Asıl Mesleğiniz Nedir?

Cevap: ASIL mESLeĞiniz neDir

benim asıl mesleğim müzisyenlik hem büyük bir tutku hemde kazanç kapısı ayrıca özel bir şirkette çaycılık yapıyorum hafta sonları da düğün v.s. gidiyorum ...

inşaat teknikeriyim çay bahçem ve kasap dükkanı var ama en çok müzikle uğraşıyorum

Eski Radyocu
Animasyon Şefi
Gerektiğinde Animatör
İllüzyonist
Az biraz piyanist :)

Ama asıl işim DJ lik ve ses ışık !

Moderatör tarafında düzenlendi:

valla bn emınonunde tezgahtarm ama gordugm kadaryla herks mımar muhends hatta başbakan anlayamadm

Devlet okulunda müzik öğretmeniyim.Tuşlarla tanışmam 8 yaşımdayken dayımın org hediye etmesiyle başladı.Birde müzk marketim var hafta sonları da düğünlerde çalıyorum...

valla bn emınonunde tezgahtarm ama gordugm kadaryla herks mımar muhends hatta başbakan anlayamadm

yaşın genç daha!
üniversite sınavı orada buyur gir kazan sende mühendis ol mimar ol denemesi bedava.. Ama kimseyi de zan altında bırakma burada yalan söyleyecek halimiz yok kardeşim

Genel Cerrahi uzmanıyım. Evimde amatör müzik ile uğraşıyorum.

Bir kamu kurumunda memurum, müzik benim vazgeçilmezim, söz-beste çalışmaları yapıyorum. 10 yıl piyanistlik yaptım ve 2007 yılında bıraktım, şimdi ise evimde çalışmalarıma devam ediyorum.

ben muhasebeciyim

Keşan' da özel bir şirkettin şube müdürüyüm. 10 yaşımdan beri hobi olarak çalıyorum ve söylüyorum. Çok kurtulmaya çalıştım ama bir türlü müzikten kopamadım. Hastalık haline geldi artık :) işim stresli olduğu için eve gider gitmez orgla stres atıyorum. En büyük dert ortağım.

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri