Asıl Mesleğiniz Nedir?

Cevap: ASIL mESLeĞiniz neDir

Muhasebecılık yapıyorum.muzıkle amatör olarak hobı amaclı uğrasıyorum lise yıllarımda (90-93) hayalımdekı meslektı aslında pıyanıstlık ama maddı ımkansızlıklardan dolayı olmadı yapamadık şimdı ıcımde ukde olarak kalmasın dıye bır nevı gecmısın acısını cıkartıyorum...

tarih hocasıyım tarih kadar müziği de seviyorum..... (müziği biraz daha seviyorum sanki)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Veteriner Sağ. Teknisyeniyim halk Dilinde baytar :D kurumsal bir şirkette Yalova ili genelinde ineklerde Suni tohumlama yapıyorum. küçüklüğümden beri müzikle de uğraşıyorum.

makine teknikeriyim şuan stajer ve öğreciyim 2 senedir klavye çalıyorum müziği çok seviyorum

Çevre Sağlık Teknisyeniyim.

Grafikerim..Özel bir matbaa şirketinin grafik tasarım bölümü personeli olarak çalışıyorum.Çalışma şartlarımda müzik hobimi engellemediği için rahat rahat ikisinide götürebiliyorum.

İlköğretim'de Öğretmenim. Sadece okulumuzdaki bayramlarda ve etkinliklerde, müzizyen öğretmenlerimizle müzik yapıyoruz.

bayan kuaforuyum,kendime ait 2 salonum var,amator olarak muzikle ilgileniyorum,firsatim oldukca calip soylemeye calisiyorum,hayatimin degismezlerinden muzik ve arabesk,herkeze selamlar....

benim ne iş yaptıgım belli degil :D bilgisayar teknik servis elemanı olarak çalışıyordum. sonra call centera geçtim 2 si arasında takılıyorum :D müzige merakım vardı babamda org'a hasta ama solak oldugunda dolayı çalamıyor bana çaldırdı :D org da yaylı sesine ve organ sesine hastadır :D

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri