Yad Eller Aldı Beni Yeni BARON_

• Konbuyu başlatan BARON_
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 39
  • Görünümler : 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yad Eller Aldı Beni Yeni BARON_

ademcim,biz senin yanındayız herzaman bunu bil...zaten ben sanal alemdeki herkesle gerçek hayyta görüşmem,ama senle kendi evimde güzel müzük dolu saatler geçirdik,seni çok iiyi biliyorumm..o yüzden sakın bi kaç kişi yüzünden buralara küsme..her zman ben bi laf söylerim ben bilrisin o lafımda şu TAVUĞUN ASLAN KESİLDİĞİ YERDİR BU SANAL ALEM..biz çakma aslana pirim vermeyiz evelallah..sen demolara devam ett..

Biz Baronu biliyoruz oda kendisini biliyor. Aynen devam olduğu kadarıyla. Daha iyi olduğunu söyleyenleri de icraata bekliyoruz.

BARON hocam sizi realde tanımıyorum ama trakyamüzikte yaptığınız paylaşımlardan yorumlardan ne kadar beyfendi olduğunuzu görüyorum ve ben demolarınızı çok beğeniyorum,böyle ne konuştuğunu bilmeyen kişiler için paylaşımlarınızdan vazgeçmeyin ayrıca hastalığınıza çok üzüldüm çok büyük geçmiş olsun sizi seviyorum saygılarımla.

tehdit ettigin adama dikkat et beni tanimiyosun

Bu arkadaş mı Musiki Cemiyetinden yetişmiş?
Mevlana ne güzel söylemiş;

"Nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok
Nice elbiseler gördüm içinde insan yok!"

Yola devam Adem Abim,ağzına sağlık, biz seni zevkle dinliyoruz...

Ch.

foruma yeni girdim. değerli istanbul beyefendisi ''bülo'' efendinin şahsıma yazdığı anlamlı mesajı okudum çok duygulandım :) benim gibi varoş bir düğüncüye verdiği hayat desini ömrümce unutamam... lakin kendisine aynı sokak jargonuyla cevapta veremiyorum forumuma duyduğum saygıdan dolayı.. ben kendimi biliyorum.. cemiyetli okullu falanda değilim. 5 senedir bu forumdayım gerekli gereksiz hiç kimsenin kalbini kırmışta değilim.. o güzide sözlerini kendisine iade ederken bu pc külhanbeyine ''Allahın sopası yok diyorum... saygılarımla...

Furalabi üstadım şöylede bir şey var "El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış" derler.Herhalde o şahıs eleştirmenin nedemek olduğunu bilmiyor.Türkçedeki kötü kelimeleri kullanmanın ve kaba konuşmanın ders vermek veya eleştirmek olduğunu sanıyor.47 yılda bir kelimenin anlamını öğrenemeyen insan müzik dersi veriyor.Tabi bunlar zeka gerektiren konular.Bu arada çok çok samimi olarak söylüyorum baron üstadın yorumunu çok beğendim.Hele ki bahsettiği rahatsızlığa rağmen böyle bir yorum yapabiliryorsa gerçekten taktire şayan.Kendisini ayakta alkışlıyorum.

Saygılar...

Furalabi üstadım şöylede bir şey var "El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış" derler.Herhalde o şahıs eleştirmenin nedemek olduğunu bilmiyor.Türkçedeki kötü kelimeleri kullanmanın ve kaba konuşmanın ders vermek veya eleştirmek olduğunu sanıyor.47 yılda bir kelimenin anlamını öğrenemeyen insan müzik dersi veriyor.Tabi bunlar zeka gerektiren konular.Bu arada çok çok samimi olarak söylüyorum baron üstadın yorumunu çok beğendim.Hele ki bahsettiği rahatsızlığa rağmen böyle bir yorum yapabiliryorsa gerçekten taktire şayan.Kendisini ayakta alkışlıyorum.

Saygılar...

üstadım üçüncü dünya ülkesi olmaktan kurtulamıyoruz diyor. yorumuna gereğince cevap yazdım diye neredeyse düelloya davet edicekti beni :) yorumuna yürekten katılıyorum.. eleştirdiği kişi ısrarla alttan alıp amatör olmadığını, rahatsızlığı olduğunu belirtmeye çalışıyor lakin bana ''okuduğunu anlamayan vs..'' diyen arkadaşımız asıl muhattabı olan adem(baron) abimin yazdıklarından hiç birşey anlayamıyor!! ve içindeki ''sokağımın solisti'' ortaya çıkıp bana ağız dolusu kin kusuyor :) çok şakacı bir arkadaş.. oysaki gerçek bir müzisyenin yapması gereken tek tavır '' üstadım özürdilerim rahatsızlığınızı bilmeden yorum yaptım'' demek olurdu.. maalesef dahil olduğu 'cemiyetler, okuduğu okullardaki notlarını araştırdım' :insalık dersinden kalmış değerli ustamız...

Öncelikle konuya duyarlılık gösteren tüm abi ve kardeşlerime teşekür ediyorum bu şahsın yorumlarına baktığım zaman musiki falan yok kendisinde kesinlikle ben burda saygımı bozmadımsa sadece burdaki dost ve abi kardeşlere kötü örnek olmayayım diğe evet bir çoğumuz burda müzik yönümüzle bulunuyoruz ve gerçek yaşamda başka ne işle meşguluz bazılarımız biliyor bunu ama bir çoğumuz bilmiyor ki bu arkadaşın en büyük yanlışı konuyu uzatmakla şu oldu benim müzik dışında ne ile meşgul olduğumu bilmeyen biri bunu yazarken de burdaki dostlarım yanlış anlamasın başka işle meşgülüm derken keşanlı mustafa abim ile biz gerçek yaşamda da görüşüyoruz ama benim iş ile geçmişimi sadece o bilir bu sitede şimdi ben bu bulo arkadaşı pc ip nosundan adresine ulaşıp karşıma diktirmem aslında bir telefona bakar ama şu varki çoluk çocuk sahibi bir insandır kendisine asla saygım yok ama cocuk çocuğuna vardır bizde böyle bu yüzden ben bu konuyu bir daha açmamak üzere kapatıyorum hak eden hak ettiği bizde bu gün olmazsa gün gelir onun ismi bizde yazılmıştır günü geldiğinde kendisine hak ettiği verilicektir ben tüm abi kardeşlerime yeniden teşekür ediyorum bir süre sonra yeniden buluşmak üzere sevgi ile kalın değerli dostlar....

konu sağibi yorumu üzerine konu yoruma kapanmıştır tşk ve izle me devam edicektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...