pa 600 benim gozumde 5 para etmez aldığıma pışmanım

• Konbuyu başlatan hasan74
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 66
  • Görünümler : 12K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: pa 600 benim gozumde 5 para etmez aldığıma pışmanım

arkadaslar buyutmeyın olayı suan pa900 bayılerde yerını alıyon ısteyen gıdıp alır buna karısamayız.herkesın zevkı ayrıdır kımısı rolan e40 sever kımı yamaha a1000 kımı pa900 farketmz yanı. alan arkadaslara hayrlı olsun cıhazı kotuleyıp onlarıda sogutmayın bu işten.herkesın kendı orgu modelı kendıne guzldır unutmayın onmlı olan muzık

Ya arkadaşlar bu nasıl bir tarz anlayamadım arkadaş aleti neden böyle kötüledi anlayamadım pictbend gerçekten bozuk mu ypksa kullamımında bir hata var ben deli gibi kullanan biriyim ama hiç sorun yok malzeme kalitesi fiyatına göre arkadaşkar bunu göz önünde bulunduralım saygılar.......

ya bırakın kapatın işi siyasetçiler in işine dönüşturdünüz ben bana göre gerçeklerden bahsediyorum kimisi on numara alet kimisine 0 numara alet olabilir ben 10 numara diyen arkadasımıza hadi ya ne saçmalıyonmu dedim herkesin kendi fikri bir arkadaş demiş nasıl kopartıyon pich bend kablosunu arkadas daha orgun pich bendini 100 defa ittirmedim hiç programa çıkmadım evde set hazırlıyordum durduk yere koptu 1 aylık alet bazı arkadaş da demiş malzeme kalitesine göre fiyat herhalde 3000 lirayı 3 günde kazanıyor ben o kadar ünlü bir müzisyen değilim günlüğüm 1000 liraya gelmiyor 3000 lira dediğin nedirki çerez parası hadi parayı boşverin programın ortasında koptu bozuldu bulun çaresini pich bendi kullanmasanda olur ama yağsız tuzsuz salata misali

bu konu umarım kapatılır, hiç bi klavyeyi bu şekilde yerlere vurmanın anlamı olmadığı gibi kullanıcılarını üzmekten başka birşeye yaramaz.. pa600 iyiki çıktı, piyasada hurdası cıkımıs pa80 leri 2500 lere satarlardı o pa80 dönemini bitirdi, pa800 lere 3800 derlerdi boş orta hallisinine şimdi 3300-3600 araları geziyor... piyasayı kendine getirdi o sayede pa800 aldım bende, lütfen kullanıcılarına saygımız olsun yapmayalım

alet alırken iyice araştırıyoruz parayı veriyoruz ondan sonra arıza verdiği zaman isyan ediyoruz sonuna kadar haklısınız ama bir aleti konuşurken artı eksileriyle konuşup öz eleştiri yapılsa daha iyi olur diye düşünüyorum.

Allahın yarattığı bizler dahi kusur sahibiyken bizim ürettiğimiz kusursuz olamaz. elektronik işi bazen şansa bağlıdır. ilk yorumda korgu direk iğneleme durumu olmuş bu doğru bir fikir değil. korg sadece pa600 den ibaret değil. türlü türlü modeli var. bu işin servisi var tamircisi var.

bu konu olmadık yerlere gidecek gibi duruyor, hatta başlamış bile...
Konuyu kilitliyorum, ayrıca @hasanpa500tr; bir daha ki sefere lütfen konuyu doğru kategoriye açınız...

Ch.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...