Sızce dogrumu yaptım

Cevap: Sızce dogrumu yaptım

tebrikler FURALABİ.olayın özü; kürt kökenli ancak ulusuna bağlı vatandaşlar bizim kader yoldaşımız kardeşimiz vatandaşımız ,arkadaşımız herşeyimiz AMA emperyalistlerin maşası durumundaki bölücü pkk lılar hepimizin ortak düşmanı.Çevremizde bu anlayışla hareket etmeyip ırkçılık yapmaya kalkanlarıda uyarmamız gerekir.Bu ülke hepimizin,başka gidecek yerimiz mi var?

neyse alicim dediğin gibi olsun saygı duyarım.. ben bu konunun kapanmasını talep ediyorum. çünkü olay amacını aşmış durumda arkadaşlar. ırjçılıkla bölücülük aynı şey değildir. burada yapılan yorumlar bölücülüğe karşı görüş beyan ederken ırkçılığa dönmüş durumda. burada rüstem ve katol nikli üyelerin söylemlerine katıılıyorum konuyu ırkçılığa getirip tüm kürtlere lafla saldırı söz konusu. ben kürt değilim herhangi bir bağlantımda yok ama kurunun yanında yaş yanmasın. genelleme yapılmasın. amerikada ırkçılık var adam sırf zenci diye hayvan muamelesi görüyor biz devlet kurcaz yok ayrı dil konuşcaz vs.. gibi talepleri yok sadece derileri siyah diye bu muameleyi görüyorlar. buna ırkçılık denir. bölücülükse ayrı bir konu sözde kürtlerin devlet kurma çabaları. ozaman türk soyundan gelmeyen her vatandaşımıza ırkçılıkmı yapalım. bu ülkede roman var laz var macır var yörük var çerkez var arap var ermeni var rum var.. neolcak şimdi geriye nekaldı?? etrafınızda hiçmi kürt komşunuz arkadaşınız iş arkadaşınız bir akrabanızla evlenmiş ve dolaylı yoldan akrabanız yok? eğer dikkat ederiseniz dağda ölen kürt kadar askerde ölen kürt var? eşim çanakkaleli şehitliğe gittiğiniz zaman bu memleketi kurtarmak için gelip orda canını vermiş binlerce kürt var? LÜTFEN YAPILAN ELEŞTİRİ GENELLEME OLMASIN BU VATANA HİZMET EDEN KÜRT KÖKENLİ VATANDAŞIMIZI TENZİH EDELİM. BU SİTEYE ÜYE OLUP BU YORUMLARI OKUYACAK KÜRT KÖKENLİ ÜYELERİMİZDE VARDIR. ben kendi adıma bu vatana hizmet eden bölücüye karşı gelen tüm kürt kökenli vatandaşlarımızdan özür diliyorum.. terörü lanetliyorum. geçen hafta eşimin akrabası binbaşı Ercan Kurt şehit oldu *bkz: çanakkale terzialan beldesi binbaşı ercan kurt* acımız kapanmadan böyle bir yorum yapabiliyorum çünkü kozmopolit bir ülkede yaşıyoruz. kültür renklerimiz çok farklı kökenlerimiz farklı. ama herkez kendi tarafına çekerse inceldiği yerden kopr. tüm dünya ülkelerinde kriz, ırkçılık, iç savaş, derim tantanaları varken illa bizdedemi olsun?? sokakta gezen her ayrı kökenli vatandaşımız birbirine düşmanmı olsun?? söyleyeceklerim bukadar sıkılmadan okuduğunuz için teşekkürederim ve tekrar söylüyorum konunun daha fazla dağılmaması forumun sağlığı açısından bu konunun kilitlenmesini talep ediyorum..

Arkadaşımıza ben de katıyorum. Pkk sadece kürtlerden oluşan bir örgüt değildir. Ben öldürülen teröristler arasında Aydınlı, Manisalı, Konyalı, Suriyeli, Alman, İsrailli, Amerikalı teröristler de gördüm. Ben pkk nın en yoğun faaliyet gösterdiği, en kuvvetli milislerinin olduğu yerden Silvan'dan geldim. Geldiğim sene de tamamen askerlerin şanssızlığından yaşanan çatışma neticesi 13 şehit verildi. Şanssız diyorum çünkü askerler ormanlık bölgede arama tarama yaparken yemek molası veriyorlar. Çevre güvenliği aldıkları sırada o anda orada dinlenmekte olan teröristlerle karşılaşıyorlar ve çatışma çıkıyor. El bombası ve izli mermiler yüzünden yangın çıkıyor ve 13 askerimiz hem mermiler ile, hem de yanarak şehit oluyorlar. Şehitler arasında kürt kökenli askerler de vardı. Nereden biliyorum çünkü o çatışmada takviye olarak biz de gitmiştik. Bu yüzden lütfen kürtlerin hepsini potansiyel terörist olarak görmeyelim. Biz de ırkçılık yaparsak onlardan farkımız kalmaz. Özgürlük diyerek kürtlerin hakkını savunuyoruz diyerek kendi kendilerine ırkçılık yapanlar pkk ve taşeronlarıdır. Pkk zaten bizim gelişmemizi ilerlememizi engellemek isteyen dış güçlerin taşeronudur. Lütfen biz de onlar gibi olmayalım. Saygılarımla...

Arkadaslar konu nerelere gelmıs benım en yakın arkadasım bıngollu konumuzla ne alakası var ben dogrumu yaptım dıye sordum sadce

Bu Vatan hep birlikte kuruldu ve hep birlikte korunacak. Olay cok basit,Bu Vatan'i sevenler
ve sevmeyenler. Kürtcülük ve Türkcülük meselesi degil. Arikan arkadasimiz bire bir yasamis, dikkatlice okuyun derim. Olaya türkkanindan girersek , bizi bölmeye calisan dis mihraklara hizmet etmis olmazmiyiz. Atamiz ne demis ; "Ne mutlu Türküm diyene" ne mutlu Türk irkindan olana dememis.
.......
Saygilarimla

Bence yanlış yapmışsın ve bundan sonra bu gibi durumlarda daha akıllıca davranman gerekir. Orada sırf bu yüzden öldürülebilirdin ve sırf bu yüzden öldürülmeklede güzel vatanımız için faydalı bir iş yapmış olmazdın. Farkettirmeden polise ihbar etmen daha akıllıca olabilirdi, yada bir bahane bulup gitmen.

Arkadaşımıza ben de katıyorum. Pkk sadece kürtlerden oluşan bir örgüt değildir. Ben öldürülen teröristler arasında Aydınlı, Manisalı, Konyalı, Suriyeli, Alman, İsrailli, Amerikalı teröristler de gördüm. Ben pkk nın en yoğun faaliyet gösterdiği, en kuvvetli milislerinin olduğu yerden Silvan'dan geldim. Geldiğim sene de tamamen askerlerin şanssızlığından yaşanan çatışma neticesi 13 şehit verildi. Şanssız diyorum çünkü askerler ormanlık bölgede arama tarama yaparken yemek molası veriyorlar. Çevre güvenliği aldıkları sırada o anda orada dinlenmekte olan teröristlerle karşılaşıyorlar ve çatışma çıkıyor. El bombası ve izli mermiler yüzünden yangın çıkıyor ve 13 askerimiz hem mermiler ile, hem de yanarak şehit oluyorlar. Şehitler arasında kürt kökenli askerler de vardı. Nereden biliyorum çünkü o çatışmada takviye olarak biz de gitmiştik. Bu yüzden lütfen kürtlerin hepsini potansiyel terörist olarak görmeyelim. Biz de ırkçılık yaparsak onlardan farkımız kalmaz. Özgürlük diyerek kürtlerin hakkını savunuyoruz diyerek kendi kendilerine ırkçılık yapanlar pkk ve taşeronlarıdır. Pkk zaten bizim gelişmemizi ilerlememizi engellemek isteyen dış güçlerin taşeronudur. Lütfen biz de onlar gibi olmayalım. Saygılarımla...

hocam ben silvanlıyım.o olaya hepimiz çok üzüldük . bende bikaç şey söylemek istiyorum arkadaşlar hiç birşey göründüğü gibi değil diyarbakırı terör şehri olarak bilenler diyarbakır adı geçince lanetliyenler oluyor normaldir çünkü şuana kadar diyarbakır hakkında kaç güzel haber çıktı ki ? hepsi terör saldırısı canlı bomba bilmem ne gbisinden haberler millet sanıyro ki diyarbakırda herkes elinde silahlarlaa geziyor gelip görmeniz gerekiyor arkadaşlar yaşamanız gerekiyor. anlatılmaz yaşanır yani medyaya kanmayın. ustam senin orgun fişini çekme meselesine gelince ben her zaman gidiyorum bahsettiğin düğünlere.benim amacım para kazanmak orda insanları eğlendirip. nasıl eğleneceklerine de ben karar veremem ya

sevgili arkadaşım biliyorsunuz memleketimizin mozağiyi çok geniş ben de piyanistim yaşım51 yıllardır yaparım bu işi tabiki bizler müşterimizi gelen davetlilere hoş zaman geçirtmek için varız lazıda gelecek kürdüde çerkezide elimizden geldiğince amacımız onları hoşnut etmek fakat sizin bahsettiğiniz tarzda vatanı bölmek adına yapılan hiç bir eylemde bende yer almam alanında karşısında yer alırım sevgili kürt arkadaşlarım beni yalnış anlamasınlar onların müzik kültürüne ve benim gibi vatanına sahip çıkanına saygım sonsuz hatta elimden gelsede kürtcede okuyabilsem çünkü anlattığınız olay kürt düğünü değil pkk şölenine dönmüş ben ankaradayım çok kürt düğünü yapdım ama hiç birisi sizin dediğiniz şekle dönüşmedi evet sizi doğrunuzdan dolayı kutlarım müzisyeniz siyasetci değiliz bizi kimse kendi siyasetine alet edemez

hocam yapma AYDIN dan terörist demişin o teröristin kütüğü aydındır,kendi AYDIN lı falan değildir ,suriye israil,alman malman tamamda konya izmir manisa buraların yerli halkından değildir,hiç sanmam.

Pkk terörist kürt değildir kürt vatandaşlarımızın adını kirletmeye çalısan bizi bize düşürmeye calışan bi gruptur bingölde arkadaşın evinde kaldım 10 gün kaç defa terörüste denk geldım yarı ıngılızce yarı turkce konusuyolardı pkk nın kürt vatandaşlarımızla alakası bile yoktur bu konu burda kapansın.

Yuhladilar oylemi?hic inandirici degil bu 1.cunku dayak yeme olasiligin yuhlanma olasiliginin 100 kati.2 cisi bu iki uc aylik olayi gundemde tutmanin anlami ne? İnsanlarimizin icine nefret tohumu ekme gayretimi? 3boyle bi olay oldu tamam bunu dinlendirmenin alemi ne?zaten git gidee basin in sayesinde kutuplasiyoruz ustune birde sen bu olayi buraya tasiosun.bazi seyleri gormeyelim.ilgilenmeyelim ki onlar kendini var hissetmesin.