abim sadece size tiyo vereceğim ben setimi pa3x den yapdım pa3x bu org a çok daha güzel oturuyor pcm saun global komple değişince nerdeyse pa3x i yakalıyorsunuz ses tonları çok değişiyor 800 de güzel ve tutulan bir org olduğu için onu örnekledim fakat arkadaşlarımız tuturmuş 800 diye hayır 800 bu orga set olarak tam oturmuyor iddiam sadece bu ve bu yoldada arkadaşlarımıza yol göstermek adına yazdım konu 600..800 çatışmasına getirildi ben çok org ile oynadımi30 55.500 600 800 ile de oynuyorum alt yapı saund ve global komple bir çok arkadaşıma para karşılığı değil müzisyen arkadaşım olduğu için yapıyorum dün pa1x sahnede kitlenme yapıyor ankara da bayiye götürüyor hata bulamıyorlar ve dün gittim arkadaşımın org düzelttim şimdi sordum akşam yine kitlendimi diye hayır dedi 1 lira da almadım ben bu konuda bilgili olmasam buraya iş olsun diye yazmam eğer sevgili arkadaşlarımıza yol gösterirken değişik çekişmelerin içine çekilmeye çalışırsam bu da doğru bir hareket olmaz yok ticaret yapıyormuşum yok org pazarlıyormuşum yok 800 mi 600mü gibi şimdide pa3x yakalıyorsun dedim şimdide pa3x kullanan arkadaşlar la da çekişmeyemi gireceğiz bu bir örneklemedir bana 1 kelime öğretenin ben elini öperim sevgiler ve saygılarımla