Düğün müzisyenliğim bitti!...

Cevap: Düğün müzisyenliğim bitti!...

Nefes kesilme dikçe Siz müzikten Kopamazsınız hocam

saygılar sunarım..

ABI NAPSIN ADAMLAR SALON SAHIPLERI PARA VERMIYO DOGRU DUZGUN HARBI PIYANISTLER BILE CALMIYO BI FIDAYDA MISKET BI HALAY CIFTETELLI BU SAATTEN SONRA BOYLE DIYOLAR 60TLYE CALAN PIYANIST VAR 10YIL ONCEDE 60TL ALIYODUM DIYO ENKRAL ORGUN OLSA EN SAGLAM CALSAN NEOLURKI ARTIK KALITEYEyE BAKMIYOLAR

Hayırlısı olsun hocam.Umarım bundan sonra gönlünüzce yapmak istediklerinizi gerçekleştirirsiniz.

Hakkınızda hayırlısı olur inşallah Abi...

Ch.

hayırlıs olsun sayın abım ama sonucta altını cope atsan degr kaybemez tenekeyı parlatsan altın etmezz taş yerınde agırdır ısını duzgun yapana adam olana gereklı altyapısı olana ıs var

öncelikle süleyman kardeşimize vermiş olduğu kararı saygıyla karşılıyoruz.yazılanlara bakınca sorunlar yaşananlar türkiyenin her yerinde aynı sorunlarımız aynı.zaman çok çabuk değişiyor. toplumda insan kalitemiz düşüyor.her şey çok kolay ve basit.bunu en iyi yaşayan bilen gören müzisyendir.Düğünde 3 saat beni dinleyen sonrada yanıma gelip cd denmi çalıyorsun diyen insanlara ne cevap verilir bilemiyorum. ara sıra öksürmek gerek herhalde.sonuçta savaşmak gerektiğini düşünüyorum karamsarlığa kapılmadan üstüne üstüne gitmek gerek hiçbiri canlı müziğin yerini tutamaz.bir müzisyenin hiç bir patrona ihtiyacı yok onların bize ihtiyacı var AMA o gücü kullanabilirsek.tüm müzisyen arkadaşlarıma başarılar sağlıklı bol kazançlı işler dilerim saygılarımla.

efendim başdan aşşağıya kadar haklısınız fakat bir tek bu meslekde değil yozlaşma tamamında var ben müzisyenim fakat aynı zamanda da vinç oprt yüm vinç konusunda mesleğimin en iyilerindenim ama malesef hiç mesleğin değeri kalmadı artık evet anlattıklarınıza katılmamak mümkün değil

Hayırlısı olsun inşallah.

Hep aynı heryerde öğle ben düğün salonunda çalıyorum bu akşam göçmen düğünü var onlar piyanistlerinit kendi getiriyo.Bu akşam birkaç salona gittim hep aynı sanatçı çıkıyo piyanist çalıyo ama ne çalıyo parçayı çözemedim meyer ebru gündeş harikasın parçası inanın anlayamadım birde klarnet var klarnet sağlam tanıdık la çalıyo org başka seslerde takılıyo sanatçı iyi ama eko bile yok micde ayarlayamamiş.Laptop var işte can kurtaran yazık valla çok ekmek yedik bu işten 15 senedir sahnelerdeyim bu işler denetlenmeli elinde belgesi olan yapsın bu işi vergide verelim hayatımda hiç laptopla çıkmadım ama mp3 olarak parça istenirse çaldım mp3 çalardan ama benimde kafaya dank etmeye başladı artık.

inanın ustam elimde imkan olsa 1dakika bile düşünmeden bu işi bırakırım artık gına geldi aile hayatı diye bir şey kalmıyor çoktan pişmanım ama yaacak bir şey yok kendime bir iş kurabilirsem hemen bırakacam bu işi

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri