a2000 ne tepki olsun

• Konbuyu başlatan pynst
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 129
  • Görünümler : 24K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: a2000 ne tepki olsun

kardeşim bende pro3x ten geçtim a2000 e ? 4 bin liraya geldi banada . evet kazık yedik ama aleti boklamanın ne anlamı var? yıllardır korg kullandım pa80 ile 3x arasında bi fark yok.. hatta diyebilirimki pa80 3x ten daha iyi.. 3x te saçma sapan kitlenmeler vokali pa800 kadar bile ses vermiyor.. tek hoşuma giden yanı tuşeleri ve malzeme kalitesiydi. saund olarak kesinlikle a2000 daha güzel pa3x ten. bizim gibi geçenler birşey biliyorki geçiyor a2000 e .. kazık yedik o ayrı ama aleti boklama buralarda. ben keşke biraz bekleseydim diyorum

kardeşim bende pro3x ten geçtim a2000 e ? 4 bin liraya geldi banada . evet kazık yedik ama aleti boklamanın ne anlamı var? yıllardır korg kullandım pa80 ile 3x arasında bi fark yok.. hatta diyebilirimki pa80 3x ten daha iyi.. 3x te saçma sapan kitlenmeler vokali pa800 kadar bile ses vermiyor.. tek hoşuma giden yanı tuşeleri ve malzeme kalitesiydi. saund olarak kesinlikle a2000 daha güzel pa3x ten. bizim gibi geçenler birşey biliyorki geçiyor a2000 e .. kazık yedik o ayrı ama aleti boklama buralarda. ben keşke biraz bekleseydim diyorum

sen arkadaşına diyosunki a2000 ni boklama diye..istersen sende 3xi boklama

sen arkadaşına diyosunki a2000 ni boklama diye..istersen sende 3xi boklama

her görüşe saygım var. eski 3x kullanıcısı olarak bende durumumu arz ettim.. sen diyebilirmisin 3x te hiç sorun yok? ben bi çok şey yaşadım sahnede o yüzden yamahaya geçtim

yiğidi öldür hakkını yeme derler pa 80nole pa3x kıyasladın diyecek lafım yok valla

3xte en son güncellemelerle hatalar %de 90 giderildi hatta benim gözümde hiç hata yok

3x in mükemmel bir alet olduğunu hiç sanmıyorum ayrıca bu korg larda birer facia yani ne derdi bitiyor ne sıkıntısı neden millet bu kadar alet eleştirilerine kafayı takıyor anlamadım... ben eleştiririm arkadaş şu korglar hele ses sisteminde tam bir curcuna hani...

eleştirecen tabi ama gelipte pa80 ile pa3xi kıyaslayamassın O Zaman a1000 T4 Ten Daha İyimi Diyelim Şimdi

Yamaha'nın alt seri orglarını kapıdan sokmam.Evde bir kenara koyup üzerine de dantelli bir örtü serdiniz mi hoş durabilir.Normalde sample delisi değilim.Ama şu piyasa şartlarından sonra sample atılmıyor ve sıfırdan kit oluşturulamıyorsa kusura bakmayın ama ben o cihazı almam.Ketron SX3000'den aşağısına da pek bakam.En azından işimi görür.

Sample yok, ekstra kit yok, vokalizer yok, ritim çalışmaları için XYZ kişilerinden bir şey bekleniyor...Ölme eşeğim ölme!Ritim yazmayı geçtim daha ritim editlemeye üşeniyoruz birçoğumuz.Bari cihazı açık bıraksınlar da bir şeyler yapmak isteyen arkadaşlar ilerlesin bu konuda.ALBAYRAK, GÖKTUĞ, BESBUR gibi setler böyle çıkmadı mı ortaya?A1000tr kullanmıştım, şimdi Allah düşürmesin oraya.Tesisatta ne dingil bir klavyedir o yaaa!!!En azından OR700 ile kurtarmışlardı durumu biraz.

Bu kadar fiyatı Yamaha distribütörü değil de KORG distribütörü kırsaydı emin olun burada yorum yazanların yarısı fiyatı kırılan KORG marka klavyeye dönecekti.

arkadaşlar yaşamayan bilemez, ben pa80 daha iyi derken pa80 le rezil olmadıgım için daha iyi dedim.. pa3x le yazın düğün çalarken bi ara mola verdik oda ne geri geldim tam başlayacaz haydi bakalım derken ritmi verdik oda ne orgun klavyesinden ses gelmiyor ritim calıyor kendi kendine filan orda bi faso verdik millet bana bakıyor neyse, orgu açıp kapattım bi 10-15 dk bekledik millet söyleniyor tabii... neyse orgu açtım çalıyorum sesleri dağıtmaya başladı alet düğünü zor bela bitirdim orga format çektim anlayan arkadaşlarla oturup saund ayarı vs. yapıldı ama her işte bi aksilik oluyordu.. pa800 de kullandım korgun her modelini kullandım ama şimdiye kadar pa800 de yaşadığım tek sorun ram yanması ve swich pich bend potansı gibi sorunlardı.. 3x i aldıktan 1 hafta sonra 4.oktav re tuşu basmamaya başladı..ya başıma gelenleri bi yazmaya başlasam roman olur arkadaşlar. yamaha ile korg kadar coşamıyorum ama hiç olmazsa arıza yapmıyor alet. ve saund ayarı için tesisatta uğraştırmıyor.. a2000 her ne kadar tuşe konusunda ve ritim yazanlar dandik olsada kendim ritmimi yazıp sesimi çekebiliyorsam benim için en uygun alettir. pa3x kullanıcılarına lafım yok. . sadece eski bir 3x ci arkadaşınız olarak bu kadar terslemeseniz yazımı anlatmazdım bunları ama yalancıymışım gibi karşılıklı yazdınız .. bunlar ve daha fazlaları var 3x te yaşadığım arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...