Neden Yamaha?

bende bir iki şey söylemek istiyorum izninizle. bende önce yamaha a1000 i 4 yıl, sonrasındada yaklaşık 2 yıl or700tr modelini kullandım. a1000 varken gerçekten yamahaya hastaydım. ardından or700 çıkınca hiç düşünmeden hemen almıştım. hatta istanbula gelen ilk orglardandı. herşey bundan bi süre sonra değişti. bir arkadaşımdan ritim yazmayı öğrendim ve ritim yazmayı ilerlettikçe yamahanın baterilerinin ne kadar kötü olduğunu anladım. birde üstüne kötü tuşe ve synthesizer seslerinin kötü oluşu beni yamahadan şu anda oldukça soğuttu. şu an yamahanın ortalama bütçedeki hiçbir orgu beni tatmin etmiyor...

Şu anda Yamaha orgumdan memnunum..Müzik anlayışımı yansıtıyor..Teknoloji ilerlediği müddetçe org teknolojileride ilerleyecek ve bizi en tatmin eden org arayışlarımız sürecek...

Üstad konuyu net bir şekilde açıklamış...Ne tür müzik yapacağım. Hangi sesler ön planda...Yoksa o ne der ,bu ne der, piyasası şöyle böyle düşünceyle alırsan mutlu olamazsın...Zamanını geri de alamayacağından bir nevi ömüründen çalarsın.

Tabi herkezin farkli bir müzik anlayişi var ve herkez kendi zevkine göre klavyesini seçer

mrb üstadlar arkadaşlar benim marka takıntım var
hemde acayip takıntılıyım öyle böyle deyil,ilk orgumda yamaha idi takıntı hatta tutku
baı arkadaşlarımız üstatlarıız ne diyo bize orgun sesleri yetiyo yada ritimleri,yada kendileri yazıyo istediklerini.ben sahsen ritim falan yazamıyorum yada ses.
hani derlerya direksiyon şöförü evet ben yamahanın direksiyon şöförüyüm
en güzel bağlama,elektro,klarnet,saks,zurna,akordion,kemençe ve düğünde aklınıza gelebilecek bütün ses ve ritimlerin en iyisi olsun istiyorum
v2 kullanıyorum ama v2 de eksiğimiz çok
şimdi kiminiz kızıcaksınız ama salim ve fuat arkadasımız extreme seti çeşke v2 için yapsaydılar extreme de kullanıyorum ve v2 extreme setin yanında cooook eksik
bence üstatlar bi arastırırsa fark edicekler eksik derkende ritim eksikliği bunu belirteyim
saygılar

olmaz olsun yamaha:(

hayırdır üstadım niye olmaz olsun ne oldu bukadar kızmıssın