Asıl Mesleğiniz Nedir?

Cevap: ASIL mESLeĞiniz neDir

TSK bünyesinde çalışıyorum.Branşım ses teknolojileri ve seslendirme üzerine.Müzikle organik bağım buradan geliyor yani :).Bunun dışında arkadaş çevremde neye ihtiyaç olursa ona göre ekstralara gidiyorum.Çaldığım müzik enstrumanları ; klavye,gitar,bateri ve birazda bağlama.Dışarı işlerim her zaman olamıyor çünkü mesai saatlerim hiç belli olmuyor.

Ben polisim. Memuriyetten önce profesyonel olarak müzikle uğraşıyordum, ancak şimdi evde hobi olarak veya kurum sosyal tesislerinde ihtiyaç olduğunda çalıyorum...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ben göz doktoruyum, amattor olarak vakit buldukça çalarım :)

Admın yanı sıte sahıbı tımur beye helal olsun butun meslek gruplarını tek bır catı altında toplamıs doktorlar muhendısler mudurler polısler amırler konuya katılan herkese tesekkur edıyorum trakya muzık uyelerı adına sıte sahıbı admın yanı tımur beyede tesekkur edıyorum boyle bır sıte kurdugu ıcın.

Bende öğrenciyim :) Lise bu sene bitiyomu diyim bittimi diyim öyle işte :) Müzik başka bişey Yıllardır uğraşıyorum. Gitar çalmayıda çok isterim ama uraşmaya zamanım ve imkanım olmuyo. Müzikten başka asıl mesleğim ne olur onu bilemiyorum. Hayat önümüze ne çıkarır bilinmez.

Bende öğrenciyim :) Lise bu sene bitiyomu diyim bittimi diyim öyle işte :) Müzik başka bişey Yıllardır uğraşıyorum. Gitar çalmayıda çok isterim ama uraşmaya zamanım ve imkanım olmuyo. Müzikten başka asıl mesleğim ne olur onu bilemiyorum. Hayat önümüze ne çıkarır bilinmez.
öncelikle derslerine asıl bir an önce liseyi bitir..2 yıl kadar sonra lise mezunları olmayanlara sürücü belgesi dahi vermeyecekler...bu konuda çalışma var...
ben müzik çalışmalarım yüzünden öğretmenlik yapmadım...arkadaşlarım 10 yıl önce emekli oldular benim hala 5 ayım var...
üniversite okumasanda müzikle beraber yapabileceğin bir mesleki beceri tasarlamanda geleceğin için çok önemli..(bu en azından elektronik dalı olabilir...)
Allah göstermesin ciddi bir kaza geçirsen müzik hayatın biter...
selamlar...

öncelikle derslerine asıl bir an önce liseyi bitir..2 yıl kadar sonra lise mezunları olmayanlara sürücü belgesi dahi vermeyecekler...bu konuda çalışma var...
ben müzik çalışmalarım yüzünden öğretmenlik yapmadım...arkadaşlarım 10 yıl önce emekli oldular benim hala 5 ayım var...
üniversite okumasanda müzikle beraber yapabileceğin bir mesleki beceri tasarlamanda geleceğin için çok önemli..(bu en azından elektronik dalı olabilir...)
Allah göstermesin ciddi bir kaza geçirsen müzik hayatın biter...
selamlar...

Uyarıların için saol abicim. Ben zaten müzikten biraz para kazanıyorum ama yinede hobi niyetiyle yapıyorum. Yani ilerde bu işten ev geçindirmek gibi bi düşüncem yok.

ben muhasebeciyim özel bir şirkette personel müdürüyüm

Ben Psikolojik Danışman&Rehber öğretmenim. Müzik yapmak benim için bir tutku, vazgeçilmezim.

Bilgisayar tekinisyeniyim.

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri