tüm profosyonellerin dikkatine

Cevap: tüm profosyonellerin dikkatine

Sevgli mahir kardeşim nerelisin bilmiyorum bence git bi org saticisina orglari dene bizzat çalarak al buradan şunu al bunu al demekle olmuyor ama alabilirsen gelişime açik bi klavye al en azindan sample atilabilen bi alet olsun derim2500tl var diyosun 500 daha bul pa800alabilirsin en azindan elinden çikarman kolay olur ben ketron x1 kullaniyorum bana yetiyo imkanim olsa pa800 yada biraz daha bekleyip audya alirdim şahsen

pa80 bu paraya bulabilirsin ben daha yeni aldım kartlı 2.700tl.bu paralara bulursun.

hazır yamaha kullanmışken bence or700 v2 al en mantıklısı bu

Hem Yamaha'ya alışık olman hem de cihazın pratikliği nedeniyle senin or700 v2 alman bence en doğru karar olur.

ilgilenen tüm arkadaşlara teşekür ederim. birde ilahi çaldığımı dikkate alarak cevaplarınızı yazarsanız sevinirim. benim için ney, kanun, gibi seslerve ritim çok önemli.

Kanun sesi diyorsan işte o zaman A1000tr veya or700v2 alacaksın.Hem etnik davul sesleri hem de kanun sesleri pahalı orglardan bile iyi.

benim ilahi tarzı yapan gruplarda gördüğüm kadarıyla çoğunluğu pa80 kullanıyordu..zikir padleri olsun sample ney,kanun,mey sesleri olsun daha cazip kanımca..yamaha kullanmadığım için sadece korgun yanlarını söylüyorum yanlış anlaşılmasın..ama vereceğin para büyük bir para oyüzden iyi araştır doğru seçim yap derim..

öncellikle profesyonellik adına ne haddimize diyerekten söze gireyim.çünkü müzikte öğrenmenin bitmediği gerçeği vardır.yardımcı olmak adına nacizane fikrim ney-kanun-kaval bütün sesler mevcut v2 de ve bildiğim kadarıyla midiler bile yapılmış v2 ile ilahi midileri sitede gözüme çarpmıştı. ben olsam ilk tercihim baykal usb li 800 olurdu.onun setinde güzel ilahi ritnleride sesleride mevcut.
o olmaz ise ki sanaırım paranız kısıtlı bence v2 sizin için tam ideal bir alet...

slm. eğeralabilirsen 2.el deolsa pa 800 al derim yadapa55

yamaha or700tr v1 veya v2 ikisi de işinizi görür ben kullanıyorum çok da memnunum

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri