Sızce dogrumu yaptım

Cevap: Sızce dogrumu yaptım

Kürt vatandaşlarımızla PKK'yı birbirine karıştırmamak gerekiyor ama terör örgütü lehine birşeyler yapılıyorsa, bence bu ülkenin her vatandaşı, hangi kökenden olursa olsun karşı çıkmalı ve lanetlemeli. Birileri bu güzelim ülkeyi satıyor, birileri de başka yönden yardakçılık ve hainlik yaparak parçalamaya çalışıyor. Bu güzelim vatanın aleyhine çalışan herkese lanet olsun... 7 sülalesi gün yüzü görmesin inşallah.

amin kardesim

Helal olsun sana kardeşim.
"Doğru mu yaptım" diye sormana bile gerek yoktu.
Alnından öpüyorum seni.

ali sen sana yakisani yapmisin kani bozuklar deseydin hem bu ulkede isdedigin gibi dugun yap hem asker sehit et ne guzel ozgurluk a k deseydin benim yerimede hemserininde kanindan supelenmek lazim ekmek paran sade piclerin dugununemi kaldi deseydin neyse gene gayseri agzim acilcak bu pkk piclerinin lafini duyunca kendimden geciyom vallla

en güzelini yapmışsın.helal sana piyanistali3460.

öncelikle büyük cesaret yaptığın ama insanın damarına basınca oluyo bence iyi yapmışsın ha bide salon sahibi tınlamadı ben olsam vallahi eğer senin değilse cihazlar salonunsa yüklenirdim cihazlara bi yerden patlak verene kadar neyse büyük cesaret helal olsunn :)

o şerefsiz vatan hainlerinin tümünün EDIT Lütfen seçtiğimiz kelimelere dikkat edelim.banada yaptılar aynısını.. yılmaz yılmaz çaldırmaya kalktılar.. çalmadım ve salondan ayrıldım... o şerefsizlere boyun eğmediğin için alnından öpüyorum seni abicim... o hemşerin olacak şerefsiz para için birilerinin altınada yatar o kadar geniş bi insanmış belli... bu pkk lafını duyunca kendimi kaybedip ne yaptıgımı bilemiyorum hatamız affola..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Helal olsun sana Alim . Yaziklar olsun o serefsizlere .

alicim bu konuyu defalarca okudum.. yorum yazmak istemedim fakat kendime engelde olamadım.. şimdi bahsi geçen olaya bende şahit oldum birkaç kez. düğünlerine pkk bayrağı asan, apoya şarkılar okuyan aşağılık vatan hainlerini görüp polisi arayıp ihbar ettim.. fakat benim takıldığım nokta şudur; bu adamların düğününe polis bile müdahale ederken yedek kuvvetlerle birdünya güvenlik önlemleri alarak yaklaşırken, bu insanlıktan uzak varlıkların düğününü ''orgun fişini çekip yarıda bırakma'' olayı bana enteresan geldi kusuruma bakma. sanki burada insanların milli duygularına dokunur gibisin. keza böyle bir eylemde bulunan biri o salondan sağlık ekipleriyle çıkardı ancak.. bunu polemik olsun diye yazmıyorum ama buişler okadar basit değil. yani bu hareketi doğu batı kuzey güney farkı gözetmeden kimin düğününde yaparsan yap başına gelecek sonuş aynıdır değişmez..adam sana düğününü yarıda kestirmez 17 yıldan beri bu mesleğin içindeyim böyle bir vakaya rastlamadım... yorumlar çok samimi hepsine sonuna kadar katılıyorum.. anlatılana göre yapılmış yorumlar hepsinin altına imzamı atarım. fakat ben konuya objektif bakıyorum ve ne yalan söyliyeyim bu hikaye bana hikaye geldi açıkçası.. sakın kızma darılma seni severim bilirsin. saygı ve sevgilerimle..

Birgun hangi ulkede yasadıklarini bilecekler ama iste o gun beyinlerine akıl girdigini hissedecekler hepsi akılsız bunlarin hepsi masa kopeklere usaklık ediyorlar salaklar HELAL olsun sana en guzelini yapmıssın annından opmek isterdim bizlerede bu yakısır