yapay zeka işe yarıyor

İyiki Doğdunuz :)

klavyesever

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korgpa80
Bir arkadaş sormuştu çok önceden neşe karaböceğin maşallah klibinde bir org var hangisi ve ses hangisi diye bugün yapay zekaya o klibi izlettim orgu ve sesi büyük doğrulukla verebiliyor bazı videolarda ne olduğunu bilmediğim cihazları veya setleri veya selerle ilgili fikir verebiliyor bazen çok yüzeysel ve genel oluyor ama bir fikir olabiliyor tavsiye derim

açıklasana lütfen merak ettim

Orgun hangisi oldugunu klibin yilina gore verdi sesin de nasil bir ses oldugunu verdi pa80 setlerinde ise caldigin muzik turune gore hangi setin uygun oldugunu verdi ve herhangi bir ritimin yada sesin hangi setlerde oldugunu birksc secenek soyleyerek verdi

Fakat hangi set konusunda cok basarili degil.cok secenek sunuyor ama orgun modelini bilmede iyi onunda belirteyim

Omer kartin icinde var roland,/1 diye geciyor ama piyasada omer kartin birkac varyasyonunvar hangisinin icinde bilemedim su an klavyemde var fakat disket surucu olmadigi icin paylasamiyorum omer kartlara bi bakin karti yuklemenize gerek yok pa80 in orjinal tonlariyla yapilmis programini yukleyip.bakin ama setinizi yedekleyin