korg pa 600 set açıklaması

• Konbuyu başlatan sezai
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 36
  • Görünümler : 9K
Cevap: korg pa 600 set açıklaması

murat üstadım beni tanımadın galiba emrah müziğe mustafa salün sor sezai kim yavs kütahyalıyım ben )))))))))şimdi ankaradayım buraya yerleşdim 3 yıldır )))))))

ewet bak. bak şimdi bnede merak etti video paylaşırsa bizde anlarız.....

arkadaşlarımıza pa3 den set yapmalarını önerdim bu benim 1 aylık çalışma ve araştırmalarımla yakaladığım koorg 600 eksik olan bölümünu tamamlamam ile saund ve ton ses daha hoş oluyor ben öyle yapdım 800 seti yalnış seçim diye izahat etmeme karşılık 903 görüntülenme ve sadece 6 teşekkür işte emeğe verilen değer anlayışı bu siz olunda bu seti nasıl kime vereceğime karar verin bu kesinlikle reklam değil emekliyim ve müzisyenim allaha şükür düğün salonunda sürekli çalıyorum para sorunum yok hiç kimseye bir şeyleri de ispatlamak durumunda değilim arzu eden benim tarifim den kendi setini yapar ve bana yazan tüm arkadaşlarımıza da yardımcı olmaya çalışıyorum :)saygılarımla

sayın sezai abim. konuyu baştan sona okudum. şimdi sen bu komuyu iyi niyetinle samimiyetinle açtın anlıyorum da. neden baştaki ilk yazında ''arkadaşlar ben pa600e pa3x setini uyarladım editledim oldu'' demedinde ''bir ay uğraştım set yaptım ama paylaşmam'' diyosun.? bu söylem her tarafa çekilebilir. yani set arayışında olan arkadaşlarımız özelden yazıp usta sat bana nekadar istiyosan vereyim, yada usta paylaş şu seti yoksa.. gibi olumlu olumsuz mesajlara maruz kalırsın 6 teşekkür aldım demişsin çok bile etmişler. sözüme sakın kırılma. bilgi paylaştıkça güzeldir. setin sewnin olsun paylaşma tabiki emek vermişsin lakin varsa bildiğin bir yöntem baştan daha yazacaktın arkadaşlar pa600e bu set tam oldu uğraşın sizinde olsun.. bukadar basit. ne gerekvar sayfalar dolusu forum kalabalığı. saygılar çalışmalarınızda başarılar dilerim...

bu arada ferit arkadaşımada söylemek istediğim birkaç cümle var ''her iyi org çalana bende muzisyem demem... bi orgcu set yapmayı bilmiyorsa ve hele hele ritim yazmayı hiç bilmiyorsa, kullandığı mixser in bas ve tiz ini düzgün ayarlamayı bilmiyorsa KOMPLE BİR MÜZİSYEN DEĞİLDİR... O YÜZDEN kusura bakmayın ben o kişiye asla müzisyen demem... müzisyencik derim... bilmemek ayıp değil sorup ve uğraşarak öğrenmemek ayıptır...'' demiş. şimdi bende set yapamıyorum çünkü ilgilenmiyorum okadar uğraşacak vakit bulamıyorum yada zevkime göre set buluyorum ve 15 senedir bu işten para kazanıyorum. hiçbir ortamda kendime övünerek müzisyenim dememişimdir lakin birinin çıkıpta bana sen müzisyen değilsin demesinide hoş göremem. bu memlekette ''ben öyle set yaparım böyle set yaparım'' diye atıp tutan birsürü adam var siteler bu adamların çalma çırpma uyduruk setleriyle dolu.gerçek anlamda set yapan işin erbabı ustalar var zaten reklamada ihtiyaçları yok adamlar set yapınca MİLLET KUYRUĞA GİRİYOR. bize düşmez bunca duayen varken set yaptım demek. boş söylemlerde bulunup gönül kırıyorsunuz hocam

Moderatör tarafında düzenlendi:

arkadaşlar benim dinlemediğim set kalmadı korg ve yamahanın bakmadığım set ritim kalmadı hiç biride yaramaz yani bizim istediğim gibi deyil meselam ben halk müziği ve fantezi arabesk çalıyorum ayrıca okuyorum
çalıp okurken hiç biri beni tatmin etmiyor Bu ritim yazma işini artık nasıl yapıyorlarsa profesyonel deyiller müzisyenlik ayrı ritim yazmak ses yapmak ayrı bir şey bu işi türkiyede yapacak kimse yok kötü yapıyorlar demiyorum sakın yanlış anlamayın bir albüm çıkıyor ritimler harika dinliyorsun süper yani piyasadaki albümleri dinleyerek ritim üretseler süper olucak ama gel gelelim yok dinlediğim türkü ritimleri hepsi birbirine benziyor birinin başından almışlar birinin sonundan almışlar aynı ritimi sunmuşlar seslere gelince çok başarılı sesler var ama ritim konusunda çok zayıflar

furalabi kardeşim yazımı yanlı okumuşsunuz anlaşılan ben 600 aldığımdan bu yana herkes 800 seti kullanmaya çalışıyor du ki orgu aldığım firma bile böyle yapıyordu bunun doğru olmadığını 800 den değil başka cihazlardan deneyin dedim daha sonra kibar bir arkadaşın rıcası ile nerden faydalandığımı yazdım pa3x den alınan setin daha iyi olduğunu anlatdım ama moderator olan bir arkadaşım bile emeğe bu kadar saygı duyuyor bence sizler para ile set almayı hak ediyorsunuz sahnede çalmaya vaktiniz var da neyi çaldığınızı merak edip incelemeye vaktiniz yoksa ferit kardeşimde haklı söylemiş ve ben 53 yaşındayım hayatımda hiç yalan söylemedim iyi sonuç almasaydım arkadaşlarımı uyarmak adına burada pa3x kullanın uyarısını yapmazdım ve bunları sizler boş söylem olarak görmeniz bile bu iş hakında ne kadar bilgisiz olduğunuzun belirtisidir ben uyarmasam millet hala 800 seti kullanmaya devam edecekti ve bana özelden yazılan mesajlar duruyor bakın yazan arkadaşlarıma set nasıl yapılır tarifini veriyorum set yapmalarına yardımcı oluyorum benim bu konuda yetenekli olmam set satışlarınamı engel oldu sizin duayenler beni şikayet mi ettiler o duayenler anasının karnında öğrenmediler bu işi bu okulda bile gösterilmeyecek kadar farklı bir konu burada değil ama başka sitede paylaşacağım siz modaratörlerin insana yaklaşımları hoş değil üyeliğimide bu günden itibaren düşüreceğim

furalabi kardeşim yazımı yanlı okumuşsunuz anlaşılan ben 600 aldığımdan bu yana herkes 800 seti kullanmaya çalışıyor du ki orgu aldığım firma bile böyle yapıyordu bunun doğru olmadığını 800 den değil başka cihazlardan deneyin dedim daha sonra kibar bir arkadaşın rıcası ile nerden faydalandığımı yazdım pa3x den alınan setin daha iyi olduğunu anlatdım ama moderator olan bir arkadaşım bile emeğe bu kadar saygı duyuyor bence sizler para ile set almayı hak ediyorsunuz sahnede çalmaya vaktiniz var da neyi çaldığınızı merak edip incelemeye vaktiniz yoksa ferit kardeşimde haklı söylemiş ve ben 53 yaşındayım hayatımda hiç yalan söylemedim iyi sonuç almasaydım arkadaşlarımı uyarmak adına burada pa3x kullanın uyarısını yapmazdım ve bunları sizler boş söylem olarak görmeniz bile bu iş hakında ne kadar bilgisiz olduğunuzun belirtisidir ben uyarmasam millet hala 800 seti kullanmaya devam edecekti ve bana özelden yazılan mesajlar duruyor bakın yazan arkadaşlarıma set nasıl yapılır tarifini veriyorum set yapmalarına yardımcı oluyorum benim bu konuda yetenekli olmam set satışlarınamı engel oldu sizin duayenler beni şikayet mi ettiler o duayenler anasının karnında öğrenmediler bu işi bu okulda bile gösterilmeyecek kadar farklı bir konu burada değil ama başka sitede paylaşacağım siz modaratörlerin insana yaklaşımları hoş değil üyeliğimide bu günden itibaren düşüreceğim

sayın abim konuyu uzatmak yada sizi rencide etmek amacında değilim. fakat bir kaç cümlenizi cevaplama ihtiyacı duydum. birkere ben yanlı yada taraflı okumadım yazdıklarınız orda duruyor hala sizde bidaha okuyun. dedimki ''biset yaptım öyle güzel böyle güzel ama paylaşmam pa800den çevirmedim ritimleri'' gibi sözlerden oluşan uzuuuun bir yazı yazmışsınız elinize sağlık. fakat bunun yerine ''arkadaşlar pa3x ten biset convertledim şahane oldu. ahmetset mehmetset artık kimin setiyse bu çevirdiğiniz set onuda yazıp, side çevirin sizinde olsun bilmeyenlere tarif ederim ama setimi paylaşmam'' diyebilirdiniz ve konu sayfalar dolusu uzamazdı. ayrıca ''sahnede çalmaya vaktiniz var da neyi çaldığınızı merak edip incelemeye vaktiniz yoksa ferit kardeşimde haklı söylemiş demişsiniz sahnede çalmaya vaktimiz olacak tabi işimiz bu. yani elma satan adam ağaçtan toplayıp pazara götürüp satmıyor, yadaekmeği satan bakkal fırına gidip kendi ekmeğini yapmıyor. yani ben buişin satıcısıyım üretene herzaman saygım var. biraz takdir görünce kenini mükemmel adam sanan kim olursa olsun ukala adamdır benim gözümde. ve müzisyenlik ukalalığı içinde barındırmaz. size ve emeğinize saygım var siteden ayrılma kararınız çok boşyere olmuş bence. çarşıya bir 'ses' bombası atıp kargaşadan fadalanıp yurtdışına kaçmışsınız :) hayırlısı olsun