Cevap: Trakya Müzik 2012 Demo Yarışması Başladı...
selamlar arkadaşlar gayet başarılı çalışmalar mevcut...
ortada emek çok bence o yüzden teker teker değerlendirilmeyi hak ediyorlar. değerlendirmek gerekirse:
dönence:çok başarılı süper olmuş fakat bi ses duymak istedi kulağım.bence ses kötüde olsa okumalıyız.eğer okuma olsaydı eminimki çoğu oyu alırdı.
keşanlı mustafa taka taka:süper bi çalışma usta işi yarışma 2 kategoride olsa ses ve enstürman olarak kategori olsa iyilerden biriydi.
potpori:acordsolo:üstadımın ödül olarak madalya ya ihtiyacı olduğunu sanmıyorum onu çoktan ödüllendirmişler

başarılı çalışma kutlarım...
adaletsiz seçim:hem çalıp hem okumak işin içine girmiş.2 kişi arasında gidip geldim eddie ve
furalabi arsaında kayıt iyi olmamış ama ses rengi daha başarılı geldi bana oyum ona gitti...
aranjemix:başarılı.
hasso üstad sağlam olmuş enstürmantal olarak 2.kategori olsaydı iyilerden biri diyebilirim.fakat ses daha ön planda olmalı bence.
kartal123 güzel başarılı canlı çalmış tebrik ederim.
labirent çalışması enstürmantal kategorisi olsa benim favorim olurdu...çok sağlam olmuş tebrik ederim.
ketron 55 başarılı tebrik ederim kayıt daha kaliteli olsaydı keşke.
arıkan üstad gayet başarılı.
uğurtherorca:şiir çok basık kalımış duymakta zorlandık ama başarılı çalışma...
eddie:2 kişi arasında kararsız kalmıştım birisi eddie birisi adaletsiz seçim 2.oyum olsa ona giderdi.
ocağım söndü:kendine has ayrı yorumu güzel olmuş ses rengi çok iyi oturmuş altyapıya
3.oyum ona olurdu.
kazimi:başarılı fakat demo kaydı biraz prüzlü olmuş sonuç olarak 4.iyi ses performansı abime ait bence.