S
sezai
Misafir
sevgili dostlarım ben öyle set yapdım ki pa 800 de bile böyle saund böyle ritimleri temiz okuyamaz 1 aydır gece gündüz uğraşdım bütün panaponik biraz tiz çalan pa 600 gitti yerine dolgun gümbür gümbür ses ve ritim atan makine oldu ben her zaman söylerim kötü org yoktur kendi sitiline göre içi boş veya dolu org vardır diye ama üzülerek söyleyecem ben müzisyenin çalışkanını severim 53 yaşındayım ben yapdıysam gençler alasını yapar seti paylaşmıyacağım sadece size tiyo vereceğim 800 hedefiniz yalnış 800 pa 600 e oturmuyor sesler 800de başka ritimler 800 de başka 600de başka çalıyor onun yerine başka makinelerden deneyin sonucu göreceksiniz hayatım boyunca herkese karşılıksız yardım ettim yardım ettiğim insanlardan hep kazık yedim o nedenle artık prensip edindim bilgimi kendime saklıyacağım fakat pa600 de set hadefinizi değiştirin çünkü 600 seti 800 hedefi ile uğuşan örtüşen bir set değil hoperlörleri zayıf diyen arkadaşlar da gümbür gümbür görünce şaşıracak daha önce pa1x kullanıyordum ki 10 numara hoperlosu var pa600 aldığımda pişman olmuşdum fakat üzerinde çalışınca pa1x den de iyi ses alıyorum bayramdan sonra düğün performansını görmek istedim bu gece 3 düğünümü attım 10 numara inanın pa800 ile değişmem şu hali ile maksadım pa600 kullanan arkadaşarıma 800 setini kafalarından atmasıı diğer setlerden yararlanmaları konusunda uyarı amaçlıdır iyi kazançlar ve iyi çalışmalar dilerim