Asıl Mesleğiniz Nedir?

Cevap: Asıl Mesleğiniz Nedir?

Dürüstçe ve iş ahlakına uygun her türlü ekmek kapısı kutsaldır. Rahmetli babam hep şunu söylerdi; "oğlum, işin yerleri süpürmek bile olsa çok iyi süpür". Bende bunu her zaman kulağıma küpe yaptım. Çok havalı işlerimde oldu ama aklınıza gelecek en berbat işlerdede çalıştım. Şimdi çok şükür dediğim bir işim var. Türkiye'nin kurumsal gıda firmalarından birinde restoran müdürlüğü yapıyorum, şükrediyorum. Amacım emekli olana kadar müzik konusunda kendimi geliştirip, bir yerlerde müzik yapabilmek. Belkide kendi yerimde, bakalım.
Senin tarifince, benim eski mahalle sakinimsin. Sende bu azim varken bu dileğinin olacağına hiç kuşkum yok. Herkeste illaki de, ama sende farklı bir şey var, ne desem, asilzadelik yaradılışı gibi bir şeyler var gibi geliyor bana. Bilirsin. Bu parayla pulla ölçülmez bir şey. Her neyse kafamı allak bullak ettin. Ama bu hayra alamet değil.:D Senden korkulur. Niye? Sen eski Maksim gazinosunu bile diriltir. Çalacağına, çaldırıp yeni bir Fahrettin Aslan olursun gibime geliyor. Bu azimle. Abartmıyorum, ilerleyen saatlerde değil yıllarda en az buralara geleceğine eminim. Azim, azim, azim. Sen bile kendine şaşıracaksın. Bu lafımı hiç unutma.

Senin tarifince, benim eski mahalle sakinimsin. Sende bu azim varken bu dileğinin olacağına hiç kuşkum yok. Herkeste illaki de, ama sende farklı bir şey var, ne desem, asilzadelik yaradılışı gibi bir şeyler var gibi geliyor bana. Bilirsin. Bu parayla pulla ölçülmez bir şey. Her neyse kafamı allak bullak ettin. Ama bu hayra alamet değil.:D Senden korkulur. Niye? Sen eski Maksim gazinosunu bile diriltir. Çalacağına, çaldırıp yeni bir Fahrettin Aslan olursun gibime geliyor. Bu azimle. Abartmıyorum, ilerleyen saatlerde değil yıllarda en az buralara geleceğine eminim. Azim, azim, azim. Sen bile kendine şaşıracaksın. Bu lafımı hiç unutma.

Maltepe tren istasyonunun altındaki geçitten sahile doğru geç, aşağı düz devam et, ana caddeden sol ve sağ yap, marketin sokağı. Soldan 3. Apartman eski evim :)
Valla bende asıl olan yada asil olan insandır. Ne milletten, ne renkten olursa olsun. Yüreği, niyeti iyi olan, savaşa anlam veremeyen, sokakta bulduğu paranın sahibini arayan, söylediği ile yaptığıda bir olan her insan asildir benim için.

Azime gelince, günde yol ile birlikte 10 ila 16 saat çalışıyorum. Bir ailemde var, geriye kalan vakitte hem uyumalı hemde klavye çalmalıyım. Yani zaten eğer o gün çalmazsam uykuda tutmuyor. 3-4 saat uyku uyuyorum genelde, ilerleyebilmek için. Hani sizin deyiminizle sabahçı kahvesi durumu oluyor :)
Pes etmemek lazım, zira devam ettikçe gerçekten gelişiyor insan.

Övgüleriniz için teşekkür ederim, lütfettiniz.

Yeni katılan arkadaşlar için konu güncel

Her zaman dikkat etmişimdir,genelde müzisyenlerin bir çoğu teknik altyapıdan gelmekte yani bilişimci olur,tekniker olur v.s..Birde alakasız olacak ama terazi burcundan olanda çoktur..Bizim orkestra 5 kişiydi 4'ü teraziydi mesela :) Neyse..

Bende elektronik tasarımcıyım,mühendis değilim ama mesleğimin hakkını verdiğini düşünüyorum..Şu an İnterkomda dünya markası olan bir markanın Türkiye distribütörünün Ar-ge işlerini yapmaktayım..Bunun dışında da hali hazırda olan üretimlerim devam ediyor..Zaten bu yüzdendir ki pek müzik yapmaya fırsatım yok..

Evet dostlar çok çeşit meslek gruplarından arkaddaşlar var doktor avukal polis asker vs önemli olan aynı duyguları paylaşmamız merak edlyorum benim gibi özel güvenllk görevlisi arkadaşlar varmı

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri