seçmece süper fıkralar mutlaka okuyun

• Konbuyu başlatan pymmemo
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 115
  • Görünümler : 17K
Cevap: seçmece süper fıkralar mutlaka okuyun

‎2 sevgili varmış
Çok severlermiş birbirlerini
oğlan askere gitmiş
O askerdeyken kı......z başka birine aşık olmuş
bunu mektupla anlatmak zorunda kalmış
"Sen askerdeyken ben başkasına aşık oldum,
Kusura bakma sende olan fotoğraflarımı
gönder"
Asker mektubu okumuş,
intkam alcak ya.!
Bölükteki askerlerden ne kadar kız resmi varsa toplamış
zarfa koymuş ve şöyle yazmış:
"kusura bakma sen hangisiydin seçemedim
kendi resmini al diğerlerini geri yolla"

:) :) :) Koptm :)
‎3 kadına araba çarpar ve ölürler. Tam cennete gireceklerken Cebrail gelir ve de......rki;
— İçerisi ördek dolu; sakın ördeklere basmayın cezalandırılırsınız.
— Tamam. diyerek içeri girerler.
İçerisi gerçekten ördek doludur. Ama o kadar çoklardır ki üzerine basmamak mümkün değildir.Nitekim biri basar üzerine ördeğin. Hemen Cebrail görünür ve yanında da çirkin bir erkek getirir, kadının koluna kelepçeler.
— Bundan sonra bu adamla yaşayacaksın! denir.
Diğerleri;
— Yandık hiç çekilmez bu herif! Bari dikkat edelim. derler.
Ama bir kaç gün sonra diğeri de basar bir ördeğin üzerine.Onun da koluna çirkin bir erkek kelepçeler Cebrail.
3.cüsü;
— Yooo! Ben kesinlikle basmamalıyım!
O kadar dikkat eder ki, hiç bir ördeği çiğnemez.
Bir yıl sonra Cebrail elinde yakışıklı bir erkekle görünür. Kadının koluna kelepçeler adamı.
Kadın adama döner;
— Yaşasın! Ördeğe basmadım diye seni bana ödül olarak yolladılar!
Adam döner kadına ve:
— Salak kadın, ördeğe ben bastım

Bizim Temel, Amerikalı ve İngiliz’le telefon direği dikme ihalesine girmiş. Müdür şöyle bir öneri getirmiş:
-Hepiniz aynı teklifi verdiniz ama bizim için sürat önemli. Bir yarışma yapalım, kim daha çok direk dikerse ihaleyi o alacak...
Üçüne de 5 saat süre ve yeterince direk verilmiş. Amerikalı 40, İngiliz 50, Temel de sadece 4 direk dikmiş. Müdür kızmış:
-Nasıl olur, bak diğerleri bir sürü direk dikmiş...
-Mudür bey siz onların diktuğu direkleri görmedunuz... Nerdeyse tamami dişarda...

nasretin hoca bir gun carsiya giterken bir grub cocuga raslamis cocuklar hocanin ayakkabisini almaya karar vermisler hoco hoca sen bu agca cika bilirmisin demisler hoca tabi demis ayakkabiyi cikarmis beline baglamis cocuklar hoca ayakkabiyi ne yapacan diye sormuslar hocada yaordan oteye yol varsa

kel oglan ve kirk kose kel oglan bir gun bir tane tanayi carsiya satmaya goturur vakat koseler siralidir almak icin ilkrasladigi kose sorar o koyunu kaca satiyon kel oglan devam eder ikinci kose sorar o horusu kaca satiyon kel oglan devam eder ucuncu kose sorar bu tavu kaca satiyon kel oglan karar verir yumurta fiyadina dusmeden satim der ve satar

Temel Dursun'a arabasinin öyküsünü anlatiyordu: "Bir gün otostop yapiyordum ki önümde, bu arabayla, mini etekli güzel bir bayan durdu ve beni arabasina aldi. Bir süre gittikten sonra kadin arabayi kuytu bir köseye çekti. Mini etegini iyice yukari çekip, dudaklarini islatti ve "Benden ne istersen alabilirsin" dedi, ben de arabasini aldim. Dursun; "Iyi etmissin Temel, zaten mini etek sana hiç yakismazdi…"

Okuyun, gülün, paylaşın :)
Otobüsle giderken, Bolu Dağı'nda verilen molada hemen tuvalete koşturdu.
Korkunç ...sıkışmıştı. Şansına boş kabin bulup kendini oraya attı...
Tam oturmuştu ki yan kabinden bir ses "merhaba" dedi.
Adam şaşkın "Merhaba" diye cevap verdi.
Ses devam etti: "Nasılsın?"
İlk defa başına böyle bir şey geliyordu...
Yine şaşkın şaşkın yanıtladı: "Sağ ol, iyiyim. sen nasılsın?"
Ses sordu: "Ne yapıyorsun?"
Bir an tereddüt geçirdi. Adam onun tuvalette olduğunu bildiği için mutlaka ne yaptığını da biliyordu. Düşündü ve yanıtladı: "Ben" dedi "İstanbul'dan Ankara'ya gidiyorum. Sen nereye gidiyorsun?"
Adamın sonraki cümlesi bu muhabbeti sona erdirdi.
"Hayatım, telefonu kapatıyorum.Yandaki tuvalette bir gerizekalı var. Sana sorduğum sorulara yanıt verip duruyor. Ben seni sonra ararım..."

Bir kayın validenin üç damadı varmış. Birgün bunlar tatile denize gitmişler. Kay...ınvalide "bakayım damatlarım beni ne kadar seviyor" deyip atlamış denize ve boğulma taklidi yapmaya başlamış. "Büyük damadım boğuluyorum ne olur kurtar beni" demiş. Büyük damatta hemen kurtarmış. Ertesi sabah büyük damadın kapısında bi reno... laguna üzerinde de bir not "sevgili damadım hayatımı kurtardın kayınvaliden". Ertesi Gün ortanca damadı denemiş aynı şekilde oda hayatını kurtarmış onunda kapısında bi reno safrane ve üzerinde bi not: "sevgili damadım hayatımı kurtardın kayınvaliden". Sıra küçük damadı denemeye gelmiş. Ertesi gün yine denize girmiş. "Damadım boğuluyorum ne olur kurtar beni" demiş. Küçük damat "hadi lan boğulursan boğul demiş. kadında oracıkta boğulup ölmüş. Ertesi gün küçük damadın kapısının önünde bi ferrari üzerinde de bi not "Sevgili damadım hayatımı kurtardın kayınpederin." xD

Temel çok güzel bir rus kadınıyla evlenen Dursun'un karısına kafayı takmış. N...e y...apsam da bu kadınla ...birlikte olsam? diye içi içini yiyormuş. Bir gün temel dayanamayıp Eva'nın yanına gitmiş:

Temel: Senden çok hoşlandım seninle birlikte olmak istiyorum.
Eva: Hay hay, neden olmasın ama 100 dolarını alırım müsait olunca ben seni ararım gelirsin.

Ertesi gün eva, Dursun işe gittikten sonra temeli aramış.

Eva: 100 doların hazırsa hemen gel demiş:
Temel: Hazır hazır, hemen geliyorum.

Temel 100 dolari Eva'ya verdikten sonra işi bitirmişler ve Temel evden çıkıp gitmiş. Akşam dursun eve geldiğinde:

Dursun: Hanım temel bugün buraya geldi mi ?
Eva: Şeeeyyy geelldii...
Dursun: Peki sana 100 dolar verdimi
Eva: Şeyyy dursunnnn verdii ama dinlee beni bii i
Dursun: Temel sabah koştur koştur yanıma geldi " Dursun bana acil 100 dolar lazım öğleden sonra size uğrar yengeye bırakırım" dedi. Ulan bu temel çok dürüst adam ya! xD xD

Bir aile, 30 yaşındaki oğullarını evlendirmek için bir çöpçatanla anlaşıyor, iyi... bir eş bulmasını istiyorlar. Gelinden beklentileri konusunda çöpçatana uzun bir liste veriliyorlar; İki hafta kadar sonra, çöpçatan aileye çok iyi bir kız bulduğunu müjdeliyor.
- Tam oğlunuza göre bir kız buldum; Namazını kılar, duaların çoğunu ezbere okur, harika yemek yapar, temiz, titiz, çocukları çok sever, çok çocuk sahibi olmak ister ve en iyisi de gerçekten bir içim su, çok güzel !! Oğlunuz bu kızla evlenir, mutlu bir yuva kurarlar. Bunları duyunca aile pek bi memnun olmuş.. Hemen telaş başlamış, düğün dernek hazırlığı kararlastırılıyor ; Ama bu arada damat adayı duraksamış ve çöpçatanın kulağına doğru eğilip, fısıltıyla sormuş:
- Peki yatakta nasılmış acaba?
- Valla ; kesin bir bilgi edinemedim. Kimisi iyi diyooor , kimisi kötü !!:)

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri