tüm profosyonellerin dikkatine

Cevap: tüm profosyonellerin dikkatine

abimm korg pa 80 senin isini her türlü görür

senin pratik bi cihaz alman lazım.şu anda yamaha kullanıyorsan yine yamaha ile devam et derim sana a1000 tr olabilir or700 tr olabilir tercih senin

sayın arkadaşım sana bir tavsiyem var or700v2 çok pratik ama korg pa80 alırsan sana yardımcı olacak önemli bir özelliği var pa80 in yanında bir tane ec-5 4 lü assign pedal alırsın bu pedalın 4 basamağına orgun 4 ritim varyasyonunu atarsın sonrada bir tane pa-1 assign pedal alırsın bunada atak atarsın ellerinle aramadan ayağınla bu pedallar ile ritim varyasyonlarında dolaşıp atak yapabilirsin veya bu pedalları ses veya ritim veya pogram değiştirmede bile kullanabilirsin yamaha da böyle pedala görev verme özelliği yok

sayın arkadaşım sana bir tavsiyem var or700v2 çok pratik ama korg pa80 alırsan sana yardımcı olacak önemli bir özelliği var pa80 in yanında bir tane ec-5 4 lü assign pedal alırsın bu pedalın 4 basamağına orgun 4 ritim varyasyonunu atarsın sonrada bir tane pa-1 assign pedal alırsın bunada atak atarsın ellerinle aramadan ayağınla bu pedallar ile ritim varyasyonlarında dolaşıp atak yapabilirsin veya bu pedalları ses veya ritim veya pogram değiştirmede bile kullanabilirsin yamaha da böyle pedala görev verme özelliği yok

Yamaha'da aynı olay mümkündür..Pedal ile Ritm Seçeneklerini (MainA-MainB) değiştirebilirsiniz..

yamaha or 700 v2 al ömür boyu kullan karde

kardeşim sakın ikinci el pa80 falan alma rakadaşların dediği gibi or700TRv2 sıfır almanı tavsiye ederim iyi çalışmalar hoşçakal

Hocam sana tavsiye edbilecegim klavye şu anda piyasada yamaha or 700 v2 dir

tabii ki or700

Yamaha or700 v2 yi tercih edersen pişman olmazsın pratik bir alet ve ritim ve ses bakımından pa80 den daha temiz ve güzel tavsiyem or700 v2 ben şu anda or700 v2 ile profesyonel konserlere çıkıyorum memnunum şu an bir sıkıntım yok

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri