Asıl Mesleğiniz Nedir?

Cevap: ASIL mESLeĞiniz neDir

Bende özel sektörde borsacı / yatırım uzmanıyım. . zafer arkadaşımızın tavsiyesiyle utar müzikten or700 aldım. amatörce takılıyorum evde. 10 dk çalıyorum, borsanın bütün stresi uçup gidiyor....

Konuya katılan herkese teşekkürler

2000i aştık görüntülenme var yorumları bekliyorum

Müzik bir tutkudur. Kim vazgeçebilir ki... 23 yıllık İngilizce öğretmeniyim. Anadolu lisesindeyim. Orta birden iki geçtiğimde babam hediye olarak bir bağlama getirmişti. O zamandan beri amatörce uğraşıyorum. Hacettepe' de 4 yıl boyunca 4 ayrı koroda çalıştım. Asıl branşım bağlama ve Ud ama yıllardır klavyeyle de uğraşıyorum. Ayrıca uzunca bir süre klasik gitar çalıştım. Teknik konulara aşikar olmama rağmen program olarak bir türlü bilgisayarı müziğe ekleyemedim. Böyle olunca da pek bir demom yok. Aldığım ses kartını bir türlü kullanamadım... Evde hergün org başına geçmezsem günüm renksiz geçmiş olur. Yalnız bir sıkıntım var enstrümanın başına oturdum mu kalkmam çok zor oluyor... :D Bazen bir bakıyorum 3 saat geçmiş...:)

Teşekkürller ruhi hocam farklı mesleklerdeyiz aynı duyguları paylaşıyoruz

Slm herkese, Ben de 11 yıllık Müzik Öğretmeniyim, fakat 21 yıllık ta müzisyenim, müzisyenlik ilk göz ağrım, ve müzik benim için bir yaşam biçimi, olmazsa olmazım.

Elektrik-Elektronik Makina Bakım Ve Onarım Teknikeri.
ve
CNC Laser Kesim Operatörü.

Müzik vazgeçilmez birşey 16 yıl oldu başlayalı. ama maddi açısı ağırlıkta.
maaşla ikisini biraraya getirirsek ancak geçiniyoz.
işçi maaşı+tek tük düğünler.= EvKirası+Alışveriş+elektrik+su+Doğalgaz+çocuk Masrafları....
Zor Çok zor.....

Aynen mesut hocam

Cevap: Asıl Mesleğiniz Nedir?

konuyu sabit yaptim aynen devam...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri