korg pa 600 set açıklaması

• Konbuyu başlatan sezai
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 36
  • Görünümler : 9K
Cevap: korg pa 600 set açıklaması

15 Güne Kadar yayınlayacağım SET'te Ritim ve Performansların EQ Ayarları tam olarak yapılmış bir set paylaşıcam. Evet GLOBAL dosyaları yüklenmediği için SET'lerin Butun Eqo ayarları eksik yüklenio.

sezai hocam siz pa600 e üzerinden setmi yaptiniz veyada suan bir set yapildi oda ce nin seti onumu düzenlediniz onu anlamadim

arti hocam pa600 set suan yok oldugundan cogumuz pa800 setini yüklüyoruz dedigim gibi bir tek set yapildi oda ce nin seti

ve hocam yazilanlara kizmaniza gerek yokki cünkü cok yanlis bilgilerde dolasiyor baze arkadaslarimiz sadec pa600 96 mb oldugu icin pa800 den üstün tutmaya calsiyor

arti hocam pa600 ün simdiye kadar gercek cüneyt ertac hocadan baska kimse set yapmadi hata erkan eco ilede temastayim ayni sehirdeyiz onunla en son konustugumda oda set yapacakti

abim sadece size tiyo vereceğim ben setimi pa3x den yapdım pa3x bu org a çok daha güzel oturuyor pcm saun global komple değişince nerdeyse pa3x i yakalıyorsunuz ses tonları çok değişiyor 800 de güzel ve tutulan bir org olduğu için onu örnekledim fakat arkadaşlarımız tuturmuş 800 diye hayır 800 bu orga set olarak tam oturmuyor iddiam sadece bu ve bu yoldada arkadaşlarımıza yol göstermek adına yazdım konu 600..800 çatışmasına getirildi ben çok org ile oynadımi30 55.500 600 800 ile de oynuyorum alt yapı saund ve global komple bir çok arkadaşıma para karşılığı değil müzisyen arkadaşım olduğu için yapıyorum dün pa1x sahnede kitlenme yapıyor ankara da bayiye götürüyor hata bulamıyorlar ve dün gittim arkadaşımın org düzelttim şimdi sordum akşam yine kitlendimi diye hayır dedi 1 lira da almadım ben bu konuda bilgili olmasam buraya iş olsun diye yazmam eğer sevgili arkadaşlarımıza yol gösterirken değişik çekişmelerin içine çekilmeye çalışırsam bu da doğru bir hareket olmaz yok ticaret yapıyormuşum yok org pazarlıyormuşum yok 800 mi 600mü gibi şimdide pa3x yakalıyorsun dedim şimdide pa3x kullanan arkadaşlar la da çekişmeyemi gireceğiz bu bir örneklemedir bana 1 kelime öğretenin ben elini öperim sevgiler ve saygılarımla

-- Hocam öncelikle ikinize de özellikle SAZAİ HOCAM a teşekkür ederim... Sazai Hocam setinizi paylaşmayın sadece demo veya video koyun derim.. cunku bizim millet hep hazırcılığa alışmış böylelikle milleti tembelliğe alıştırmış oluyorsunuz..merak eden uğraşır ve öğrenir......
-- BANA GÖRE; de bi MÜZİSYEN birde MÜZİSYENCİK var... bunları iyi ayırmak lazım... her iyi org çalana bende muzisyem demem... bi orgcu set yapmayı bilmiyorsa ve hele hele ritim yazmayı hiç bilmiyorsa, kullandığı mixser in bas ve tiz ini düzgün ayarlamayı bilmiyorsa KOMPLE BİR MÜZİSYEN DEĞİLDİR... O YÜZDEN kusura bakmayın ben o kişiye asla müzisyen demem... müzisyencik derim... bilmemek ayıp değil sorup ve uğraşarak öğrenmemek ayıptır...

-- ve birde iyi işlenmiş org ve iyi işlenmemiş org vardır buna da dikkat etmek lazım..!

Moderatör tarafında düzenlendi:

sevgili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum kosavalı arkadaşım beni tam anlamıyla anlamış ve bana katılmış işte bende bu yüzden 800 setinde israr etmeyin diğer setin daha iyi oturduğunu anlatmaya çalıştım ve bakıyorum hala 800 ısrarı devam ediyor yahu alt yapısını oynamasını bilmiyorsunuz düzenleme yapamıyorsunuz niçin 800 seti pa3x seti koyun dahada uğraşmayın bakın org nasıl değişiyor

sevgili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum kosavalı arkadaşım beni tam anlamıyla anlamış ve bana katılmış işte bende bu yüzden 800 setinde israr etmeyin diğer setin daha iyi oturduğunu anlatmaya çalıştım ve bakıyorum hala 800 ısrarı devam ediyor yahu alt yapısını oynamasını bilmiyorsunuz düzenleme yapamıyorsunuz niçin 800 seti pa3x seti koyun dahada uğraşmayın bakın org nasıl değişiyor

evet dolu işlenmiş bir pa55 (işlenmemiş boş işlenmemiş 800 den daha iyidir) anlaşamadığımız nokta burada zaten org a ne yüklediğiniz önemli boş 800 batıdan başka ne işinize yarayacak fakat dolu işlenmiş 55 türkiyede de iş yapar 800 işlendiğinde içi dolduğunda 800 dür anlatmak istediğim de budur zaten

arkadaşlar korg pa 600 için yapılmış set var harika madem yaptı paylaşsın adamların müzik sayfası profosyonel yapıyorlar dinleyin sizde seyredin buyrun tıklayın karşınızda.
korg pa 600 süper set - YouTube

Abim benim yazdıklarımı okusanız setinizi çoktan yapmışdınız bu youtube de dinlediğiniz seslerin size ilk defa duyduğunuz ses olarak gelmesi de araştırmacı olmadığınızdan bunlar 800 de ve pa3x de zaten var ben 1 ay çalışıp seti oluşturdum niçin paylaşayım benim para kazanmak gibi bir derdim yok yolu gösteriyorum arzu eden o yoldan gider setini oluşturur ama sadece çalan org çalmayı müzisyenlik olarak gören işi bilmiyen insanlara da hazır nevale vermek onları tembelliğe alıştırmak olur çalışan alın terini akıtan insanların alın terine hıyanet lik etmiş olurum o nedenle açıklamalarım gayet açık ne yüklenmesi konusunda gerekli açıklamaları yapdım o nedenle paylaşımım konusunu lütfen gündeme getirmeyin zaten özelden mesaj atan tüm arkadaşlarıma döndüm yolu tarif etdim

bende daha önce 800 kullandım uzun bir süre ağır bir arıza yaptı sattım 600 aldım aynı seti okutuyorum gayette güzel okuyor üzerinde uğraşınca aynısı oluyor ben memnunum uğraşmak lazım alet fena değil her yerde iş görür önce fiatına bak o paraya aletin performansı çok bile.

en iyi set kendi kullandığın settir abicim kim ne derse desin :)

selamlaşalım,kaynaşalım,paylaşalım.