tüm profosyonellerin dikkatine

Cevap: tüm profosyonellerin dikkatine

o paraya tabiki tartışmasız sıfır or700v2

o zaman a 100 kardesim.hem daha ucuz.performansi cok guzel.
nevale istedigin kadar.butun sayfalarda.

Bence okadar fazla vermenede gerek yok 1,800 e felan korg pa 55tr al ney sesleri felan baya güzel türk aleti senin istediklerini baya bir karşılar diye düşünüyorm setle felanda okadar uğraşmazsın çünkü her türk enstrumanları içinde var...

Ankarada bir arkadaşım var kendisi görme engelli o pa 80 kullanıyor ve çok memnun onada bir sorarım pratiklik açısından fakat rahat kullanıyor sevgiyle kal.....

arkadaşlar ben görme engelli evde kendi kendine zaman geçirmek için org çalan biriyim. genelde ilahi tarzını çalıyorum. evde çalsamda acemi değilim. sizlerden ricam yaklaşık 2 buçuk binlirayı gözden çıkardım pişman olmak istemiyorum. sıfır bu fiyata en iyi alabileceğim org nedir? cevaplarsanız sevinirim.

mahir merhaba bende görme engelliyim ve 3000 tly yakın fiyatta yamaha or700 versiyon 2 aldım ve gerçekten kullanımı harika kolay ve bizim değimimizle körcül bir kullanımı var sanada tavsiye ederim ben sesleri ve ritimleri örneğin bu siteden aldığım tüm ritim ve sesleri yükleyebiliyorum.
saygılarımla ankaradan ömer selvi

Kardeşim düğüne çıkacaksan korg al yok evde takılacam diyosan yamaha org v2 süper...sound kalitesi muhteşem tek eksikliği sample almıyor ama o da işine yaramaz :)

en mantıklısı yamaha or700 v2.

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri