seçmece süper fıkralar mutlaka okuyun

• Konbuyu başlatan pymmemo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 115
  • Görünümler : 17K
Cevap: seçmece süper fıkralar mutlaka okuyun

bizim bir türk almanla arkadaş olmuşlar bizimki bir iyilik yapınca alman da altta kalmıyor bizimkine bir domuz hediye ediyor buna bir yer hazırla eğer yatmamışsa çiftleşme zamanı gelmiştir bana getirirsin diyor bizimki domuzu alıp gidiyor sabah hanımına hanım kit bak bakalım yatmışmı domuz diyor kadın bakıyor yok bey ayakta diyor almanın söyldikleri aklına geliyor götürüyor çiftleştiriyor alman tamam demiş bu akşam rahatla yatar sabah olur adam yine hanımına bak bakalım bizim domuzcuk yatıyormu der kadın bakar bey gene ayakta bu ,adam yine götürür alman tamam der tutmuştur bu sefer eve getirir sabah yine hanım bir bakıver hele der kadın bakar şaşırır adam ne oldu hanım .kadın bey domuzcuk el arabasına binmiş seni bekliyor

sonra koseler sorar bu esek ne yiyecek diye kel oglan derki once saman sonra kobuklu sabun suyu der koseler esegi alir ve agira koyarlar once saman sonra kobuklu su icirirler esek olur kapinin yanina duser birinci kose uyuyamaz hemen agira kosar kapiyi itikler kapi acilmaz sevinir derki esek ne kadar aldin sicmis sonra ikinci derken ucuncu kose gelir kapiyi sorlarlar iceriye girerler birde ne gorsunler esek olmus kandirildiklarini anlarlar kel oglandan intikam almak icin yola cikarlar devaaaam edecekkk suber hikaye

kel oglan koselerin gelecegini bilir yadaha yadar koseler sorar kel oglan yokmu karisi der kel oglan hasta yatiyor koseler iceri girer kel oglan kariya kari der arkadaslara bir seyler hasirla kari aman der kel oglani dinlemez kel oglan kalkar gariyi boynundan keser unceden karinin bugasina inek bagirsagi sonra icine kan doldurmustur bagirsagi keser kan akar gari olmus numarasi yapar sonra kel oglan kavali alir otturur gari canlanir koseler der kel oglan bu kavali bize satt kel oglan der iki cuval altin beki derler kavali alirlar birisi der en inatci benim kari oalir kavali super hikaye devammm edecek

Azrail, koltuğunda oturan kaptan pilota görünmüş:
- "Haydi" demiş,
- "Zaman geld...i, gidiyoruz !"
- "Aman etme !" demiş pilot;
- "Ben gelirim de, uçakta seçim gezisine çıkmış iki yüz politikacı var. Bana inişe kadar olsun izin ver..."
Azrail;
- "Sen ne diyorsun be.Bu herifleri aynı uçakta toplayacağım diye anam ağladı benim !"

Bektaşi camiye gitmiş.

hoca konuşuyor:
-şarap içenler öbür tarafta her türlü cezay......ı görecek.
Şarap içmeyenler her türlü sefayı sürecek. hatta her birinin emrine 40 huri verilecek. Huriler şöyle güzel olacak, böyle güzel olacak..
Şarap içenlerin ise içtikleri her şişe şarap sırat köprüsünden geçerken boyunlarına asılacak!

Bektaşi dayanamayıp seslenmiş:
- hoca efendi, şişeler dolu mu olacak boş mu?

Hoca gürlemiş:
- bre zındık sen dolu şişelerle öbür tarafı meyhane mi sanırsın?

Bektaşi itiraz etmiş:
- Peki hoca, adam başı 40 huri ile sen öbür tarafı Kerhane mi sanırsınDevamını Gör

Kaçak elektrik :))
Temel of çekiyormuş, Dursun ne oldi Temel demiş.
- Of ula of, Fadimeden hiç elekt...rik alamayrum
- Evlenduğunden beri mi alamaysun yoksa yaşlanduğundan beri mi eletkrik alamaysun?
- Evlenduğumden beri alamayrum Dursun.
- Oyy ula Temel nasi dayandun bunca yildu?
...- Kaçak elektrik kullaniyrumm daaa

HIRSIZ İLE P*Ç
Bir gün hırsız ile p'ç arkadaş olur beraber yemeğe giderler.Hırsız p'çe: "Bana p...içliği öğretir misin...?"der. P'ç de: "Sen bana hırsızlığı öğretirsen öğretirim"der. Hırsız yandaki adamın cüzdanını çalar ve: "işte böyle şimdi sen bana p'çliği öğret" der. P'ç de: "Amca bu senin cüzdanını çaldı" der...

Zenginin biri ölümden ve kabirdeki yalnızlıktan çok korkuyormuş.
"Öldüğüm
geceyi ...kim kabre girerek sabaha kadar benimle geçirirse servetimin yarısını ona
bağışlıyorum" diye vasiyet etmiş.
Öldüğünde "Kim birlikte kabre girip
...sabahlamak ister?" diye araştırmışlar. Kimse çıkmamış. Nihayet bir hamal,

"Benim sadece bir ipim v...ar, kaybedecek bir şeyim yok. Sabaha kadar durursam
zengin olurum." diye düşünerek kabul etmiş. Vefat eden zengin ile birlikte
defnetmişler. Sorgu sual melekleri gelmiş. Bakmışlar kabirde bir ölü, bir canlı
var.
"Nasıl olsa bu ölü elimizde... Biz şu canlı olandan başlayalım" demişler
ve hamalı sorgulamaya başlamışlar.
"O ip kimin? Nereden aldın? Niye aldın?
Nasıl aldın? Nerelerde kullandın?" Sabaha kadar sorgu sual devam etmiş, adamın
hesabı bitmemiş. Sabahleyin kabirden çıkmış.
- Tamam, servetin yarısı senin,
demişler.

- Aman,demiş hamal, istemem, kalsın. Ben, sabaha kadar bir ipin
hesabını veremedim. O kadar servetin hesabını nasıl veririm?

Annesinden Temel'e mektup :D Kopmak İstiyen Okusun xD
‎"Sevgili oğlum Temel... Senin hızlı okuyamadığını bildiğim için mektubu yavaş y...avaş yazıyorum...
Artık senin büyük şehre gittiğin sırada yaşadığımız evde yaşamıyoruz. Baban bir gazetede, "İnsanların başına genellikle evlerinin iki kilometre civarındaki bölgelerde kaza geldiğini" okumuş; o yüzden taşındık...
Sana yeni adresi veremiyorum, çünkü yeni evimizde bizden önce oturan hemşehrilerimiz, taşınınca adresleri değişmesin diye kapı numarasını söküp götürmüşler...
Bu evde garip bir çamaşır makinası var. Geçen gün içine dört gömlek koydum, çalıştırmak için duvardaki zinciri çektiğimden beri bir daha gömlekleri göremedim.
Geçen hafta sadece iki kez yağmur yağdı. İlki üç gün, ikincisi ise dört gün sürdü...
Benden istediğin yeleği postaya verdim. Ancak, halan 'o koca düğmelerle paket çok ağır olur' deyince düğmeleri kopartıp yeleğin cebine koyduk. Orada bulabilirsin...
Not: Sana biraz da para gönderecektim, ama zarfı bir kere yapıştırmış bulundum... Sevgiler... Annen"

gercek hikaye bir gun almanyada bir ordulu bir istanbullu bir erzurumlu birde trapsonlu bara giterler barin kapisi kapalidir trapsonlu der ha usagum haburuya tokmaklayarakmi girek yoksa ziliyerekmi biri der oda ne demek trapsonlu bizim orda tokmakliyorlarda

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri