Neden Yamaha?

bende pekçok org kullandım.müzik hayatımda her zaman değişik lezzetler aradım.benim için marka hiç farketmedi her türlü orgu kullandım.tecnics,gem,roland,korg.yamaha ile tanışmam tyros 2 ile oldu.Ve bugüne kadar lezzet olarak beni en çok tatmin eden klavye bu oldu.Bunca yıldan sonra bana ilk piyanistliğe başladığım yıllardaki heyecanı yaşatan alet oldu.Saundlar yamahada gerçekten çok tatlı bu yüzden yamaha diyorum.

hayırdır üstadım niye olmaz olsun ne oldu bukadar kızmıssın

hocam elbette kızacağım. özelliklede psr serisi hiç olmaz olsun.çok ama çooookkk eksik vede yanlışlarıv ar yamahanın bu konuda.ama burda şu veya bu demicem.kesin polemik olacak.o yüzden yamaha psr serileriii olmazın da olmasın.bunu dizayn eden mühendisin.bunların çıkmasına izin veren akılların ......kural hatası..yapmayın...... uyarıdır.....birşey demiyom.

Moderatör tarafında düzenlendi:
yavrum olmasını istemiyorsan satarsın alırsın başka bi marka...

ölümden öte köy mü var?

beceremiyosan değiştireceksin...

Fatih senin vasfın ne ? Bu şekilde konuşmanı gerektirecek ne geliştirdinki mühendislere laf ediyorsun.Sanırım arkadaşlar daha öncede uyardı bu şekilde üslubuna devam edersen uzaklaştırılacaksın

zaten en kısa zamanda değişkiliğe uğrucak doktor :)

Derdi neymiş bu arkadaşın bence yardımcı olmak lazım ama kullandığı ifadeler yakışmamış...

neden kovarlar diye soruyorsun kural hatası yaparsan 3 uyarıdan sonra ban alırsın

sen ...mesajına yazdıklarını biliyorsun dimi neden millete bela atıyorsun

sonra atın beni diyorsun ????????????????

başka yerlede huzurluydun neden buraya geldin ozaman sayın arkadaşım

burda sen de dağil herkez konuşmasına yazısına dikkat edecek sadece sen değil

kim olursa olsun bu genel mod da olsa banı yer anlatabildim sanırım

bu üye eski "acemipianist"...
ona buna tabiri caizse "dalkavukluk" yapan, şimdi de delikanlılık yapan bir zevat!
ne oldu kara kedi mi girdi yamaha ile arana?
biraz vicdan azabı çekmiştim ilk banladığımda,saolsun buna değmeyen biri olduğunu gösterdi...

Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadaşlar 45 senedir müzik yapıyorum yamahayı 80 senesinden beri kullanırım yumşak ve keyif veren ses yapısı var bana hitab ediyor ancak yamaha v1 i 1100 euro ya aldım kısa bir süre sonra v2 almak için aldığım firma gittim benim klavyeyi 600 euro sayarız işte bu ticarete sitemim. iyiki değiştirmemişim v 1 den vaz geçmiyorum kaç lira kazanıyoruz ki? neyin ne olduğunu biliyoruz kimse yalakalık yapmasın

slm dostum yamaha hakkında süper yorum yapmışsın seni tebrik ediyorum buda yamahaya oyuncak diyenlere umarım bir ders olur insanlar orgu çalarak birşeyler öğreniyorsa benim gözümde hiçbir org oyuncak değildir hele yamaha hiç değildir saygılar sunuyorum