korg pa 600 set açıklaması

• Konbuyu başlatan sezai
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 36
  • Görünümler : 9K
S

sezai

Misafir
sevgili dostlarım ben öyle set yapdım ki pa 800 de bile böyle saund böyle ritimleri temiz okuyamaz 1 aydır gece gündüz uğraşdım bütün panaponik biraz tiz çalan pa 600 gitti yerine dolgun gümbür gümbür ses ve ritim atan makine oldu ben her zaman söylerim kötü org yoktur kendi sitiline göre içi boş veya dolu org vardır diye ama üzülerek söyleyecem ben müzisyenin çalışkanını severim 53 yaşındayım ben yapdıysam gençler alasını yapar seti paylaşmıyacağım sadece size tiyo vereceğim 800 hedefiniz yalnış 800 pa 600 e oturmuyor sesler 800de başka ritimler 800 de başka 600de başka çalıyor onun yerine başka makinelerden deneyin sonucu göreceksiniz hayatım boyunca herkese karşılıksız yardım ettim yardım ettiğim insanlardan hep kazık yedim o nedenle artık prensip edindim bilgimi kendime saklıyacağım fakat pa600 de set hadefinizi değiştirin çünkü 600 seti 800 hedefi ile uğuşan örtüşen bir set değil hoperlörleri zayıf diyen arkadaşlar da gümbür gümbür görünce şaşıracak daha önce pa1x kullanıyordum ki 10 numara hoperlosu var pa600 aldığımda pişman olmuşdum fakat üzerinde çalışınca pa1x den de iyi ses alıyorum bayramdan sonra düğün performansını görmek istedim bu gece 3 düğünümü attım 10 numara inanın pa800 ile değişmem şu hali ile maksadım pa600 kullanan arkadaşarıma 800 setini kafalarından atmasıı diğer setlerden yararlanmaları konusunda uyarı amaçlıdır iyi kazançlar ve iyi çalışmalar dilerim

Cevap: korg pa 600 set açıklaması

hocam iyide diğer setler dediğiniz pa600 için çıkan setlermi? gerçi öyle bile olsa benim yapabilme şansım yok çünki hiç anlamıyorum veya anlamak için çapa göstermiyorum desem daha doğru olacak,bide şu bi gerçek benim beğendiğim ritmi bi başkası beğenmeyebiliyor zevklerde göreceli yani,saygılar...

sevgili dostlarım ben öyle set yapdım ki pa 800 de bile böyle saund böyle ritimleri temiz okuyamaz 1 aydır gece gündüz uğraşdım bütün panaponik biraz tiz çalan pa 600 gitti yerine dolgun gümbür gümbür ses ve ritim atan makine oldu ben her zaman söylerim kötü org yoktur kendi sitiline göre içi boş veya dolu org vardır diye ama üzülerek söyleyecem ben müzisyenin çalışkanını severim 53 yaşındayım ben yapdıysam gençler alasını yapar seti paylaşmıyacağım sadece size tiyo vereceğim 800 hedefiniz yalnış 800 pa 600 e oturmuyor sesler 800de başka ritimler 800 de başka 600de başka çalıyor onun yerine başka makinelerden deneyin sonucu göreceksiniz hayatım boyunca herkese karşılıksız yardım ettim yardım ettiğim insanlardan hep kazık yedim o nedenle artık prensip edindim bilgimi kendime saklıyacağım fakat pa600 de set hadefinizi değiştirin çünkü 600 seti 800 hedefi ile uğuşan örtüşen bir set değil hoperlörleri zayıf diyen arkadaşlar da gümbür gümbür görünce şaşıracak daha önce pa1x kullanıyordum ki 10 numara hoperlosu var pa600 aldığımda pişman olmuşdum fakat üzerinde çalışınca pa1x den de iyi ses alıyorum bayramdan sonra düğün performansını görmek istedim bu gece 3 düğünümü attım 10 numara inanın pa800 ile değişmem şu hali ile maksadım pa600 kullanan arkadaşarıma 800 setini kafalarından atmasıı diğer setlerden yararlanmaları konusunda uyarı amaçlıdır iyi kazançlar ve iyi çalışmalar dilerim

iyi ozaman arkadaşım paylaşırsanız bizde faydalanalım

iyi ozaman arkadaşım paylaşırsanız bizde faydalanalım

HASAN 140 çok iyi söz etmiş!!!!! harika

ben bu işte ticaret seziyorum.

madem o o kadar güzel bi set yaptınız ve cihazın performansı çok iyi bir iki video paylaşın ritimleri tanıtmak amacıyla bizde görelim bakalım bu cihazın gerçek performansını

Enazından demoları paylalaşmalısınız yada şöyle düşünür insanlar org reklamı yapıyor setlni parayla satacak gib

siz zaten korg firmasından orgu yapanlardan daha iyi biliyorsunuz ya :)

hayır ticaret yapmak benim zihniyetimde yok ben sadece sizlere set konusunda doğru yönlendirme yapmaya çalışdım peki siz 1 ay çalışıp kazandığınız maşınızı getirip bana verirmiydiniz böyle düşünün lütfen ve pa 600 ün ne olabildiğni ritim ve seslerinin nasıl düzeldiğni aslında orgun üzerinde çalışmalarla orgların nerelere varabileceğini anlatmaya çalışdım boş bir pa 800 beş para etmez ne saund ne performans ne stiyle org a bunlar kondukca oturdukca 10 numara olmaya başlar bende 800 den bile hoş duruma sizlerin 600 ü getirebileceğinizi ama bunu 800 seti ile yapamayacağınızı anlatdım bu gün 5 düğünü attım ne kitleme nede kasma yapmadı 101 mb yükledim toptanda inanın ankaradayım burada bir çok arkadaşıma nasıl ses alınır nasıl ritim alınır elimden geldiğince yardımcı olup öğretmeye çalışan bir insanım ben balık vermem balık tutmasını öğretirim iyi çalışmalar iyi kazançlar dilerim

sevgili Moderator dostum korg firmasından daha iyi biliyorsunuz diye biraz sanırım kinayeli konuşmuş korg dünya markası fakat size kendi tarzınıza uygun hangi ülkede yaşıyyorsanız o ülkeye uygun ritim ve sesleri koyacağınız bir bölümden bahsediyoruz sizlerin ve benim kullandığımız bir çok setler o setleri yapan değerli arkaşlarımıza ait biz burada 0 dan org yapmakdan bahsetmiyoruz fakat tüm firmalar bu orgları insaların ve müzisyenin isteğine tarzına gore şahsi yapmıyor o orgu şahsileştiren içine sizlerin yaptığı tarzınıza uygun yapdığınız yüklemelerdir bu konuda bununla alakalıdır bu konuda çok yetenekli arkadaşlarızın setlerini kullanıyor ve yüklüyorsunuz o zaman bu setleri de lütfen korg firmasından isteyiniz

inanın bu hafta ful doluyum biliyorsunuz bayram dolayısı ile düğünler ağustosa sarktı ama sadece sizlere ritim ve sesleri tanıtabileceğim bir demo daha sonra yapmaya çalışacağım fakat bu demonun size ne gibi faydası olacak orasını anlamadım çünkü vahte den slov veya 2.4 ün tüm versiyonları halay tüm versiyonları ha şöyle olur 2.4 veya vahte yapıp saund ve performans konusunda sedece haklı olduğumu gösterebilirim