- Enst.
- Yok
Cevap: Asıl Mesleğiniz Nedir?
Senden korkulur. Niye? Sen eski Maksim gazinosunu bile diriltir. Çalacağına, çaldırıp yeni bir Fahrettin Aslan olursun gibime geliyor. Bu azimle. Abartmıyorum, ilerleyen saatlerde değil yıllarda en az buralara geleceğine eminim. Azim, azim, azim. Sen bile kendine şaşıracaksın. Bu lafımı hiç unutma.
Senin tarifince, benim eski mahalle sakinimsin. Sende bu azim varken bu dileğinin olacağına hiç kuşkum yok. Herkeste illaki de, ama sende farklı bir şey var, ne desem, asilzadelik yaradılışı gibi bir şeyler var gibi geliyor bana. Bilirsin. Bu parayla pulla ölçülmez bir şey. Her neyse kafamı allak bullak ettin. Ama bu hayra alamet değil.Dürüstçe ve iş ahlakına uygun her türlü ekmek kapısı kutsaldır. Rahmetli babam hep şunu söylerdi; "oğlum, işin yerleri süpürmek bile olsa çok iyi süpür". Bende bunu her zaman kulağıma küpe yaptım. Çok havalı işlerimde oldu ama aklınıza gelecek en berbat işlerdede çalıştım. Şimdi çok şükür dediğim bir işim var. Türkiye'nin kurumsal gıda firmalarından birinde restoran müdürlüğü yapıyorum, şükrediyorum. Amacım emekli olana kadar müzik konusunda kendimi geliştirip, bir yerlerde müzik yapabilmek. Belkide kendi yerimde, bakalım.