Sızce dogrumu yaptım

Cevap: Sızce dogrumu yaptım

Bu sorunlar maalesef bizim gibi geri kalmış ülkelerin baş sorunu. Cemaatçilik hemşericilik milliyetçilik vb. İnsanlar kendilerine güvenmedikleri için hep bu tür guruplaşmalarla güç elde etmeye çalışıyorlar maalesef. Kürt devleti diye dolaşan salaklara sorsanız dünya tarihinde kürt devletimi vardı diye aval aval suratınıza bakarlar :) He bir de kürtçe alfabesi var ki dillere destan içerisinde ingilizce olan "X" "W" gibi harfler var bi kere amerikan icadı olduğu besbelli bunun. Bir de şu var %70 i okuma yazma bilmeyen bir topluluk kürtçe eğitim istiyor o daha da komik oluyor. Ama suç onlarda değil onlara bu istekleri isteme fırsatını veren gevşek iktidarlarda. Siz hala oradaki insanlara türkçe öğretemediyseniz o devletin acizliğidir bence.

rustem kardesim;
BENIM KADINIMA,COCUGUMA,B E B E K L E R I M E VE A S K E R L E R I M E kursun sikan kimse benim hic bir zaman kardesim olamaz.......
sanada hayirli gunler olsun
abicim ben onları kastetmiyorum sen beni tamamen yanlış anladın, sana diyorum ki her kürt senin yada benim aileme kurşun sıkmıyor, pkk ve kürt kavramlarını hep karıştırıyoruz, bahsetmek istediğim buydu, merak etmeyin bizde biliyoruz kimin kardeşimiz olup olmadığını, ben bir türk olarak bu iki kavramın birbirine karıştırılmasından rahatsızım çünkü kürt olan ve masum olan insanlarda var, umarım kendimi bu sefer daha anlaşılabilir bir şekilde ifade edebilmişimdir.

Vural abi hikaye değil ismini vermek istemezdim ama kartal serenat düğün salonu ne bi münakaşa yaşadım nede başka bişey orgun kablosunu filan topladım sazcılar neoldu dıye toparlandıktan sonra söyldm dinleyıcı salondan çıkarken olayı çözdüde yuhladı beni

Bizde karsliyiz..ama..bu bayragada bu memlekete can kurban.iki uc capulcu aniriyo diye de strese girmeyin.piyanistali sen isine baksaydin abi.it urur kervan yurur

SALONUN HERZAMAN PİYANİSTİ OLUR ADAMIN CENAZESİ VARMIŞ BANA SAAT 5TE HABER VERDİLER APAR TOPAR GİTTİM ZATEN ORDA GRUP VARDI 2BAĞLAMA Bİ DAVUL TANIŞTIM BEN GİTTİM LAPTOPU VE ORGU KURDUM KÜRTÇE YAPIYORUZ DEDİLER NERDEN BİLİYİM PKK MARŞLARIYLA HALAY ÇEKİCEKLERİNİ HAYATIMDA KAÇTANE DÜĞÜNE ÇIKTIMKİ BENDEN 2 4 6 8 AÇ YETER DEDİLER SALON MÜDÜRÜNÜN ŞEREFSİZLİĞİ NİYE SAZCILARI UYARMIYO 2KERE UYARDIM ADAMI SALONUN SAHIBI ALEVI ASIL PATRON ONUDA ARADIM SOYLEDİM MİKROFONUN ŞARZI BİTTİ KENDİ MİKROFONUMU İSTEDİ SOLİST BENDEN ŞAHSİ MİKROFONUMU KİMSEYE VERMİYORUM DİYE ONADA KILLIK YAPTIM DANDİK MİKROFON VERDIM SAHNE ESNASINDA PEKİ SİZCE BENİ ORDA LİNÇ EDEBİLirlERMİ KARTAL ADLİYESİ KARAKOL BURNUMUZUN DİBİNDE

kartol abi bu konularda cok sıkıntı çektim artık göz yumamıyorum.

3 5 kuruşa göz yumup ben ekmeğime bakarim arkadaş ne soylerseler söylesinler diyosanız buyrun siz çıkın

Ben olsam aynısını yapardım .ama nasıl sanat saldırmadılar hayret.

Onlar olayı gec caktılar dınleyıcıler gec anladılar bı sorun bı arıza fılan oldu gıbı anladılar bı bakıma tuydum

neyse alicim dediğin gibi olsun saygı duyarım.. ben bu konunun kapanmasını talep ediyorum. çünkü olay amacını aşmış durumda arkadaşlar. ırjçılıkla bölücülük aynı şey değildir. burada yapılan yorumlar bölücülüğe karşı görüş beyan ederken ırkçılığa dönmüş durumda. burada rüstem ve katol nikli üyelerin söylemlerine katıılıyorum konuyu ırkçılığa getirip tüm kürtlere lafla saldırı söz konusu. ben kürt değilim herhangi bir bağlantımda yok ama kurunun yanında yaş yanmasın. genelleme yapılmasın. amerikada ırkçılık var adam sırf zenci diye hayvan muamelesi görüyor biz devlet kurcaz yok ayrı dil konuşcaz vs.. gibi talepleri yok sadece derileri siyah diye bu muameleyi görüyorlar. buna ırkçılık denir. bölücülükse ayrı bir konu sözde kürtlerin devlet kurma çabaları. ozaman türk soyundan gelmeyen her vatandaşımıza ırkçılıkmı yapalım. bu ülkede roman var laz var macır var yörük var çerkez var arap var ermeni var rum var.. neolcak şimdi geriye nekaldı?? etrafınızda hiçmi kürt komşunuz arkadaşınız iş arkadaşınız bir akrabanızla evlenmiş ve dolaylı yoldan akrabanız yok? eğer dikkat ederiseniz dağda ölen kürt kadar askerde ölen kürt var? eşim çanakkaleli şehitliğe gittiğiniz zaman bu memleketi kurtarmak için gelip orda canını vermiş binlerce kürt var? LÜTFEN YAPILAN ELEŞTİRİ GENELLEME OLMASIN BU VATANA HİZMET EDEN KÜRT KÖKENLİ VATANDAŞIMIZI TENZİH EDELİM. BU SİTEYE ÜYE OLUP BU YORUMLARI OKUYACAK KÜRT KÖKENLİ ÜYELERİMİZDE VARDIR. ben kendi adıma bu vatana hizmet eden bölücüye karşı gelen tüm kürt kökenli vatandaşlarımızdan özür diliyorum.. terörü lanetliyorum. geçen hafta eşimin akrabası binbaşı Ercan Kurt şehit oldu *bkz: çanakkale terzialan beldesi binbaşı ercan kurt* acımız kapanmadan böyle bir yorum yapabiliyorum çünkü kozmopolit bir ülkede yaşıyoruz. kültür renklerimiz çok farklı kökenlerimiz farklı. ama herkez kendi tarafına çekerse inceldiği yerden kopr. tüm dünya ülkelerinde kriz, ırkçılık, iç savaş, derim tantanaları varken illa bizdedemi olsun?? sokakta gezen her ayrı kökenli vatandaşımız birbirine düşmanmı olsun?? söyleyeceklerim bukadar sıkılmadan okuduğunuz için teşekkürederim ve tekrar söylüyorum konunun daha fazla dağılmaması forumun sağlığı açısından bu konunun kilitlenmesini talep ediyorum..