- Enst.
- korg pa800-pa3x Pro
Cevap: korg pa 600 set açıklaması
siz bu orgu ne kadar geliştirirseniz geliştirin 800den üstün olmayacagı kesindir
o zaman pa55 üzerinde çalışılırsa pa80den güzel olabilir..böyle bişey yok..her orgun bi kapasitesi vardır ve üzerine çıkamazsınız..
sevgili Moderator dostum korg firmasından daha iyi biliyorsunuz diye biraz sanırım kinayeli konuşmuş korg dünya markası fakat size kendi tarzınıza uygun hangi ülkede yaşıyyorsanız o ülkeye uygun ritim ve sesleri koyacağınız bir bölümden bahsediyoruz sizlerin ve benim kullandığımız bir çok setler o setleri yapan değerli arkaşlarımıza ait biz burada 0 dan org yapmakdan bahsetmiyoruz fakat tüm firmalar bu orgları insaların ve müzisyenin isteğine tarzına gore şahsi yapmıyor o orgu şahsileştiren içine sizlerin yaptığı tarzınıza uygun yapdığınız yüklemelerdir bu konuda bununla alakalıdır bu konuda çok yetenekli arkadaşlarızın setlerini kullanıyor ve yüklüyorsunuz o zaman bu setleri de lütfen korg firmasından isteyiniz
siz bu orgu ne kadar geliştirirseniz geliştirin 800den üstün olmayacagı kesindir
o zaman pa55 üzerinde çalışılırsa pa80den güzel olabilir..böyle bişey yok..her orgun bi kapasitesi vardır ve üzerine çıkamazsınız..