Trakya Müzik 2012 Demo Yarışması Başladı...

Trakya Müzik 2012 Demo Yarışmasında En Çok Beğendiğiniz Eser Kime Ait?

• Kullanılan toplam oy
    288
  • Anket kapatılmış .
Cevap: Trakya Müzik 2012 Demo Yarışması Başladı...

Hepsi birbirinden kaliteli çalışmalar tüm arkadaşları kutluyorum benim oyum Keşanlı Mustafa hocamadır...

.
Tüm yarışmacı arkadaşlarımıza başarılar.

Kayıtları tekrar tekar dinledim.

Birbirinden güzel eserler var.

İçlerinden keşanlı mustafa hocamızın taka taka ve coşkun 1982 arkadaşımızın labirent çalışmalarını oldukça başarılı buldum.

Benim oyum da keşanlı mustafa üstada.

Tekrar tüm adaylara başarılar.

abicim ne kadar zor bir soru, katılan herkese gösterdikleri cesaret ve özveriden dolayı teşekkürler...

coşkun bey piyano çalma konusunda resital vermiş
ama bana keşanlı mustafa abimizin çalışması çok başarılı geldi, windman1981 harika yorumlamış.DJ arkadaşların dikkatine ...

Moderatör tarafında düzenlendi:

hepsi birbirinden kaliteli çalışmalar,hazırlayanların eline sağlık...
tabii günlerdir dinlediğim için benim açımdan oylamak kolay oldu...
benim oyum çoşkun hocam'a gitti, nefis piyano partisi için ki sanırım bu bir audya demosuydu, teşekkürler...
herkese başarılar dilerim...

Ch.

Öcelikle Yarışmaya Katılan Tüm Müzisyen Arkadaşlarıma Başarılar Dilerim!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sevgili ChordSolo;

Kullandığınız Oy İçin Çok Teşekkür Ediyorum.

Dinleyip oyladığınız Piyano Kompozisyonunu 2 yıl önce bestelemiştim.
Bu kompozisyonu ayrıca; Ankara Bilkent ve Başkent Üniversitelerinin kompozisyon bölümü sınavlarında kullanmıştım ve ikisinide kazandım.

Bilkent Üniversitesi;sınavda kazananlara yönelik önceliğini kendi bünyesinde buludurduğu lise öğrencilerine tanıdığı için kontenjan sebebi ile okula giremedim.

Başkent Üniversitesinide Birincilikle Kazandım Fakat Orayada Vakit Kaybederim Diye Ben Gitmedim.

Başkent Üniversitesi Sınav Sonuçları (Coşkun Turhan Özbilen %25 Burslu)

Bu demoyu Audya ile yaptığımı düşünmüşsünüz keşke onunla çalsaydım dahada canlı olurdu fakat bilgisayarda basit bir sound modul kullanarak 88 tuşlu midi klavye ile çaldım.

Tekrar Tüm Arkadaşlarıma Başarılar Dilerim.

Saygılarımla

By_CTO (Coşkun Turhan Özbilen)

Değerli üstadlarım sanki çoğu parçada alt yapı kullanılmış?

demo yarışmasında alt yapı kullanıp üste okunması serbestmi? , serbestse demo yarışması olarak adlandırılan yarışma ses yarışması gibi birşey olmuş olmuyormu? bence yarışma amacından saptı..

Özgün yorumundan dolayı oyum hasso45 e..

Sağlıcakla kalın..

Değerli üstadlarım sanki çoğu parçada alt yapı kullanılmış?

demo yarışmasında alt yapı kullanıp üste okunması serbestmi? , serbestse demo yarışması olarak adlandırılan yarışma ses yarışması gibi birşey olmuş olmuyormu? bence yarışma amacından saptı..

Özgün yorumundan dolayı oyum hasso45 e..

Sağlıcakla kalın..

evet altyapı üstüne okumak serbest,daha evvel de öyleydi zaten...
fakat hepsini dinlediysen hepsi bu şekilde değil...

Ch.

siteye üye olduğumdan bu yana ilk kez demo yarışmasına tanık olduğum için konuya yabancıydım...katılımın az ve verimsiz olduğunu düşünüyorum...oysa hemen hergün arkadaşlardan çeşitli demolar dinliyorduk...nerde bu arkadaşlar?:confused:...
oyumu verirken sempatim olduğundan dolayı özellikle M.Keşanlı ya ve C.Solo ya veremedim...:):):)(sizi ayrıca kutluyorum)
Konuyu global değerlendirince(ses+kayıt+vokal vs...)+(genç arkadaşları cesaretlendirme)oyumu Eddıe ye verdim;)...Bu arkadaşımız iş yapacak güzel bir ses tonuna sahip...fakat vokal kaydında bir oktav pes tekniği hoşuma gitmedi:eek:...Arkadaşımızın güzel sesinin daha iyi duyulmasını önlemiş...
diğer taraftan Coşkun arkadaşımızın çalışması güzel ve değerli...
DJ çalışmalarını başarılı buldum:cool:...
yarışmaya katılan arkadaşlarımızın daha önce dinlediğim demo çalışmaları daha iyidi diye de düşünüyorum:rolleyes:...
sonuç ne olursa olsun kazananın Trakya Müzik olacağından hiç kuşkum yok...emeği geçen bütün arkadaşları başta C.Solo olmak üzere kutluyorum:p:p:p...
Sevgi,Saygı ve Selamlar hepinize...

Herkese başarılar dilerim, hepsi birbirinden başarılı. Fakat, vokal ayrı kategoride olmalıydı.

tüm çalışmalar güzel ama oyum hasso45'e :)

selamlar arkadaşlar gayet başarılı çalışmalar mevcut...
ortada emek çok bence o yüzden teker teker değerlendirilmeyi hak ediyorlar. değerlendirmek gerekirse:
dönence:çok başarılı süper olmuş fakat bi ses duymak istedi kulağım.bence ses kötüde olsa okumalıyız.eğer okuma olsaydı eminimki çoğu oyu alırdı.

keşanlı mustafa taka taka:süper bi çalışma usta işi yarışma 2 kategoride olsa ses ve enstürman olarak kategori olsa iyilerden biriydi.

potpori:acordsolo:üstadımın ödül olarak madalya ya ihtiyacı olduğunu sanmıyorum onu çoktan ödüllendirmişler:)başarılı çalışma kutlarım...

adaletsiz seçim:hem çalıp hem okumak işin içine girmiş.2 kişi arasında gidip geldim eddie ve
furalabi arsaında kayıt iyi olmamış ama ses rengi daha başarılı geldi bana oyum ona gitti...

aranjemix:başarılı.

hasso üstad sağlam olmuş enstürmantal olarak 2.kategori olsaydı iyilerden biri diyebilirim.fakat ses daha ön planda olmalı bence.

kartal123 güzel başarılı canlı çalmış tebrik ederim.

labirent çalışması enstürmantal kategorisi olsa benim favorim olurdu...çok sağlam olmuş tebrik ederim.

ketron 55 başarılı tebrik ederim kayıt daha kaliteli olsaydı keşke.

arıkan üstad gayet başarılı.

uğurtherorca:şiir çok basık kalımış duymakta zorlandık ama başarılı çalışma...

eddie:2 kişi arasında kararsız kalmıştım birisi eddie birisi adaletsiz seçim 2.oyum olsa ona giderdi.

ocağım söndü:kendine has ayrı yorumu güzel olmuş ses rengi çok iyi oturmuş altyapıya
3.oyum ona olurdu.

kazimi:başarılı fakat demo kaydı biraz prüzlü olmuş sonuç olarak 4.iyi ses performansı abime ait bence.