Düğün müzisyenliğim bitti!...

Cevap: Düğün müzisyenliğim bitti!...

Belli bir yaş tan sonra zaten herkesin kaprisi çekilmez oluyor. Bu nedenle vakti geldiğinde bırakmak ta gerekli diye düşünüyorum. Şahsen şu saatten sonra bana kalsa hiç çalma ile uğraşmam ama maalesef malzeme satış konusunda da pek şanslı olduğum söylenemez. Biraz daha ya sabır diyeyim. Haydi size hayırlısı,

tam zamanında bırakmışsınız üstad.darısı bizlerinde başına inş...

sevgili arkadaşım sana katılıyorum elimde korg 3x olsada korg i3 olsada sistem aynı ve saundkraft mikser jbl kabin olsada euroclab powerlar olsada anlayacağın sistem aynı artık millet müziğe önem vermiyor emin ol denizlide düğünlere gidiyorum elimde 15.000 tllik malzeme var yıllık kazancım yok neden ses sistemim iyi olsada ışıklandırmam lazer dahil olsada müşteri 500 tl dedinmi bidaha geri gelmiyor 200 tlye başkasını bulup çaldırıyor çünkü yapan çok hele hele adam fabrikada çalışıyor sigortası yatıyor alığını alıyor ek iş bide bunu yapıyor ucuza gidiyor biz sadece bu işi yapmamamıza rağmen ne para kazanıyor nede sigortamız yatıyor birde düğünle saat 11 e kadar izin veriliyor geçtinmi ceza sana kesiliyor kısacası sahte dolarlarda cabası atılan paralarında çocuklar tarafından toplanmasıda var yani kısacası 300 tlye düğün çalıyoruz çaresizlikten

zirvedeyken bırakmamalıydın bence

darısı başımıza

Hayır o değil, foruma da uğramaz oldun Süleyman Abi, buralardaysan ses ver yahu...İyi bayramlar...

Ch.

Mekan sahibine para teklif edenler zavallıdır benim gözümde.... ayrıca ne zekaları ne de kişilikleri gelişmemiş gereksiz nüfus kalabağı sadece ....

bende 1995 yılından beri düğün müzisyenlini bitirdim..sadece oyun havası çalıp ona yöneliyorsunuz ister istemez.. düğünde ciğeri beşpara etmeyen birinin 2 bira içip gelip manitasına hava atmak için müzisyene sulandını gördüm hakir görüldüklerimizde oldu çalgıcı zımbırtıcı bile olduk insanların gözünde..bence artık düğün ortamları bitmiştir senin için hayırlısı olsun abicim selamlar

Moderatör tarafında düzenlendi:

devam edin müşteriyi siz seçin çıtayı yüksek tutun götünüzde gezssin ibneler.

konunun gecmıs olmasına ragmen ne yalan soylıyım okurken benımde yuregım burkuldu ....hayırlısı olsun ...
anlattıklarında haksız degılsın Allah gönlune gore versın ...........

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri