Neden Yamaha?

Bir or700 v1 kullanıcısı olarak diyorum ki fiatının çok üzerinde bir klavye! Pratik, sağlam, hafif ve nevalesi bol.Daha ne olsun........İyi işlenirse her türlü müzik yapabilirsiniz.Dün gece pa800 araştırdım. %80 garanti arıza çıkarıyor.64 mb ram'i var yani yetersiz! Yamahanın kıymetini bilin.Bütün dünya yamaha kullanıyor isterseniz araştırın.

hocam doğru diosunuz ama benim bulunduğum yörede bile bi korg alışkanlığı oluşmuş.adam klavye alacak oluo bi bakıo herkez korg kullanıo o da gidio alıo.inanır mısınız memleketimde yaklaşık 20 tane piyanist var bir tek yamaha kullanan ben varım ve bana ne diorlar bilio musunuz sadece CAHİL diolar.onlar gitsin yarış motorları üretsin die dalga geçiolar.ben bu duruma çok üzülüorum ve aslında klavyemin ritimlerine seslerine sounduna kasasına bakıorum ve asıl acınması gerekenlerin bana öyle ifadelerde bulunan insanların olduğu kanaatine varıyorum.ben sadece kendi düşüncelerimi yazdım,bi kusurum olduysa sizlerden özürdiliorum,sağlıcakla kalın,iyiki varsın YAMAHA...

Çok güzel ifade etmişsin kardeşim! Asıl o arkadaşların cahil galiba yamaha'nın gitarlarıyla, pianolarıyla, baterileriyle ve KLAVYELERİYLE BİR DÜNYA MARKASI OLDUĞUNU bilmemek tam cahilliktir.

ama şimdi ellerindeki klavyelerle v2 ye kafa tutabilseler gam yemiycem,gerçekten çok komik bi durum ya adam resmen yamaha yarış motorları üretsin dio aklıma geldikçe hep gülüoruum saten...

Cevap: Neden Yamaha?

Bence bir aleti en güzel şekilde anlamak, çözmek ve çalmasını bilmek çok önemli. Öyle müzisyenler var ki yıllar öncesinin aletiyle çok hoş müzikler yapıyorlar. Yamaha kuşkusuz dünyada önde gelen firmalardan. Ben A 1000 sahibiydim sattım, tuşları çok yumuşak ve ağırlıksızdı, OR 700 de aynı.. Yoksa ritimleri, sesleri iyiydi. Daha üst modellerinde sanırım tuşlar daha kaliteli. Bir süre Roland G 800 kullandım, onun tuşesi çok iyiydi...Tabiki zevkler ve istekler farklıdır, asıl iş elindeki enstrümanla iyi anlaşmak..

Bir or700 v1 kullanıcısı olarak diyorum ki fiatının çok üzerinde bir klavye! Pratik, sağlam, hafif ve nevalesi bol.Daha ne olsun........İyi işlenirse her türlü müzik yapabilirsiniz.Dün gece pa800 araştırdım. %80 garanti arıza çıkarıyor.64 mb ram'i var yani yetersiz! Yamahanın kıymetini bilin.Bütün dünya yamaha kullanıyor isterseniz araştırın.

Üç yıl A1000 tr kullandım.Bilgisayar ortamında verimi çok yüksek.Ne var ki sert ritmle istediğim için pa800 aldım.Kesinlikle pişman değilim.İkisinin de tadı ayrı.pa800'ün en büyük artısı klarnet sesi, A1000'in ise dengeli ritmleri.

:D:D:D iu anda ots hocam pa800 kullanıyor ve çok beğeniyor francesko nerden buldun çıkardın bu eski konuyu:)

:D:D:D iu anda ots hocam pa800 kullanıyor ve çok beğeniyor francesko nerden buldun çıkardın bu eski konuyu:)

Geceyarısı konuları gezinirken gördüm.Kavga gürültü olmadan bir şeyleri tartışmak çok güzel.Çünkü her cihazın eksik yanları var.Önemli olan şey, amaca göre cihaz almak.

Pa800 hakkında yanılmışım.10 aydır kullanıyorum çok memnunum maşallah daha tık demedi.Songbook olayı harika çok pratik. Tıklıyorum şarkı ayarlı olarak karşımda.

İyiki varsın Yamaha iyiki varsın Trakya Müzik.