Yad Eller Aldı Beni Yeni BARON_

• Konbuyu başlatan BARON_
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 39
  • Görünümler : 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yad Eller Aldı Beni Yeni BARON_

2 gündür yoktum konuyu yeni gördüm,aranızda ademi canlı dinleyen bi kaç kişi vardır onlardan biride benim..sevgili adem harikaa okuyor,ben çaldım ,adem söyledi...ben ademin yorumunu çok beğeniyorum..bazıları biraz kendimi ön plana çıkartcam diye kendini fazla belli ediyor..buna gerek yokk...geri teper..burası öss sınav merkezi değil,herkes içinden geldiği gibi okur ve çalar..mesela benim demolara bakın halk müzğü yapıyorum,parça ile dalgamıda geçiyom,haaa laf söyleyenede kapağı koyarım o ayrı.o yüzden ben dahilll herkes içinden geleni yapar ve yapacakta..bu bağlamda sevgili adem sen şunu bill SENİN YANINDAYIZ

2 gündür yoktum konuyu yeni gördüm,aranızda ademi canlı dinleyen bi kaç kişi vardır onlardan biride benim..sevgili adem harikaa okuyor,ben çaldım ,adem söyledi...ben ademin yorumunu çok beğeniyorum..bazıları biraz kendimi ön plana çıkartcam diye kendini fazla belli ediyor..buna gerek yokk...geri teper..burası öss sınav merkezi değil,herkes içinden geldiği gibi okur ve çalar..mesela benim demolara bakın halk müzğü yapıyorum,parça ile dalgamıda geçiyom,haaa laf söyleyenede kapağı koyarım o ayrı.o yüzden ben dahilll herkes içinden geleni yapar ve yapacakta..bu bağlamda sevgili adem sen şunu bill SENİN YANINDAYIZ

Çok sağol değerli Yaşar kardeşim insanlar bir garip zaten ortaya bir şey sunmamış ortaya birşeyler sunanlarada anca laf ederler sen beni en iyi bilenlerdensin değerli kardeşim dediğin gibi burası yarışma veya kimsenin kimseye üstünlük yapacağı bir yer değil isteyen istediği gibi okur çalar dediğin gibi beyenirsen yorum yazarsın beyenmezsende dinlemezsin yazmazsın bu arkadaşımız zaten yeni değil bir kaç paylaşımımda da aynı vurguyu yaptı es geçtim ama bu defa biraz büyük laflar etmiş beni tanımadan etmeden o yüzden kendi inşallah bir şeyler yapar türk müziği adına bizde dinler yaparız yorumumuzu sevgi ile kal değerli kardeşim...

benimde anlayamadığım nokta bu..kendisi sitede hiçbir faaliyet göstermemiş bir üyenin, samimiyetle paylaşılmış bir eseri (her tarz olabilir) irdeleyip, paylaşan müzisyen yada yorumcuya ukalalık etmesine sinir oluyorum.. her zaman söylerim, müzisyen insan naif olur alçakgönüllü olur, ''nazik'' olur... yani sen profesör olsan neolur insan olamadıktan sonra.. karşındaki kişiye değer vermedikten sonra.. bu paylaşıma yorum yapan herkese dil uzatmış .'anlamıyorlar, bilmiyorlar' çok ayıp!! müziğe verdiğn yıllara yazık.. belki müzisyen olmuşsun ama olamadığın çok şey var hayatta..

Bak kardesim sana burda gaz veriyorlar sen hic kimseye bakma eger ciddi isen devam edeceksen git şan dersleri al amacim seni kirmak degil diafram calismalari yap nefes ini dogru kullanmayi ogren hevesli isen basarirsin şarkilari okurken once sen ruhunda hisset tane tane temiz anlasilir turkce ile oku kelimeleri hadi başarilar dilerim

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bak kardesim sana burda gaz veriyorlar sen hic kimseye bakma eger ciddi isen devam edeceksen git şan dersleri al amacim seni kirmak degil diafram calismalari yap nefes ini dogru kullanmayi ogren hevesli isen basarirsin şarkilari okurken once sen ruhunda hisset tane tane temiz anlasilir turkce ile oku kelimeleri hadi başarilar dilerim

Bulo üstad sana yine uslubu bozmıycam neden dersen tarzım değil birde beni ne kadar tanıyorsun bunu yazmycaktım ama yazmak zorundayım olay başka boyuta gidiyor çünki siz benim ne müzik geçmişimi nede benim hakkımda fikir sahibisiniz sz benim 10 senedir akciğer kanseri ile savaştığımı biliyormusunuz iki senedir doktor izni ile evde yeniden müziğe döndüğümü ve yeniden evde kendimce bir şeyler yaptığmı biliyormusunuz ve bunları yaparken tek akciğerimin yüzde yedi performansla çalıştığını diğer akciğerimin hala calışmadığını biliyormusnuz bilmiyorsunuz siz bana şan dersinden bahs ediyorsunuz ben bu halde yine türk musikisinden vaz geçmeyip birşeyler yapıyorum burda dostlarımla paylaşıyoruz eksiği fazlası ile siz sağlamınız demi sağlığınız yani o zaman siz gönül verdiniz madem bu işe siz bir şeyler yapın biz dinleyelim ve benim konumda burda olan hiç bir dostumu kimseye kırdırmam ben lütfen bu konuyu daha fazla uzatmayalım ve adminlerden konunun kapatılmasını rica ediyorum bulo üstad insanları bilmeden eleştirme yapmayın bence ....

Bak terbiyesizlesme senin kaba HIR bir sokak muzisyen oldugun belli oluyor uslubundan birak bu sokak agzini sen nesin acaba bana terbiye insanlik ogretiyorsun bende senin gibi yirtik dondan cikan ne udugu belirsiz okudugunu anlayamamaktan aciz kompozisyon eksigi kaba tiplere sinir oluyorum hem ben senin gibi dusunmek zorundamiyim bana fikrini dayatiyorsun hiyar herif istanbul sokaklari senin gibiler ile dolu senin gercekten profesyonel bir muzik ortamina girmedigin belli eger bulunsaydin orda hic birseysen seni bir b*k yerine koymayip taş**k gececeklerini bilir ona gore kendini gelistirirdin sen bu yorumcuya kotuluk ediyorsun benim ise faydam dokunuyor eleştriye kapali bir amator muzisyen hic bir yere varamaz bide senin gibi dugunculer gazlarsa.. insan olmak ne demektir once sen onu ogren !!! BURDA TIPIK TURK INSANLARI VAR BENIM GIBI DUSUNECEKSIN BEN BEGENDIYSEM SENDE BEGENECEKSIN!! ISTE BU YUZDEN UCUNCU DUNYA ULKESI OLMAKTAN KURTULAMIYORUZ

sen musiki cmiyetine gittiğine eminmisinn..yoksa size orda nota yerine t..şak ve b..k gibi kelimelermi öğretiyolar..ne biçim uslup kullanıyon sen,burda bayan arkadaşlar var.genç arkadaşlar varr.biraz edepli oll..not yukardaki pis mesajı furabi nicli vural arkadaşımıza yazmıştır bulo nicli üyee

Moderatör tarafında düzenlendi:

sen musiki cmiyetine gittiğine eminmisinn..yoksa size orda nota yerine t..şak ve b..k gibi kelimelermi öğretiyolar..ne biçim uslup kullanıyon sen,burda bayan arkadaşlar var.genç arkadaşlar varr.biraz edepli oll..not yukardaki pis mesajı furabi nicli vural arkadaşımıza yazmıştır bulo nicli üyee

bula seni kim topladı istanbul sokaklarından geldi buraya attı konservatuar mezunu olsan neolur sanata emeğe saygın olucak

Bulo kardeş müzik kariyer ve kapasitenizi bilemiyorum.Müziğin temel hususlarında fikirlerinize saygı da duyarım ama buradaki tutum ve davranışınızdan dolayı yerinizde olsam ilk önce baron kardeşimizden sonrada yazı yazan ve topigi okuyanlardan özür dilerdim.

Bak g*tu b*klu herif keske bunu yuzume karsi soyle seni bir derliyip toplasam daha 25 yasinda dagilmisin

bulo süresiz yasaklanmıştır.

konuyu okudum baron tşk ler tavrın için demolara devam niye mi biz seviyoruz

...başka söze gerek yok çok iyisini konuşan kişiler koyucak dinlicez bizlerde

yine güzel yorum olmuş tşk ler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...