ve küçüldü..Yani eski klavyelerdeki donanımı beklememeniz gerekir..

Ama yinede bahsettiğinize göre yinede tek kartta toplanmaması gerekir..Yani power supply,amplifikatör çıkışı,işlemci kartı v.s ayrı ayrı olmalı..

Geçen benim Roland Preludenin içini söktüm,şu favori bank için bir modül yapıp takacaktım,baktım kartlar üst üste vidalı çok işçilik var kıyamadım,dedim orjinalliği bozulmasın aynen geri topladım..

Eğer dediğiniz gibiyse benim klavye PA600 e on basar,hem malzeme kalitesi,hemde işçilik olarak..Gerisine bir şey diyemem :)

Pa900 ün de içine bakmak lazım ayrı ayrı mı yoksa tek kartta mı diye.Açan varsa yazsın , insanlar aldatılmasın

Turk mantigi iste malzeme az diye ucuz olsun o zaman samsung note 3 de elli milyon olsun onun icinde hicbisey yok malzemede cok olsa agir derler ha bide su saund olayi var tabi hala cozemedim ne oldugunu elle tutulur bisey degil nasilsa saundu iyi degil dyolar abi birakin su tatminkarsizligi muzigi siz yapacaksiniz alet degil 3x verseler cogu hakkini veremeyecek zaten pa80 ve sonrasi herkeze yeter bence

adımı değiştiririm pa900 içide 600 den farklı ise 900 de ne fark var çift mp3 okuyucu 256mb ram başka ne var ben birde şunun farkına vardım direk 220 bağlantısı olmayan aletler hep ara model işçilik kötü kasasağlammış olsa nolcak arabamı bu 220mi basacan sanki otobanda gidecek en ufak bir estetiklik yok roland e40 bile bundan daha yakışıklı kaç senedir kullananlar sanki kaporta ya mı soktular e 40 ı ya 3000 liraya alet satıyorlar birliralık elektirik fişi koymuşlar ustune git birmilyoncudan al tak üstüne

Moderatör tarafında düzenlendi:

sadooo kardeşim bizburda müzik yapmaktan bahsetmiyoruz biz 3000 liraya alet satıyorlar bunun kalıtesini tartışıyoruz bu gun roland e35 ilede hala dügünlere çıkarım kimse senin orgun sesi güzel değil demez insanlara sen istediğini verirsen müşteri bunu anlamaz bunu ancak biz anlarız saygılar

Bizde kabahat hemen bir cihaz çıktığında koşup alıyoruz.Biz alırsak onlar alırsa tabi adamlar satar bu fiyatlara.Türkiye de satılan elektronik cihazların orgda bunun ıcınde yüzde 99,99 u sonradan fiyatı düşüyor.Ayrıca malzeme az diye insanlar dert yanmıyorlar , adam rom katına amfi katınıda koyuyor,power katınada.Pa600 bir şey değil kartı hesap makinesi gibi olan klavye var marka vermek istemiyorum .bizzat içini açtım gördüm.

adımı değiştiririm pa900 içide 600 den farklı ise 900 de ne fark var çift mp3 okuyucu 256mb ram başka ne var ben birde şunun farkına vardım direk 220 bağlantısı olmayan aletler hep ara model işçilik kötü kasasağlammış olsa nolcak arabamı bu 220mi basacan sanki otobanda gidecek en ufak bir estetiklik yok roland e40 bile bundan daha yakışıklı kaç senedir kullananlar sanki kaporta ya mı soktular e 40 ı ya 3000 liraya alet satıyorlar birliralık elektirik fişi koymuşlar ustune git birmilyoncudan al tak üstüne

evet kardeş bu yorumuna aynen katılıyorum.

Turk mantigi iste malzeme az diye ucuz olsun o zaman samsung note 3 de elli milyon olsun onun icinde hicbisey yok malzemede cok olsa agir derler ha bide su saund olayi var tabi hala cozemedim ne oldugunu elle tutulur bisey degil nasilsa saundu iyi degil dyolar abi birakin su tatminkarsizligi muzigi siz yapacaksiniz alet degil 3x verseler cogu hakkini veremeyecek zaten pa80 ve sonrasi herkeze yeter bence

Sonunda biri mantıklı bi yorum yapmış. Bravo

zamanında nokiada telefonda aynı hareketi yaptı bi özellik koydu iki katı fiyata kakaladı millete. o zaman nokiadan şaşmayacan diyordu herkes.şimdi nokia bizi kazıklamış diyor onu diyenler. bunu korg içinde söyleyecekler heralde birgün

Birinin efektleri güzel, birinin nevalesi bol, birinin soundu iyi, biri sağlam, biri pratik.. Bunların bir kaçını bir arada sunan cihazlar var ama yine eksik, yine eksik ve fiyatları uçuyor. Ne olacak bu işin sonu bende bimiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...