a2000 ne tepki olsun

• Konbuyu başlatan pynst
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 129
  • Görünümler : 24K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: a2000 ne tepki olsun

Şimdi bu arkadaş 10 gün önce 650 euro fazla para verip aldıysa ve a2000 den memnun kalmadı ise ve cihazını satmak istese Zaten sıfırı 650 euro ucuzlamış bu arkadaş demekki 1000 euro zarar edecek 10 gün önce aldığı cihazda. Arkadaşın söylediklerinin dogru olduğunu varsayarsak bu arkadaş sitem etmekte gayet haklı. 10 gün önce aldığı cihazın sıfır fiatı 650 euro düşüyorsa ve bu arkadaş zarar ediyorsa bırakında sitem etsin yani

tmm do-re yanliş yapmiştir o derece bir indirip yaparsan ilk alanları kusturursun arada 1500tl lik bir fark var.. ama alet cocuk oyuncaği falan diyil bu alet sampleye acık olsa super olur ben pa2x le karşilaştirdim 2sindede emo nun aynı rtmi a2000de saund cok güzel pa2x yanında cokcızıl ve metalik kaldı.. korgda yaylı lar ve elektrolar iyi geliyor diğer seslerde yamaha daha iyy ama kullanım olarak pratıklık olarak tabikide korg .....

Şimdi bu arkadaş 10 gün önce 650 euro fazla para verip aldıysa ve a2000 den memnun kalmadı ise ve cihazını satmak istese Zaten sıfırı 650 euro ucuzlamış bu arkadaş demekki 1000 euro zarar edecek 10 gün önce aldığı cihazda. Arkadaşın söylediklerinin dogru olduğunu varsayarsak bu arkadaş sitem etmekte gayet haklı. 10 gün önce aldığı cihazın sıfır fiatı 650 euro düşüyorsa ve bu arkadaş zarar ediyorsa bırakında sitem etsin yani

eyvallah dostum hele şükür derdimizi anlayan biri çıktı

Sirf Emo usb icin alinir a2000

Moderatör tarafında düzenlendi:

ya siz efekt falan atıyorsunuzda sizin setlerinize hiç denk gelemedik usta.bana pratiklik lazım ben sanatçıya albüm falan yapmıyorum.böyle olduğunu bilsem zaten almazdım bide böyle fiat kırması beni temelli çileden çıkardı.ama sana göre çok efekti olan bu alet neticede 999 euro.

ya siz efekt falan atıyorsunuzda sizin setlerinize hiç denk gelemedik usta.bana pratiklik lazım ben sanatçıya albüm falan yapmıyorum.böyle olduğunu bilsem zaten almazdım bide böyle fiat kırması beni temelli çileden çıkardı.ama sana göre çok efekti olan bu alet neticede 999 euro.

arkadasım bizi baya gülürdün allahta seni güldürsün. Bundan sonraki hayatında sana korgla başarılar dilerim.

Sende kizmissin Hakli yaninda var ama Konusma tarzina Derdini Ifade tarzina dikkat etmen lazim Bunlar kesinlikle yanlis....
Sen gitmis Arastirmadan incelemeden Cihaz almissin simdi dert yaniyon arkadas kim ne bilsen sana ne lazim !
Kendi hatani baskalarinin uzerine yikmaya kalkmak sana birsey kazandirmaz bu yasadigin Tecrubeden Ders cikartip bundan sonra yapmaman dilegi ile hayatta basarilar ;)

ben a2000 de 3 dsp effect atiliyor neden tyrosta 1 tane diye hayiflanirken adam oyuncak demis cihaza :D
Trajikomik bi durum :D
Sirf Emo usb icin alinir a2000

Marka fanatikliğim yok fakat a2000 in benim gözümdeki en büyük eksi tarafı tuşesi.keske 50euro fazla olsaydıda bir psr9000 gibi tuşesi olsaydı.marka fanatikliğine gelirsen en büyük yamaha fanatiği benim.ilk pianist liğe psr90 la başladım hala yamaha psr6300 anı olarak duruyor(92 model) ama şunu açıkca söylüyorum 92 yılında aldıgım psr 6300 ün bile klavyesi a 2000 den kat kat üstün

Merhaba arkadaslar.

Bu soyleyeceklerim hicbir marka ile alakali degil. Yamahaymis, korgmus dikkate almadan.

Bir urune bi fiyat belirleyip piyasaya giriyorsun. 1500 euro. Pazarlamasini ve tanitimini yapiyorsun. Markana bagli musterilerin bu mali bu fiyattan aliyor.

Sonra daha bir yil olmadan %35 fiyat indirimine gidiyorsun. Bu durumda:
1- madem indirimli fiyattan bile kar elde ederek (karsiz kimse su bile satmaz) satabiliyorsun, neden daha uygun bir fiyatla piyasaya girilmedi? Evet bu bir pazarlama stratejisidir, piyasanin kaymagini yemek icin yapilabilir. Ancak rekabetin acimasiz oldugu bir urun pazarinda bunu yaparsan marka degerin zarar gorur, guvenilirligin azalir.
2- ikinci el piyasanin canli oldugu piyasalarda, markalarin musterilerine karsi sorumlulugu vardir. 1.500 euro verdigin bir urun, bir yil olmadan bir sabah kalktiginda 1000 euro ya dusurursen sadik musterine zarar vermis olursun. Bu urunu alan arkadaslar bu orgu suan 700 800 euro ya zor satarlar. Bu kadar zarar edilmesine hicbir markanin izin vermemesi lazim. Piyasaya cikacak rakip urunlerin ozellik/fiyat matrisine gore satis fiyati gozden gecirilebilir. Ama bu boyutlarda degil.

Arkadas maddi anlamda zarar gormustur. Bunu anliyorum.

Ama hosuma gitmeyen sey orgun niteliklerini kotulemesi. Sonucta bu urunu kendisi aldi. Madem bu kadar kalitesizdi, bu parayi bu urune vermeseydi. Fiyat indirimine gidilmesine sikayet etmesinde hakli cunku aldigi bir buzdolabi yada tv degil, ikinci pazari olmayan. Ama urunun kalitesizligini sikayet etmesini de hakli bulmuyorum.

Benim dusuncelerim..

PA3 X i satıp Yamaha A2000 almak niye ? PA3 X piyasadaki en iyi alet sonuçta ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...